• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Teď je přestávka nebo vychází nové díly, že tu nejsou nové odkazy?
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    SITH: ten mimochodem behem dvou vterin projde okolo kamery, kdyz ten chlapek z posledniho dilu nastupuje do vytahu, ktery se pak s nim zriti

je fakt, ze prubeh kazdeho dilu je vicemene podobny, jestli oni zase s temi zahadami moc nesetri (puvodne se bali, aby to nebylo jako Lost - same nove otazky a skoro zadne odpovedi)

GHOSTSTALKER: prave jsi me presvedcil co nejdrive mrknout na 11th Hour
    SITH
    SITH --- ---
    me se tam libila ta postava toho observera, zajímavý prvek, který mohli víc rozehrát. Ale jinak to je furt stereotypní, a přijde mi to něco jako honění kolem "divný" lidí...bez jakýhokoliv posunu nebo změny
    F3ST
    F3ST --- ---
    LEHUOK: Jako trochu se to zlepsuje, ale je fakt ze kazdej dil ma naprosto stejnej prubeh, stane se neco divnyho, bishop rekne na tom sem kdysi delal pro vladu, jeho syn to pretlumoci olivii atd atd. Dam si jeste pristi dil a uvidim, zatim me to moc nenadchlo, spis vubec
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ja uz na to akorat ta kseru... fakt nuda, minimalni prvek zahady - jasne, na zacatku se sice neco divnyho stane, jenze o pet minut pozdeji vse vyjasni walter vetou "kdysi jsem delal na projektu pro vladu,..." (uz po pate za sebou) a od te chvile je to jen obyc detektivka

Eleventh Hour od Bruckheimera teda vypada po prvnim dile mnohem lip - neco mezi X Files a Fringe, ale nejen tematicky, i kvalitativne - a to tak, ze spis blize X Files
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak co jak se vam libil posledni dil?
    Me se to docela zacina i libit :)
    SITH
    SITH --- ---
    mě v posledním díle neuvěřitelně bavil ten "observer"... skvěle napsanej :))
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    me ten serial taky clkm bavi, i kdyz na toho Dawsona II si porad nemuzu nejak zvyknout ,ale starsi Dawson ma clkm dobry hlasky nekdy
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    porad X-Files ale zacina me z toho mrazit :)
    MAFO
    MAFO --- ---
    mam jenom ja u Fringe.S01E04.PROPER.HDTV.XviD-NoTV rozjety zvuk a obraz? :-(
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    PUEBLO: presne naopak, zapletka s Massive Dynamics mi az moc pripomina "future Skynet" v Terminator: Sarah Connor Chronicles

navic to zatim nepokryte kopiruje The X-Files, co se dramaturgie epizod tyce, ale zase jsem si oblibil vsechny postavy v cele s Olivii a vcetne ex-Paceyho :)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    me snad nejvic bavi ty pasaze s uvahama nad roli spolecnosti jako Massive dynamics....zbytek serialu je dost selanka
    CYPPISEK
    CYPPISEK --- ---
    pro me zatim celkem zklamani, nebejt to abramsova prace tak na to pulka lidi ani nekouka

3. dil jsem sledoval od pulky zrychlene, protoze me to totalne nebavilo
    je to az moc nerealny

ale tak treba tenhle serial bude vyjimka a pujde s kvalitou misto dolu nahoru
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    je to strasna sracka
    OMN
    OMN --- ---
    to je tak predvidatelny cely! deprimovana agentka,silenej vedec, jeho genialni syn flakac a tajemnej cernej...to je celej serial...lepsi uz to nebude:(tenhle dil me fakt zklamal...hrozny clishe
    OMN
    OMN --- ---
    dycky milion linku z rapidsharu...nate

http://www.uloz.to/759066/fringe.s01e02.hdtv.xvid-0tv.avi
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    MY5T3RI0: v praci mame zakazanej torrent...
    MY5T3RI0
    MY5T3RI0 --- ---
    VISOPIMUS: co takhle spis na nyxtracker ??
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    tak jsem si to stahnul z torrentu 60kB/s, zlo... Takze kdyby nekdo chtel, tak muzu hodit v pondeli na rapida...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam