• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAURYNNVietnam
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    SKINNER: Hele v Bui Vien je jich spousta, ted jsem v Phoenix 74 a v porovnani s Venus hostel je to podobne o neco lepsi a levnejsi.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    SKINNER: hostel nevim ale fajn je Khai Hoan (Regency hotel) v Quan 10:) ma to i spa :))))) 650 000 za pokoj s oknem. ale asi chces neco levnejsiho..
    SKINNER
    SKINNER --- ---
    nejake aktualni doporuceni na pekny hostel v HCMC? Diky
    GGG
    GGG --- ---
    DOBYTEK: myslim ze se tam urcite neco najde, ja jsem tam byl teda az na konci unora a vsechny ty drazsi romanticky miniresroty na severu od mesta byly uplne prazdny. Ale ve meste je tolik chaticek ze se tam urcite neco najde i v sezone.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    díky všem. akorát koukám, že slušnější hotely mají na webu vyprodáno, má cenu si shánět rezervaci dopředu nebo se na místě něco vždycky najde?
    GGG
    GGG --- ---
    STARAKRYSA: no ja jsem se jeste po ceste podival na klastery vytesane ve skalach u Ha Tien a na zpatecni ceste jsem projel deltu Mekongu a zustal dva dny v Can Tho
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    DOBYTEK:
    GGG: jo jednoznacne phu quoc, ale podle me je pohodlnejsi letet..lita tam uz vic spolecnosti - vietnam airlines - nejdrazsi, pak airmekong a vietjet..ceny nejlevnejsi co sem videla tak letenka za 540 000 vnd...
    GGG
    GGG --- ---
    DOBYTEK: Phu Quoc - v severni casti jsou krasne miniresorty - chaticky primo na plazi...romantika, klid a na motorce se do mesta na trh da zajet kdykoliv.
    Na ostrov se v pohode da zajet lodi z Ha Tien nebo Rach Gia, nemusis litat.
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    DOBYTEK: ted jsem v nha trang a jsou dost vlny, takze to nedoporucuji, nevic je to tu dost rusky.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Mám prosbu, chceme strávit v Jižním Vietnamu cca dva týdny, z toho ideálně týden na pláži. Nemůžeme se rozhodnout kde, doporučili byste nějaký resort nebo oblast? Mui Ne nebo letět na Phu Quoc? Nepotápíme se ani nesurfujeme, spíš hledám něco relaxačního, klidně trošku luxusnějšího, bungalovy nebo tak něco. Letenky máme do Saigonu. Předem dík.
    STARAKRYSA
    STARAKRYSA --- ---
    SKINNER: jo to doporucuju vyplnit co nejdriv..spousta lidi to vyplnovala az pri priletu.proste to chtej plus normal pasovou fotku.
    SKINNER
    SKINNER --- ---
    INDEX: co to je za hovadinu ten approval letter? to jako vazne??
    GGG
    GGG --- ---
    phu quoc jednoznacne...delta staci tak dva dny kolem Can Tho....imho
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    GGG: Diky moc. uvidim jak se to nakonec vyvine, ale beru to jako jednu z variant. Premyslim jestli jet na deltu megonku nebo letet na phu quoc odpocinout :)
    INDEX
    INDEX --- ---
    btw, otázky týkající se víz do Vietnamu: www.vietnamisa.cz/faq/
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    dík, zkusím spolužáky, jestli někdo nemá.
    INDEX
    INDEX --- ---
    DOBYTEK: berou USD a Dongy
    BAR_CA
    BAR_CA --- ---
    DOBYTEK: Podle tripadvisoru berou přinejmenším v Hočominově městě i eura, ale můžou ti s tim dělat problémy a je otázka, jestli ti vrátěj drobný. Platba kartou možná neni.
    GGG
    GGG --- ---
    DOBYTEK: co si pamatuju tak kazdej platili dolarama, kartu jsem nevidel vubec
    GGG
    GGG --- ---
    IRUX25: Ve meste je par lidi co pujcujou motorky a zaroven kdyz jim reknes kolik chces investovat tak oni te nekam dovezou. Na severu ostrova jsou spis drazsi resorty v jizni casti mesta je sousta bugalovu s wifi a sprchou, ceny jsou kolem 20 dolaru za chatku pro dva, ale samozrejme musis hledat - ceny se ruzni a ted je tam sezona. Je dobry si hned pujcit motorku a objet si to sam a poptat se, chatky co jsou u plaze jsou nejdrazsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam