• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MICTECHFringe - aneb novy serial J.J.Abramse
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    GHOSTSTALKER: imho to není dobrý nápad, protože tam Jones má tu baterii z umělé ruky Niny, ne? Třeba by to udělalo velký badaboom, kdyby do toho střelili. A navíc bůhví jak je Jones pojištěný, ten magor myslí na všechno.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Ano :). Btw ten konec byl fail, že nikoho nenapadlo střelit raději do "portal device".
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    VON_GILOTINE: Dve.
    Prvni co je zabasnuta v FBI nepravem.
    Druha co pomaha Jonesovi.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ted u je to s tou ninou dobrej bordel. kolik jich je probuh. tri? ktera z nich je zla a ktera jen shapeshifter. damn it. vytecnej dil ale.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MRCEK: pravda, spletl sem si cislovani, moje chyba. Nicmene kdyz Peter premostil svety a zmizel tak to byl dle meho nejlepsi cas kdy ukoncit serial
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Bud shapeshifter nebo alterNina (ta v MD, ta s Oliv je prava).
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    mne se to celkem libi. co si mysite o tom konci epizody? nina dopovala olivii a ted na ni hraje psycho? nebo je nina impostor a prava je zavrena?
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    SIRLOON: mno tak 4. ještě neskončila (máš to domotané) a neřekl bych, že byly zas tak o ničem... Ale já jsem hodně zaujatý kritik...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MRCEK: imho to melo koncit po ctvrte a nemeli si cucat z prstu nejaky ozivovani. prvnich cca 6 dilu z pate serie o nicem, tak se neni cemu divit ze to amiky moc nebere
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    PUEBLO: Já to vidím tak, že to skončí zkrácenou pátou sérií.
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ale sledovanost stale pada a pada :/

aby ten zbytek nesoupli jen na web a serial nezrusili :/
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    PHOBOS99: No já si taky myslím, že to bude cliffhanger jak Mount Everest, protože bude pauza tři týdny. Jinak trailer mě dostal...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    omg příští díl bude asi dost krutopříšný
    trailer říká: Answers are coming a vypadá to, že je na co se těšit. akorát se obávám toho cliffhangeru před pauzou
    MRCEK
    MRCEK --- ---
    http://fringe.sff.cz/special-prvni-dil-komiksu-fringe/ tady je první díl komiksu BEYOND THE FRINGE v češtině a další budou na těchto stránkách následovat.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Can I Give You A Ticket? (With Anna Torv) - CollegeHumor Video
    http://www.collegehumor.com/video/6652422/can-i-give-you-a-ticket-with-anna-torv
    THEIA
    THEIA --- ---
    GHOSTSTALKER: ta tam samozrejme trochu je, az na to ze fringe observers su strasni frajeri a adjustment men looseri s carovnymi klobukmi. takze zrovna fanusikom fringe a observeru by som tento film ucite neodporucila:)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOLOUSEK: Kdyz nevidis paralelu mezi adjustment-men a observery...
    KOLOUSEK
    KOLOUSEK --- ---
    VECTOR: nevim, no. jako ten film se mi docela libil a byla to romca a vsechno, ale s fringe to fakt nema moc stycnych bodu a to ani observery..
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Mimochodem, pro fanousky observeru doporucuju film The Adjustment Bureau. Je to sice romanticky film, ale spoousta lidi v kloboukach, kteri radi ridi osud jinych ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam