• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LOJZEERed Dwarf kvíz
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    432 485
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    GAF: ne
    GAF
    GAF --- ---
    ...ku jedné
    GAF
    GAF --- ---
    MRCEK: 432 385
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    PANORAMIX: nene
    PANORAMIX
    PANORAMIX --- ---
    425 385:1
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    OTÁZKA: Jakou měl Lister pravděpodobnost, že vytáhne z balíčku karet čtvrté eso?
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    MRCEK: BOD
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    následkem působení magnetických cívek ze zadních motorů kosmiku byla zřejmě vymazána moje krátkodobá paměť. To v kombinaci s vymazáním mé krátkodobé paměti způsobilo dezorientaci (Zasekne se), dezorientaci, dezorientaci.
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    SHPECK: následkem působení magnetických cívek byla zřejmě vymazána moje krátkodobá paměť. To v kombinaci s vymazáním mé krátkodobé paměti způsobilo dezorientaci (Zasekne se), dezorientaci, dezorientaci.
    KUBUS
    KUBUS --- ---
    střelím : následkem záření ze zadních motorů kosmiku byla zřejmě vymazána moje krátkodobá paměť. To v kombinaci s vymazáním mé krátkodobé paměti způsobilo dezorientaci (Zasekne se), dezorientaci, dezorientaci.
    GAF
    GAF --- ---
    sakra :D
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Už skoro, ale ještě něco tomu chybí :-) ...následkem XXXX XXXX XXXXX byla zřejmě vymazána moje krátkodobá paměť. To v kombinaci s vymazáním mé krátkodobé paměti způsobilo dezorientaci (Zasekne se), dezorientaci, dezorientaci.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    nebylo to tak že došlo k vymazání krátkodobé paměti a to v kombinaci s vymazáním krátkodobé paměti zpusobilo dezorientaci dezorientaci atd.
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Ta část "...v kombinací s vymazáním krátkodobé paměti zpusobilo dezorientaci dezorientaci dezorienta-" Je dobře, ale první polovina je špatně :-)
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Tak napůl, žel bohu :-)
    GAF
    GAF --- ---
    Došlo k kritické chybě a tvá jednotka na rozpoznávání chyb je porouchaná to v kombinací s vymazáním krátkodobé paměti zpusobilo dezorientaci dezorientaci dezorienta-
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Tedy budiž OTÁZKA: Co v kombinaci s čím způsobilo co? (Jde o Krytona, díl Psychoteror)
    CUBULA
    CUBULA --- ---
    SHPECK: BOD
    SHPECK
    SHPECK --- ---
    Hadi, velcí, slizcí hadi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam