• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    MICTECH: uznavam, ze zaber na Olivii Dunham, ktere se v brylich odrazi svetlo z monitoru od pocitace, na ktery pise svoji zpravu, tukne spis X Files insidery, ale zahadne deni na palube letadla uz bylo kdysi davno prave v X Files a nadrizeny z FBI, u ktereho neni jasne, na jake je strane, protoze trochu brani a trochu pomaha, jsou jasna X Files

dalo by se najit vic drobnosti. a jo, Abrams je v tom hodne videt :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    me osobne Fringe X-Files nepripomina, na pilot vidim pomerne velky potencial pro dalsi dily

musim rict ze abramsuv rukopis je jasne zretelny
    OMN
    OMN --- ---
    mno zpetne jsem si pak uvedomil, ze je to trosku pritazeny za vlasy...kazdopadne ten konec byl fakt spatnej:))

jeste jeden postreh - je krasne videt, ze bud abramsovi dela casting ten samej clovek co alias nebo do castingu hodne mluvi viz:

http://www.morphthing.com/celebrity/369802-Jennifer-Garner-and-Cate-Blanchett :))) uplna Dunhamova
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    OMN: kvalitneji - ehm :) cas ukaze. je na tom prave strasne moc videt, jak to chteji hrat na X Files, pobavilo me, ze kdyz "nemuzou" predvest druhou Scully/Reyes, zkouseji ziskat sympatie divaku tim, co presne Carter nechtel - vysokou blondynou coby agentkou FBI. Olivia Dunham je ale zatim sympaticka, moje sympatie maji a jsem zvedavy, jak to bude pokracovat. a diky bohu to vypada jinak nez Lost
    XILT
    XILT --- ---
    pamatna veta z prvniho dilu bude jiste "Lets make some LSD" ! :-)
    MIKE_21
    MIKE_21 --- ---
    Dobra, kdo mi ty titulky posle postou, nechci se jim tam registrovat. dik
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    a české titulky jsou tady: http://titulky.com/Fringe-S01E01-106888.htm
    OMN
    OMN --- ---
    uh mazec...mam to ale uplne obracene...zacatek me bavil nejvic, pak ke konci predvidatelna nuda...scenaristi jsou sice hvezdy, ale jak dali bishopovic dohromady s dunhamovou mi prislo dost neprirozeny az kycovity, skoda...i ta honicka byla dost zbytecna....kazdopadne akta x kvalitneji, moderneji...? kez by jim ze studii ukradli i druhej dil...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    vsim sem si, jen by me zajimalo jestli protoze se neumis vyjadrit, nebo protoze nestiham nakou vychytanou spojitost mezi tvoji hlaskou a mym znechucenim novym serialem j.j.abramse.

ale asi bude lepsi to tady neresit
    OMN
    OMN --- ---
    jenom nerozumis
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    OMN: que? zda se mi to, nebo mluvis z cesty?
    OMN
    OMN --- ---
    ESTEN: a jeste si zajdi vystoupit v stand up comedy
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ok, du se soudit s autorama .)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    no to je hrozna picovina. Vratte mi hodinu a pul zivota! ;)
    XILT
    XILT --- ---
    dokoukano, zatim to nevypada az tak hrozive, rozhodne chci videt dalsi dil :-)
    VEN
    VEN --- ---
    Dival jsem se na to vcera a musim se priznat, ze me to nejak moc nenadchlo, uvidime dalsi dil
    LAFI
    LAFI --- ---
    Mno uvidíme..prozatím taky book, podivám se na to v klidu doma...
    MY5T3RI0
    MY5T3RI0 --- ---
    to zni zajimave .. book :P
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    copa to asi bude? book! asi si ale počkám na titule..
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    book :)
    jsem si rikal, ze to driv nebo pozdejc nekdo zalozi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam