• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    SAMMAEL
    SAMMAEL --- ---
    Když to tady tak čtu, tak mám dojem, že to Abrams klasicky posral. Zase se do toho zamotal a neví kudy kam
    WRATA
    WRATA --- ---
    Kdo nevidel...

YouTube - *New* FRINGE - The Lightning Round
    http://www.youtube.com/watch?v=ocwl26WDJwA&feature
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GHOSTSTALKER: No, tohle je tragedie, takhle dnes konci 80% serialu mi prijde, tvurci proste nemaj koule na to radne pribeh zakoncit a furt si nechavaji zadni vratka pro dalsi prilezitost vejvaru.

To se naposled povedlo snad cervenymu trpasliku, presto to vsak nebyla dostatecna hranice, aby pak serial nezostudili temi tremi dily.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Vzhledem k nizke sledovanosti je dalsich 12 serii dost nerealnych, takze je dost mozne, ze se na konci serie dockas konce, ktery ale nebude finalni (tvurci pocitaji s dalsi serii, ale tu Fox neodklepne)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    nechci si to dohledavat, abych nenasel nejaky zasadni spoil, tak mi to prozradte: dockam se na konci treti serie finalniho konce? Nebo to budou natahovat na 12 serii? )

.. Pokud b je spravne, asi bych si totiz pockal na par poslednich dilu :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    no kdyz se nepousteli do takovyho matrixu, odpoustel jsem jim smešný chemicky aparatury a vyrobu antidota z krenu. Byla to proste zabava, takovy odlehceny..

Ale tohle je pojato dost zbytecne vazne a cim vetsi snaha o hlubsi a komplikovanejsi pribeh, tim vic bijou do oci nesmysly, protoze tim vetsi ty nesmysly jsou.

Meli zustat na urovni X-flies, druhy svet nechat zahaleny v havu tajemna a bylo by. Holt tvurci chteli prekrocit hranici nemoznyho :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ten vědec z minulého dílu byl naprostý idiot. stačilo kontaktovat alterwaltra, nebo prostě někoho z vlády a pokusných lidí by měl tři prdele. nehledě na to, že královnu mohl vyrobit hned napoprvé. a pochybuji, že expert na toho červika nevěděl, kdy začne vyrábět ten enzym. ten fringe mě tak sere:/

ale ta mytologie sakra! :D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Obzvlast zapletka zavislosti preziti vesmiru na tom, kterou Liv si Peter vybere, je fakt maximalni ulet.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    3. serka me spis rozciluje.. Neni to jen vnitrni neklid z moc protahlyho sledu divacky neprijemnejch udalosti, ale tak nejak .. Je to nastavovany, treba dobry napady na fringe pripady, ale v pomeru k divacky neprijemnem udalostem maji zanedbatelnou vyznamnost, takze jim nedokazu venovat nalezitou pozornost..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Walter: "Premyslime moc zpatecnicky, musime otevrit svou mysl!"
    Peter: "Jestli hledas LSD, tak zapomen, to jsem vyhodil.."
    Walter: "Co? Oh, neee, tohle neni prace pro staryho Learyho.."

:))
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    EMAET: Chtelo, pokud se nekdo dobrovolne hlasi, tak mu dam prava :)
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    Jsem to jenom já, nebo Olivie vypadá mnohem líp s tím francouzským copem, než s rozpuštěnými vlasy?
    EMAET
    EMAET --- ---
    Nechtělo by to trochu obnovit hlavičku diskuze? :-)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Walter je rozhodne muj oblibenec :)

Zadnej poradnej experiment se prece neobejde bez poradny davky clonazepamu, meskalinu a haldolu..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Koho pak to tady mame.. Pokud uz tu nebylo :)

Nicmene fajn serial, zabavny a "inteligentni" hybrid x-files a CSI.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    mrkněte na videa na fringe.sff.cz

Koho ještě uvidíme? | FRINGE - Hranice nemožného
    http://fringe.sff.cz/koho-vseho-jeste-uvidime/#more-4127

jsou tam zajímavé spoilery, které ovšem nic neřeknou o tom, kam bude seriál směřovat
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    co tam neni alterVerse, stoji to za prd :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    myslim , ze kam to po poslednim dilu smeruje , se mi vubec nelibi ...
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    MUTHA: spis to vidim ze Fringe se inspirovali u PK Dicka ;]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam