• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAURYNNVietnam
    SMOKIE
    SMOKIE --- ---
    MAKAK: motorku si puc.. na mesic to stoji max 50 dolaru ...
    GGG
    GGG --- ---
    30 000 je uplenj luxus - letenka za 15 000 s Aerosvitem a 15 na pobyt a jidlo s tim ze muzes jist na co si pomyslis....+ samozrejme cestovat na motorce pripadne lodi na ostrovy a kazdy den bydlet sam v mistnosti s vetrakem a koupelnou.
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    MINOU: mohl/a bys mi prosím dát nějaký info o kupování motorky kupovali ste nový nebo někde z druhý ruky a daly se potom prodat?
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    MINOU: ano souhlasim, ceny se jim fakt meni..prej nejaka inflace ci co.
    MINOU
    MINOU --- ---
    ZZGERO: ceny jim tam rapidně rostou... Mám srovnání 2010 a 2012 a je to cca o třetinu. Je to vidět i v nejnovějším českém LonelyPlanet (myslím, že je to aktualizovaný právě na 2009-10), mají tam nižší ceny, než je momentální stav.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    ja si taky myslím že 40 tisíc za 3 týdny pomalu nemáš šanci utratit za normální cestování - to si tam pomalu za ty prachy můžeš koupit hospodu...:D, já sem tam utratil za měsic pobytu cca 12.000 Kč a to sem to projel celé po zemi - od čínských hranic do Hanoje, pak Sapa, pak Cat Ba island a pak směrem dolů do Saigonu po zemi a zpět letadlem do Haj Phongu a zpátky do Číny - bydlení stále na hotelu, všechno stravování v restauracích, mrtě suvenýrů jsem si koupil, výlety na loď a na šnorchlování, pomalu každý den kalba v hospodě, půjčoval jsem si surfa a platil 3x lekce surfingu a ještě jsem dával 4x potápění (licenci jsem již měl z Egypta, ale stejně ji nikde nechtěli vidět) a to vše se vším všudy za 12.000 Kč v roce 2010 - imho ceny tam nebudou moc jiné..ale taky jsem dost smlouval, bez smlouvání bych tam klidně nechal 20.000 až 25.000. Jak vidí bělocha, hned cenu násobí 5x někdy až 10x. Když se tě vietnamci budou ptát jak dlouho jsi ve Vietnamu, řekni už tam seš měsíc a je to tvoje 6tá návštěva - jak řekneš, že tam seš poprvé a druhej den, tak jim dáš najevo, že seš zelenáč a nemáš páru, jaké jsou tam ceny a budou tě chtít brutálně natáhnout....;) enjoy
    MINOU
    MINOU --- ---
    Za 40 tisíc na tři týdny si můžeš žít jako prase v žitě. ;D
    Nás vyšla jedna letenka Praha-Moskva-Hanoi a zpět s Aeroflotem na 15tis. Kupovali jsme v září asi 14 dní před odletem. Jinak hostely jsou drahý, jděte do normálních hotýlků, vyjde to levnějš. My měli orientační limit na den/osoba 100Kč jídlo a 100Kč ubytko (dvoulůžák většinou s TV, AC, wifi a koupelnou). Někde bylo levněji (delta Mekongu) někde dráž Phu Quoc a HCM. A myslím, že jsme se měli moc dobře. ;) S dopravou ti neporadím, my jsme měli koupený motorky.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    LYDI: chteli bychom tam byt nekdy na 3 tydny od vanoc
    LYDI
    LYDI --- ---
    jo ale to je az zacatkem unora, tak to mate asi v poho (:
    LYDI
    LYDI --- ---
    doporucim naplanovat tak, abyste nebyli behem tetu ve vietnamu ...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    STARAKRYSA: to jeste naplanujem, melo by nas jet vic. ale diky za info.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    EFFKA: z bali byl kamos desne nasranej..je to udajne hotel na hotelu...vientam urcite lepsi.anebo si udelat vylet - thajsko - singapore - vietnam :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    STARAKRYSA: my puvodne planovali Bali, ale asi zmenime plan prave na Vietnam a ten vychcazi i vcetne ty letenky levneji prave
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    40k naprosto v pohode..neni spatny treba prespavat i na plazi - zadarmo :))))
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    udajne mel bejt spoj primej praha - hanoi nebo HCMC ale jako 21 000 je dost no.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    STARAKRYSA: dik za tip!
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    ale je levnejsi letet do BKK a pak do VN...asi se vejdes do 15 000
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    EFFKA: a letenka zaptecni pres incheon - seoul za 17500 myslim,..
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    STARAKRYSA: parada. mam rozpocet tak na 40k, tak takhle to vypada dobre.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    EFFKA: my teda po hostelech enspali pac hotely ve vn sou levny..ale za jednoho sme se vesli i s letenkou asi do 30 000 aji s jidlem a dalsima letenkama na phu quoc...na 23 dni ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam