• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMOPRAÚstav dálného východu
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Díky, Halíka škrtám.

Nějaké další info?
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    Halík se obecně nedoporučuje vzhledem k jeho přísnosti...
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Nabídka kursů filozofie pro společný základ všech studentů filozofické fakulty. Moc netuším, co si vybrat, přijde mi to všechno hrozný, nemám filozofii rád. Máte někdo s těmi profesory nějaké zkušenosti? Každý kurs má taky jinak řešenou zkoušku, což mi přijde taky podstatný.

Filosofie náboženství (I-II) Halík, T.
    Úvod do teorie poznání Kouba, Petr
    Uvedení k filosofii Kratochvíl, Z.
    Obraz člověka ve filosofii 20. století Němec, V.
    Vybrané kapitoly z dějin filosofie Schifferová, V.
    Dějiny filosofie Tretera, I.
    Estetika v kontextu filosofie Zuska, V.
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    Ja jsem taky pro, nekam po zapise zajit, ale jak vas poznam? :-)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    Jinak pro ty,kdo si toho nevšiml..(já až dneska ráno),
    tak je vypsaný rozvrh 08/09

BUG
    BUG --- ---
    inzerce:
    shanim nekoho, kdo dokaze do vietnamstiny prelozit nasledujici napis:
    zamykejte na noc dum (vcetne packy nahore na dverich) , chodi sem narkomani a ohrozuji tim zdravi nas vsech
    reknete si cenu:-)
    MOTHER_ENVY
    MOTHER_ENVY --- ---
    AMOPRA: No to teda. A vzhledem k tomu, že jsem zatím neměla ani den volna, tak mě to mrzí dvojnásob.
    VOJTAPITRA: Díky za info. To je dobře, že je to v jednom termnu, alespoň tam nebudu muset lízt na zápis dvakrát.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    souhlas,můžeme...
    sakra,nám se ty prázdniny ale krátí..
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    Tak jsem konečně na netu našel přesný údaje k zápisu. Je to v hlavní budově fakulty a koreanistika, mongolistika, sinologie a japonská studia mají společný termín. Úterý 9. září, místnost 301, čas 11:30.

Mohli bychom potom někam zajít, když se dá do kupy aspoň pár lidí. Já si stejně budu brát dovolenou na celý den, takže domů spěchat nebudu.
    MOTHER_ENVY
    MOTHER_ENVY --- ---
    VOJTAPITRA: Jj.A pokaždý, když na vás zaštěkám mongolsky, tak mi natlučete ;).
    VOJTAPITRA
    VOJTAPITRA --- ---
    MOTHER_ENVY: musíš jíst hodně kimči a opakovat si "nejsem Mongol, nejsem Mongol". :D
    MOTHER_ENVY
    MOTHER_ENVY --- ---
    AMOPRA: No jasně. Akorát jsem zvědavá, za jak dlouho mi z toho jebne. :D
    WEIMAREN
    WEIMAREN --- ---
    hey mam otazku nevite kdo jede ze sinologie z Olomouce nebo z Prahy pristi rok (mysleno skolni )do Pekingu? ptam se protoze kdyby se vam chtelo pri skole pracovat tak uz se me ptali u me v praci(preklady technickeho charakteru-trochu desive ze?), neni za to pravda uplne idealni plat, zato berou i zacatecniky a druha prace by byla na Belgicke ambasade(o te moc podrobnosti nevim). kdyztak se ozvete do posty.
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    AMOPRA: Mne vzdycky pomohlo nekolik mikrospanku, takze jsem vydrzela az do konce :-D
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    no já jsem šla i dvakrát pryč..nedalo se to..myslela jsem,že usnu,ale total...)
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    AMOPRA: Jasne, to byl urcite Weber... Taky jsem mela co delat, abych neusnula:-)
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    TURBULENT: jojo,ty byly supr..strašně mě bavily..teda krom jednoho přednášejícího..ten byl strašně nazáživný a monotónní
    TURBULENT
    TURBULENT --- ---
    AMOPRA: No, na pripravu jsem nemela tolik casu a tesne pred prijimackama jsem z toho mela docela blbej pocit... Ale myslim, ze mi dost pomohlo, ze jsem chodila na Kapitoly z jap. kultury.
    PAVLICZECH
    PAVLICZECH --- ---
    VOJTAPITRA: Z 33 (pokud si pamatuju, možná +/-?) lidí vzali 17, teď je nás 13. U prvního kola bylo 50.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    TURBULENT: jinak 84 je myslím méně než loni,ale stejně je to celkem dost...jak dlouho trvala příprava?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam