• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    tabbouleh, kafe s mlíkem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, kafe, vodu
    houska s cesnekovo/bazalkovou alnatura pastikou a smetanovym hermelinem
    NILA
    NILA --- ---
    ovsená kaša + červený melón
    KAREN
    KAREN --- ---
    rukola s oliv. olejem a balsamicem a hoblinkami gran moravia, opecena polenta, bilej caj, voda
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    AHASVER: ja mam nejradsi slany snidane doplneny nejakym ovocem

dneska mi muj tatinek prinesl oblozeny chleby se silnou cesnekovou pomazankou, spoustu ovoce, cibuli s cukrem, uvaril mi konev caje a jeste mi umyl nadobi, protoze jsem nemocna, uplne me to dojalo:)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    kafe, jecmen, chlorella, asi pul litru vody
    michany vajicka na cibulce, redkvicky, tmavy slunecnicovy dalamanek

AHASVER: driv jsem sladke snidane nevedla vubec (max jogurt ve spechu), ted si obcas dam treba musli s jogurtem a bananem, ale nejaky buchty nebo sladky pecivo, palacinky a tak vubec. ale sladim si kafe, to jo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    bylinkovej nán s brokolicovou pastou, čaj voda
    1KA
    1KA --- ---
    kornovy rohlik, tofu pomazanka, rajce, jablko
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    tady se zatim hlásej preferenčně slanosnídaňový... dělám si z toho závěr, že kdyby v kavárně měla bejt snídaně, tak jedna nestačí

jdu na banán, pšeničnou kaši a zelenej čaj
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    imho je to o chuti (potreba tela), s kterou se clovek probudi. Ale hraje tam urcite faktor to, jestli mas rad sladky nebo ne :) Ja treba preferuji slanou, ale obcas se probudim a jsem uplne znicenej, takze telo automaticky pozaduje sacharidy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AHASVER: zcela zaručeně najdeš vědeckou studii podporující sladké snídaně a stejně nevyvratitelnou studii o slaných snídaních. A i o polívkách, nebo hrstce rýže, plné anglické snídani a tak ;-)

Jenom teda pokud si musíš ráno dát lahváče, abys udržoval hladinku, tak tam je to i z vědeckého hlediska pak docela jasný ...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    ZUZKAOU: tak že by to mělo i vědecký vysvětlení?
    osobně pozřu cokoliv - vdolky, vločky, ovoce, jogurty, mouku namočenou ve vodě... ale musí to bejt upravený na sladko

jinak dnes fíky, vločky, javorovej sirup a ořechy, zelenej čaj, voda s mátou a citronem
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AHASVER: sladké snídaně jsem ochotná jíst jen velmi zřídka. Ale třeba ani teplá slaná většinou není můj favorit.

Pravda dneska ráno (teda vlastně v noci - v 5 slušný lidi spěj) jsem potřebovala do sebe něco dostat, bo jsem jela přes celou republiku a prošlo jen pár koláčků. Takže na spící žaludej jsou lepší jednoduché cukry, než chleba s nějakou bílkovninou. Třeba vločky bych takhle ráno nedala.
    1KA
    1KA --- ---
    AHASVER: Ja to mam pul napul. Telo si rano rekne jestli ma chut na cukr ci sul. Vetsinou po vecernim treninku rano potrebuju probrat, takze volim sladkou variantu. Mne ovsem nedela problem ani mix chuti, takze sladko-slana snidane neni v mem pripade vyjimkou ;]
    KAREN
    KAREN --- ---
    AHASVER: ja sladkou snidani uplne nezavrhuju, nicmene vychazi mi na 10 snidani 1 sladka cca, ale sladkou jim napr. nekdy pred rannim cvicenim, tj. kdyz bych este rada spala, takze si rikam, ze me to sladky vic nastartuje. a mozna taky v zime, to jim obecne o dost vic sladkyho;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    indickej bylinkovej nán s brokolicovou pastou, bylinkový čaj, voda, mňam
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    nemůžu vkládat ankety, takže jedna taková ústní
    mám hypotézu, že existují lidé, co ve většině případů nepozřou (především brzo ráno) slanou snídani (já například), a že zároveň neexistují lidé, co by měli podobný problém se sladkou snídaní (tj. v sedm, osm ráno si nemůžu dát nic sladkýho, přijde mi to hnusný)

má někdo problém se sladkou snídaní?
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    rozpecena tmava kaiserka s krenovou pomazankou, druha se sunkou a syrem, dve mandarinky, pomeranc, caj proti nachlazeni
    1KA
    1KA --- ---
    zitny chleba s ovcim syrem
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    maslovy susenky, dva banany, 5x korbacik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam