EXCITE: wow takova exhumace 2 roky staryho prispevku! ja rad zavzpominam..
samozrejme aplikovali metodu nerozumis vietnamsky? tak ja to reknu jeste jednou a trochu vic nahlas, to uz urcite rozumet budes :-D
ale uplne vpohode, rukama a nohama, staci se usmivat, na vsechno kejvat a u jidla mlaskat jak ti chutna a kazda mama te zacne brat za vlastniho syna :-D
kdyz se ti nad "trung vit lon" (coz jsem samozrejme dostal jako prvni snidani, jsou to zakerny hajzlici se smyslem pro humor) nezvedne kufr, normalne to zdlabnes a jeste si pochutnas, tak ziskas oblibu v okoli ... ochutnal jsem i jednu hruzu na nejaky rodinny oslave (300 lidi o.O) syrova mirne zdrcla praseci krev a v ni namlety chrupavky z usi a rypaku, tak to se mi zvednul kybl vydatne, ale to jedno sousto jsem nakonec polknul, obdrzel jsem poplacani po zadech a informaci, ze pulka pritomnych se nedostala ani tak daleko jako ja :-D (tam byli pribuzny z australie, takze anglictina)
obcas se nekdo pokusil me vyzvat na souboj v piti a silene toho pak litoval...
byl jsem dost pravdepodobne jedinej nevietnamec (a rozhodne nejvyssi) v celym meste a Hai Duong neni uplne maly, takze jsem vypil tak 800 zelenejch caju, zamaval na 200 tisic mladejch holek, na kazdym kroku pusobil vseobecne pozdvizeni a platonicky se zamiloval do sousedky odnaproti :-)
no a pak priletel z anglie kamos se svoji manzelkou vietnamkou - dcerou z ty rodiny a uz jsme byli jak normalni turisti