• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    BARTIAS: no na muj vkus posledni dobou porad delaji ukroky stranou :]] doufam ze dalsi dil bude zase o vzorci :]

ale samozrejme libi se mi to moc i tak :] Oliva je hlavne hot!
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    BARTIAS: jj , skoda,ze uz ji nebudou namacet v ty vode :(

ale jak vybehl ten pan v ty kabince toho letadla , to mi prislo docela komicky , jak z nejakyho filmu od Zemana ;]
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    velmi pekny, dobre, ze uzavreli linii s Johnem Scottem (btw ten herec a Anna Torv se ve skutecnosti nedavno vzali)

pattern je dobra vec, ale taky je dobre, ze od toho muzou udelat krok stranou a porad to funguje

zboznuju, jaka je Olivia Dunham BAAAADAAAAS! ;)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    hmm pekny dil!!

ale rad bych kdyby se zase trosku dej stocil k reseni Patternu, k observerovi a tak podobne ;]
    SITH
    SITH --- ---
    a nevidel jsem tam observera :(
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    jj, 12ka byl takovej filler...
    VEN
    VEN --- ---
    tak dvanactka pribehove lehce slabsi (a evil programator na programatora FAKT nevypadal) ale zase na druhou stranu dobry vtipky (obzvlast baboon semenal fluid me rozsekal)
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    titulky nekdo mate pls?
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    GHOSTSTALKER: polovina vtipnych scenek s Walterem by nebyla vtipnych, nebyt Peterovych pohotovych poznamek :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BARTIAS: jenze to je uplne neco jinyho, to je jako srovnavat Grega House a Chandlera Binga, a jestli ten rozdil mezi Mulderem a Walterem (o Peterovi se bojim vubec rict, ze by byl nejak vtipnej), tak to je pak tezky :)
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    GHOSTSTALKER: to ses fakt dival na jine X-Files. Mulder byl nejvetsi hlaskar a neodpustil si ty nejcynictejsi poznamky ani v tech nejnevhodnejsich chvilich (pri pohledu na spalenou mrtvolu muze, kteremu nekdo zabodl vidlicku do oka: "Co by tomu rekla moje ucitelka dobrych mravu?")

uplne prvni veta, kterou rekl Scully, byla: "Koho jste nastvala, ze vas soupli sem dolu ke mne?"

Fringe vychazi z X-Files mnohem vic, nez Abrams a spol. pripousteji. Walter a Peter jsou s trochou nadsazky Mulder rozdeleny na dva (posuk a vyjimecne schopny/talentovany sikula). akorat se to vsechno dari dobre maskovat, resp. pisou scenare s vedomim, ze nesmi opakovat X-Files a dari se jim to (i proto, ze se zbavili postavy skeptika)

PUEBLO: vec nazoru. osobne zboznuju nektere parodicke dily - treba Posledni pokuseni Clydea Bruckmana. a vzdycky jsem mel rad dily, ktere byly temne, ale nechybelo v nich takove to pomrkavani na fanousky (tuzky zapichane ve stropu v kanclu nad mulderovym stolem)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    JOSEF_MASOPUST: BSG je taky super :]] mozna lepsi nez Star Trek :]
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    tak je jasny , ze Akta X nejsou komedialni serial , ale v tech poslednich serii opravdu humor pritomen byl ! napriklad v epizode , kdy Mulder a Scullyova jsou pozvany k nataceni filmu , ktery je primo inspirovan jejich postavama a na zacatku je milostna scena a herecka Scullyovy rika Mulderovi, kdyz na ni lezi ve vasnivem objeti , Muldere , jsi vzruseny jako ja ? Mulder odpovi : Ne , to je baterka .

Ale tak Fringe je novejsi dilko , takze to fakt nejde porovnavat , ale fakt ten serial mam rad, kdyz to porovnam napr. s Prison Breakem , no ono se to porovnat ani neda ;]
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    fringe mam rad od zacatku...solidni zahady, konspirace a uchvatny Walter :]

a Dunham je vetsi kocka nez Scully ;]]
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    JOSEF_MASOPUST: xfiles byly vzdy desne vazne...a takove ty dily co mely byt jako by odlehcujici a legracni staly za hovno protoze to k celkove atmosfere serialu vubec nesedelo
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JOSEF_MASOPUST: to jsme teda asi kazdej sledovali jiny X-Files. Tolik "humoru" jako ve Fringe tam teda nikdy nebylo a jedine komicke situace tam obcas vytvarel Patrick tim, jak nicemu neveril.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam