• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMOPRAÚstav dálného východu
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    VOJTAPITRA: já jich mám tak cca 25,ale skoro samé japonské..
    akorát si teď jsem se musela podívat,zda-li si u všech pamatuji o čem byly..

snad budou v pohodě..)
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    VOJTAPITRA: ja jich mam asi tricet a doted jsem si myslela, ze je to v pohode, tak me neznervoznuj:-)
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Otázečka pro všechny, kdo dělají letos přijímačky na UDLV. Kolik máte knížek v přečtený literatuře?

Pro ty, kteří to nevědí, tak i když se hlásíte na dejmetomu koreanistiku, tak tam můžete dát japonské knížky. Myslím, že to tak jde i u ostatních oborů. Já mám okolo čtyřiceti knížek, ale je to za celý rok zpátky. Většinu jsem nečetl kvůli přijímačkám, ale protože jsem chtěl.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    DARUMA: zkusme to tlačit a třeba se to podaří...
    Co říkala Zuzana Ondomišiová,tak by to uvítala..)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Nevítě někdo kdy Berounský vodevře tu tibetanistiku? ;-)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    SHINNITCHIKA: Lábus je náhodou dobrý..

když jsme ho měli na přednášky,tak vždycky zmínil nějakou událost o které nikdo nic nevěděl a on na to : To všichni znáte,takže se o tom nebudu zmiňovat a jedeme dál..)
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    LOG_LADY: No vzhledem k tomu, ze jsem se vubec neucil a z nemciny umim stezi dvacet slovicek, doufam to bude pekny masakr. Jen doufam, ze me nebude napinat na skripec Labus.
    LOG_LADY
    LOG_LADY --- ---
    SHINNITCHIKA: vida, bodový kolega.. tak pak dej vědět, jaks dopadl...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    nemate nahodou nekdo poznamky z cinskeho umeni?
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    SHINNITCHIKA: No tak to je dobrá zpráva. Ale do druhého kola 29 bodů neni moc, co? Já se na japanologie nehlásím, tak nevím, jak to tam vypadá, ale vzhledem k tomu návalu tam bude obrovská konkurence. Kdyby ses hlásil na koreanistiku, tak už bys byl teď téměř přijat:) BTW: já dal 39, takže spokojenost.
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    Tak jak to tak vypada tam jsem to cislo na tu prihlasku napsal [ SHINNITCHIKA @ Japonsko. ], neb ted koukam na vysledky a neverim. 29 bodu. Streda bude vesela, nejak jsem s tim nepocital a moc se neucil.
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Jasně, to je o přijímačkách na koreanistiku.
    160CM
    160CM --- ---
    PENDREK: :-) jojoj ja bych rekla, ze probiraj prijimacky?? Mozna?
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    ehm, ehm, ja jsem studentem tohohle ustavu, ale z toho, co tu pisete mi jde hlava kolem, vubec nevim, ktera bije.
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Je pátá hned za mnou.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    házej..)
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Já nevím, jestli to můžu říct. Třeba si to chce nechat pro sebe.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    Kolikáá byla,první?..))

cńo co jsem si psala ze studijním,tak jsem šici už studenty UK..)
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Určitě bude, a mother_envy bude určitě taky, je na tom hodně dobře. Ale nechci mluvit za ni, jen ať se pochlubí sama:)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    Nic moc..japonsko bych možní ještě dala na ústním,ale je přede mnou strašně lidí,takže by to byl jen zbytečný čas..

takže bude korea..))..tedy měla by být..)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam