KALHOTKA: mě zase chlapi co táhnou na štědrý den k rodičům přijdou ještě jako děti. tak se buď musí rozmyslet jestli spolu prostě bydlíte se vším všudy a nebo to bydlení je teda jen jedna střecha a pouta žádný.
já mám názor že 24.12. je prostě vyjímečný den a hlavní je být spolu a pak třeba že se spolu dohodnem kde budem ale 25.12. ať už si každý navštěvuje koho chce.
ale můj názor je dán tím že 24.12. považuju za senzační den a pro mě naprostej svátek.
pokud mají v rodině problémy tak myslim že 24.12. moc nevyřeší když to bude jeden den, když má něvštěva něco řešit tak by bylo lepší aby zůstala dýl a je jedno kdy.
rozdíl je u rodičů kteří by na vánoce jinak byli sami a to by bylo smutný. ale když tchýně někoho má tak co do toho tahá syna když ten už má vlastní život?
taky by se to chtělo zamyslet nad tím. že když povolíš jednou tak chlap už to bude brát, že i příště budeš zticha a když příště nebudeš zticha tak by třeba mohl být rovnou důvod k rozvodu. myslim že jakmile ženská začne s mlčenlivejma souhlasama tak je budoucnost s chlapem rovnou na špatné cestě. ono se to za pár let vyvrbí a pak bude pozdě...... a bude z toho další zbytečnej rozvod.
asi pardon za můj názor :o)