• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIMAMPLIFIER WALLS
    auditko zaměřené na fotky zesilovačů, splitterů, kompresorů a podobných mašinek spojených do sebe tvořících srdce celé aparatury...
    rozbalit záhlaví
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    GREENY: bohužel po změně stránek odkaz nefachá... btw existuje nejaky empiricky vzorec, jak spočítat realny odběr v A zesilovače ? je mi jasny že v tom hraje roli i třída zesilovače a jeho konstrukce...
    BATT
    BATT --- ---
    GREENY: jo chapu dik za objasnění. Já jen že sem se na tohle téma dohadoval s jednim elektrikářem a ten mi tvrdil že nic takovýho neni možný.
    GREENY
    GREENY --- ---
    BATT: ale prosimte :)
    Při beznem provozu hubednim signalem bere zesilovac hrajici na "maximalni hlasitost" 1/8 plného vykonu, viz:
    http://www.prodance.cz/files/dl/1/546/Proudovy_odber_pri_230V.pdf

BATT
    BATT --- ---
    GREENY: Já teda nevim jak se to počítá a budu rád když mi to někdo vysvětlí ale podle vzorce P = 3 * U * I = 44kw. A to je příkon. To byli zesilovače na čtvrtku?
    GREENY
    GREENY --- ---
    LAKSYMO: vis jak to je, to se tezko urcuje, proved sem rychlej soucet vykonu zesiku, to je 115 800W :)
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    GREENY: takova jesteri otazk.. kolik to bylo kw?

Btw 64A je silenost :))
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    GREENY: jj, myslel jsem jen zvuk
    GREENY
    GREENY --- ---
    BABB: pff, lidi co vedi co z toho de vyždímat za mnou neustale chodili proc to hraje tak potichu :D
    Je to pohoda hrat na pul plynu, aparat ma diky rezerve vetsi dynmaiku a celkove mensi zkresleni :)

BANANABOY: jo, kabel 64A, ale uz je ciste jenom na zvuk (s 80A hlavnim jisticem btw)
    Na svetla další 2x64A k tomu :))
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    GREENY: :D . btw pobere to ještě 64A kabel nebo už jedete víc ?
    BABB
    BABB --- ---
    Jste šílenci, tohle musí chlapům urvat koule a holkám roztrhat rodidla... konec evoluce!
    GREENY
    GREENY --- ---
    BANANABOY: hehe, to je to co zajima kazdyho :)))))
    Sou tam i Class A zejo..
    Ja sem chtěl v ty zdi co nejmíň druhu basovejch konstrukci, s tim ze ty nase turba mam s DWC sbh uz hodne dobře sladeny a i mam pomerne vychytanej setup k tomu na class A co maj FDM, takze pro me bylo nejjednodussi pridat ty, protože je maj i porůznu kamaradi... Ladeni mi zabralo asi dve hodiny, ale s výsledkem sem byl letos snad poprave celkem spokojenej, kolbenka byla pro me vždycky zvukove za trest...

Tedy 16x fdm, 8x T2B, 12x TH3, 8x Kenyl :)
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    GREENY: kdo ma tolik tech MT18 ?
    GREENY
    GREENY --- ---
    Ja vim, furt to samy :)))
    Ale ne zas tak uplne .]

WC8
    Tohle: (SWAMP+FDM+DWC+T2B support)

Sem:
    WTK
    WTK --- ---
    GUISSEPPEK: cronik, entropic a jeste trochu tsunami a fdm.)
    GUISSEPPEK
    GUISSEPPEK --- ---
    MATHY: co je tohle za seskupení ?
    GUISSEPPEK
    GUISSEPPEK --- ---
    13PANACEK: moc hezký...dwc-swamp a ?
    MATHY
    MATHY --- ---

13PANACEK
    13PANACEK --- ---

CHIEF
    CHIEF --- ---
    FEDY: s tímhle vzhledem a výkonem to tipuju na nějakou super sonickou zbraň :)
    FEDY
    FEDY --- ---
    GREENY: asi by bylo zajimave vedet k jakym bednam je to urcene , nebo k cemu to kdo kdy pripojil ...
    LAKSYMO
    LAKSYMO --- ---
    SANOUK: spis by me zajimalo jak to maj delany. 48 vystupu na kanal. Prijde mi ze spis slozili mraky mensich zesilovacu nez ze by vytvorili jeden celkej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam