• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse

1. Sezóna / obsahy epizod

[09.09.2008] 1x01 - Pilot
    [16.09.2008] 1x02 - The Same Old Story
    [23.09.2008] 1x03 - The Ghost Network
    [30.09.2008] 1x04 - The Arrival
    [14.10.2008] 1x05 - Power Hungry
    [21.10.2008] 1x06 - The Cure
    [11.11.2008] 1x07 - In Which We Meet Mr. Jones

Titulky

www.titulky.com

Hrají:

* Joshua Jackson
    * John Noble
    * Anna Torv
    * Kirk Acevedo
    * Tomas Arana
    * Mark Valley
    * Lance Reddick
    * Blair Brown
    * Jasika Nicole

SPOILERY piste at nejsou videt ! : <span class="spoiler"> OBSAH SPOILU </span>
    .. Jinak můžete spoilerovat, jak uznáte za vhodné. BANY neuděluji, pouze Vás začnu nenávidět!
    Fringe je připravovaný televizní seriál produkovaný trojicí J. J. Abrams (určitě znáte jeho Lost), Roberto Orci, Alex Kurtzman vezoucí se na stejné vlně jako legendární seriál X-Files. Hlavními postavami by měl být šílený vědec Walter Bishop a jeho syn, kteří společně s agentkou FBI budou vyšetřovat lavinovitě se šířící paranormální jevy. Seriál byl měl být prodchnut mysterióznem, určitou mytologií a v neposlední řadě dávkou humoru.

rozbalit záhlaví
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LEXXA: omfg, nauc se cist, tits/gtfo.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    sorry ale wtf? co delal francis v dnesnim dile???
    VISOPIMUS
    VISOPIMUS --- ---
    presne na to jsem se chtel taky ted zeptat :DDD dobry, ze to vim :D takze obyc filler, to me nastvali teda :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    PROCYON: Tohle je dil kterej se situalizuje pred konec prvni serky. Klasicky dil bude zase ve CT.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    uuuups!
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    no dneska byl novej dil :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PROCYON: No, on "je" mrtvej.. nebo neni?
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    Nebyl nahodou Charlie tak trochu mrtvej?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    KALIPH: vsak neni za co se omlouvat
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    BARTIAS: Omlouvám se, byla to kachna. Když jsem s tím setkal, strašně mě to namíchlo..
    BARTIAS
    BARTIAS --- ---
    KALIPH: pletes, aspon zatim :) sledovanost sice dramaticky klesla na 5 milionu, coz je pro televizni stanici Fox a serial jako Fringe malo, ale Fox se zatim ani nerozhoduje, jestli rusit

bezprostredni nebezpeci zruseni nehrozi, jak pise Ausiello pro Entertainment Weekly
    http://ausiellofiles.ew.com/2009/11/09/fringe-exclusive-j-j-abrams-on-ratings-and-future/

serial ma zbytek druhe serie na to, aby se zmatoril. pomohlo by, kdyby Fox presunul vysilaci cas pryc ze ctvrtka vecera, ktery se neosvedcil (a nedal ho na patek)

Fox urcite zrusi Dollhouse, ktery je pro stejnou cilovku. i proto se rika, ze se zatim treti serii nebrani

ale zadna slava to neni, kdyz se pomine DVR - lidi, co nahravaji - protoze pocet "nahrani" malokdy pomuze rozhodnout o zacovani serialu (DVR umi nenahravat reklamy)
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    MICTECH: aha no ja myslela, ze neodvysilaji ani tu druhou serii do konce... kazdopadne na tech strankach by o tom nekde neco bylo a neni, tak snad ;)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    KOLOUSEK: Jenze tam se pise o odvysilani druhe pulky prvni serie, po tradicni pauze.
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    KALIPH: nastesti to vypada, ze pokracujeme ;) ale vypadalo to hodne hodnoverne, to ohlaseni konce ;))
    http://fringewiki.fox.com/thread/3510700/Fringe+Blog%3A+Fox+Announces+Spring+TV+Schedule
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KALIPH: jasne no... o tom se mluvilo a nakonec to vysumelo a ted se to resi v druhy serii... me jde o finale 1., ktery je, zda se mi, poradnej podraz. clovek ceka neco velkyho a dostane nejakyho trotla nemeckyho...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    MICTECH: Četl jsem to začátkem prosince na Imdb fóru a na Fejsbuku Fringe fanklubu, ale teď to nějak nemůžu dohledat..

PHOBOS99: Jde o válku mezi dvěma světy, z nichž může nakonec existovat pouze jeden.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KALIPH: a je to tak jak pisu, nebo mi neco nedocvaklo?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    KALIPH: link?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    BARTIAS: Místo toho nás čekají ještě 2 díly, jestli se nepletu a pak šmitec; žádá 3. série už nebude, FOX ji odpískali. Čímž už je jasné, že se nám žádná z předhozených linií nedovysvětlí.

PHOBOS99: Perfektně:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam