• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMOPRAÚstav dálného východu
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    TURBULENT: Prinejhorsim odvolani.
    Ale myslim, ze uz muzes zacit slavit:-)
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    SHINNITCHIKA: Taky si to nedokazu predstavit, jen doufam, ze se nedockam nejakeho nepekneho prekvapeni:-)
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    TURBULENT: Tim myslim, ze 88 bodu je vazne poesie a nedokazu si predstavit, ze by Te nevzali.
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    TURBULENT: Tak to gratuluji, to je je výsledek jako kráva:) Musela bys mít nehoráznou smůlu, aby s tak skvělým výsledkem nevzali.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    TURBULENT: držím palce..)
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    SHINNITCHIKA: Tim myslis, ze se dostanu v pohode, nebo ze ty otazky byly lehke?
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    TURBULENT: No tak to je uplne v pohode.
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    Nejdriv se me Svarcova ptala na Snehovou zemi a Pokus o zivotopis Sunkin, srovnavala jsem hl. hrdinky apod. Potom se me Labus zeptal na cisare - pripadalo mi to podobne jako s tim sogunatem, je to tak siroke tema, ze jsem vubec nevedela, kde zacit. Pak uz se me jen zeptali na filmy a proc se hlasim. Celkem mam 88 bodu, tak doufam, ze to klapne...
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    TURBULENT: a na co se ptali?a kolik bodů máš celkem?
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    SHINNITCHIKA: Meli jste pravdu, nakonec to dopadlo dobre, i kdyz jsem se i tak docela zapotila... Ale Dejiny Japonska jsem si po zrale uvaze do seznamu nedala:-D
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Já politiku sleduji minimálně, ale v přečtený literatuře jsem měl mimo jiné Partyzánská dynastie - Politika a vedení Severní Koreje, takže první otázka byla, ať shrnu vývoj v Severní Koreji. To jsem se teda slušně zapotil. Navíc jsem ji četl tak před čtyřmi měsíci a byla to strašně odborná suchá kniha, kde se rozebíral každý sjezd komunistický strany a kdo jak dlouho byl politbyro, prostě hrůza. Potom jsme se bavili o novém prezidentovi a nakonec o Kim Ki-dukovi. To už šlo líp.
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    AMOPRA: Hehe, kamaradka si dala na Sinologii do prectene literatury Čína císaře Šen Cunga a ty otazky kterych se dockala.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    TURBULENT: Bude to v pohodě,neboj..

nikdy bych si už asi nedala do seznamu dějiny koreje...když jsem byla u ústního já a viděli toto,tak se mě zeptali na pol. situaci v pol. 19.století...))
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    AMOPRA: Myslim, ze kolem 35. Na to kolik jsem venoval priprave to dopadlo skvele.

TURBULENT: Nedej se tim co tady ctes vystrasit, kazdeho se ptaji na neco jineho. Otazky se odviji od seznamu prectene literatury. Takze pokud tam budes mit Dejiny Japonska tak se Te budou ptat na Sogunat.
    PENDREK
    PENDREK --- ---
    ja jsem spici agent
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    SHINNITCHIKA: šogunát je supr ne?
    to bych byla ráda...))

a kolik máš bodů?
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    TURBULENT: Labus je hodnej... dal mi 2 ze zk z dějin, i když jsem dostala otázku, která mi absolutně nesedla a neřekla jsem skoro nic.... vypadá sice hrozivě, ale to je jenom tatemae ;-)
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    SHINNITCHIKA: Hm, po tom vsem, co jsem si tady precetla, se mi tam v patek ani nechce jit...
    160CM
    160CM --- ---
    id BLABIQ - vietnamistika
    SHINNITCHIKA
    SHINNITCHIKA --- ---
    AMOPRA: Labus me dal.

Tak co nam povite o sogunatu.

Ehm. Dalsi otazka take byla mila.

Co byste nam rekl o problemech soucasneho japonska.

Ze ja se vic neucil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam