THE_MIRACLE: já vím ale vysvětli to mému manželovi :o(, už 30let mu den co den rvou rodiče do hlavy, že rodina má držet pohromadě a nikdy se nikdo nesmí odstěhovat jinak se rodina rozpadne.
já bych manžela zpracovala docela rychle ale rodiče ho neustále přesvědčují o opaku. den co den mu zmiňují, že odstěhování chci jen proto, že pocházim z takové rozpadlé rodiny a jsou ve mně geny mých rodič a měla bych se přemoct a být lepší než ti co mě vychovali. takže tchánovci až tak nezbrojí proti mě samotné ale proti tomu co hlásám.
navíc manžel si s rodiči jakštakš rozumí a nechápe proč bych si s nimi taky nemohla rozumět. že nějaké chyby mají ale to jde zvládnout jedním uchem sem a druhým tam. ale on je chlap prostě splachovací. zato ženská by si přála něco jiného a né furt řešit kompromis, kompromis.......
navíc když jsem na mateřské tak táhne rodinu spíš on a jeho výplata by na odstěhování nestačila a tak nemá ani zájem si najít něco lépe placeného neboť on se odstěhovat nepotřebuje.
no jsem ráda, že se to teď bude řešit i mimo rodinu u toho psychologa. když to nešlo doma po dobrém tak to půjde po zlém a hotovo. chceme totiž ještě jednoho potomka a se třemi dětmi tu fakt bydlet nechci ani za boha!
tady je prostě strašnej kámen úrazu, že ti tchánovci vůbec nejsou normální rodiče co mají rádi čas jen pro sebe. oni vůbec netuší co si se životem počít a tak když není syn poblíž tak prostě jen sedí v křesle u televize a čumí. jediné co vykonávají je chození do trafiky pro noviny jinak opravdu jen sedí a sedí a těší si až si zase syn na ně najde nějakou minutu. celý život např. žili v bytě o ploše 12m. a nikdy jim to nevadilo!!! a klidně by šli ještě do menšího!!! takže synovi často vytýkají, že když jim to stačilo tak to musí stačit i jemu a ať si máme klidně 8dětí ale že se sem prostě musíme vejít......
jak u debilů fakt