• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    FEDY: ale stejne...prijde mi to prehnany uz jen z pohledu ze to zvucilo stadion...pokud to jelo na ctvrtku, tak se to chapat da, ale pokud plnej ceres, tak potom stadion zavrel statik :D
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    JA bych videl problem v tom, ze je to extremne draha zalezitost a dat dohromady takovy mnozstvi si hned tak nekdo nemuze dovolit..TAkze spis asi jedinecna zalezitost pro jednu akci..KDo by se s tim taky tahal.. 30kamionu a elektrarna na koleckach...Cely je to extrem...Ale hezkej((:
    FEDY
    FEDY --- ---
    BANANABOY: ...ja se tedy vubec nepohybuju na akcich , kde je takovyhle gear videt, ale kde jsi treba videl nekolik racku plnych tohohle ??

FEDY
    FEDY --- ---
    BANANABOY: ...a jestli se da srovnavat Dolby Lake s XTA apod, tak preci by si nekoupili nejake sracka-zesiky ... no nevim proste.
    FEDY
    FEDY --- ---
    BANANABOY: no ja nevim, tady to vidis, ne ? :-)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    FEDY: nevim no, ja za tim vidim dalsi prodejce s teplou vodou... kdyz je to tak dobry tak proc jsem to nikde nikdy na zadny stagi nevidel ? (nemyslim freeparty :)) )
    FEDY
    FEDY --- ---
    NEZBIS85: tak oni ty zesiky maj v datasheetech psano 6kW@4ohm, takze kdyz jich bylo 106+64ks, tak ty vypocty sedi ... ale v tomto pripade snad dam zapravdu , ze to nejni mozny :-D skoro 1MW :-))))
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    FEDY: spis se tomu ani verit neda rekl bych ;)
    FEDY
    FEDY --- ---
    OPTIKUS: GREENY asi namitne, ze to takovy vykon mit nemohlo, pac zesiky jsou pry prevlecene Powersoft Digam , ale tohle u toho psali

he T9`s will be running 4ohm a side so that`s 6kw an amp. 106 x 6kw = a rough 636,000kw of Outline. The P3000`s at 4 ohm a side give 2600kw an amp 64 x 2600kw = 166,400 kw. For a grand total of 802,400 kw.

...sice si typek v druhe kalkulaci popletl W a kW , ale i tak na konci vypocet uctyhodnych 802kW je fuckt hardcore ... spis tomu snad ani neverim
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    FEDY: TY kraaavvvooo!!TAk to je megamasakr!!!(((: Jeste jedna otazka, kolik to melo zhruba vykon???To muselo hrat jak svine, i kdyz stredovy aplikace uprostred stadionu nejsou uplne jednoduchy..Chapu ty dolby procesory...To musel bejt slusnej zazitek!!
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    FEDY: :-O...celkova porizovaci cena asi neuveritelna ;)
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    A do ceho to prali fotku nemate??BY me zajimalo kde se takhle brutalni vykon spotrebovaval...
    FEDY
    FEDY --- ---
    HONCKA: parada ;-) ale to jak je to modularni je hezke...
    FEDY
    FEDY --- ---
    GORA32: jj, vzhled je ponekud "trendy cool" :-)

HONCKA
    HONCKA --- ---
    FEDY: na ebay je za $5500
    GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY: jj je to tento :) ... prijde mi ze tvurci hodne vsadili na "bombasticky" vzhled ... nudna krabice asi nebyla dost IN
    FEDY
    FEDY --- ---
    FEDY
    FEDY --- ---
    GORA32: ona ta fotka nejni cela - tech 106ks zesiku bych chtel videt. ten DSP mi nic nerika... ale vyzdvihoval ho i nekdo na tom foru, kde jsem to nasel. pry tam jsou nekde v racku celkem 4ks
    GORA32
    GORA32 --- ---
    FEDY: pekna hromada a koukam v levo procesor dolby Lake :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam