• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    MAFO: Jj, to jsem si taky myslel, než mi to Koloušek vyvrátila.. Massive Dynamics měly stroje pro přesun měňavců, nebo jiných vojáků (viz únos Waltra v díle o vyřezávání částí jeho mozku), takže takhle mohl cestovat i Bell. Pokud mohl, proč se tak křečovitě drželi plánů s Olívií? William Bell už na druhé straně nějaký čas žije, ne? atd...
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    MAFO: jo pomohl, ale ona mela otevrit the crack, do ktere bell soupne door stop, nikoli ze to provede cele sam.
    MAFO
    MAFO --- ---
    KALIPH: pomohl Bell ;-)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Ksakru, jak se mohli vůbec přemístit zpátky, když tam nebyla přítomna naše Olívie??
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    OMN: Ou jeee, dalsi Omnova provokace v dalsi diskuzi, ten uzivatel proste vi, jak na kvalitni flame war :).

Vis, ty truhliku, on jaksi serial, ci jine audiovizualni dilo, neni jen o deji. Takze kdyz napisu "dej me hrozne sere," tak to akorat znamena to, ze se mi nelibi, kam se ten pribeh ubira (nebot mi tam chybi postava Olivie, kterou dve alterOlivie tezko nahradi). To samozrejme neznamena, ze jsem se u toho dilu nebavil, ze nebyl remeslne dobre udelany atd. Kapis, idiote?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    dil dobrej, ale dej me hrozne sere
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    uf, to jsem zvedavej, jak se to bude vyvijet...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ha, brouzdam takhle po IMDB a hledam jak to vypada s novym robocopem, jestli je u toho jeste Aronofsky kdyz tu koukam, ze nam ve Fringe hral sam velky Robocop opet "Robocopa"! To nebude nahoda... :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PUEBLO: koukam ted na imdb a tam uz to maj pro 3. sezonu nachystany http://www.imdb.com/title/tt1119644/episodes#season-3 :))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    WRATA: juchuuu diky
    WRATA
    WRATA --- ---
    PUEBLO: Je potvrzena
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    a bude treti serka?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    GHOSTSTALKER: cejtim to dost podobne. I kdyz parkrat jsem byl pekne napnutej...

... a posledni 2 sceny: alterOlivie za psacim stolem a Olivie na samotce - Thumbs up! Ale nemyslim si, ze by to alterOlivii nejak dlouho na druhy strane prochazelo. Snad zacne 3. sezona nejak rozumne...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Imho desna tragedie... oproti minulemu dilu neskutecny propad, jeste, ze to nespojili v jeden. Konec predvidatelnej cca od pulky, i kdyz furt nechapu, jak to udelali. Zklamani.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Hustej konec serky!
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    LUCIEN: :]]

Denethor

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PUEBLO: no vidis to, a ja si porad rikal, kde jsem ho videl...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    LUCIEN: jj je skvely...uz v LOTRu kde jsem ho videl poprve me zaujal
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PUEBLO: jj, proc ne, libi se mi, kdyz si tvurci hrajou...

Btw. hrozne se mi libi jak Noble hraje Waltera/alterWaltera - ten clovek je dabel, ta mimika. Nechapu...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    MICTECH: jako zeby nad tou kopuli letela misto vzducholodi Galactica?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam