• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    ACIDQA: kdyz je k veceri 8 rumu, snidane podle toho musi vypadat!
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    TOMASH: palec dolů!
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    rumova pralinka, mangovej dzus
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    a jeste hromadu ostruzin ze zahradky:)
    _AGI_
    _AGI_ --- ---
    rohlik s lucinou, volsky oko, cervena paprika, rajcatka, okurka, jeste jeden rohlik, kafe s mlikem, voda
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    kefír, pohankový rohlík s lučinou a plátkem ementálu, hroznové víno, kafíčko s mlíkem
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    zazvorovy caj s medem, jablicko s orechy, goji a slunecnicovymi seminky, rozdrcene lnene seminko, kefir
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen&chlorella, kafe s mlikem, sipkovy caj, sklenicka pomerancoveho dzusu, musli s hollandii a vlakninou, broskev
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    tvarohové koláče, hrnek mléka, socka kafe, černý čaj
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    10km run, pak trochu mix vseho: losos, celozrnny chleba s bylinkovym maslem, sojovy mliko, banan, kinder cokolada :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    kafe s mlíkem, pomerančový džus a tatranka (a beru to jako úspěch vzhledem k prostředí, kde jsem se nacházela:))
    ABNOBA
    ABNOBA --- ---
    cesnekova pomazanka od vecere ,tousty , zeleny caj s citronem , voda :)
    1KA
    1KA --- ---
    ranni popracovni snidane v hodpode, presso s mlikem a cukrem, tousty s cokoladou a slehackou, domaci kolac - aneb po 3.5 hodinach spanku doplneni energie ;] + doma pak jeste tmavy toust s marmeladou a voda + materidouskovy caj s medem
    KAREN
    KAREN --- ---
    polivka z cerveny repy (a celeru, mrkve, porku a ovesnejch vlocek) s oprazenejma dynovejma seminkama, salvejovej caj s medem a citronem
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    pozvala jsem tatu, takze snidane sampionu (a opilcu)
    kafe s mlikem, broskvovy caj, mango dzus, kefir, michany vajicka na cibulce a slanine, nezdravy bily rohlik s maslem, parmska sunka, broskev. nemuzu se hybat! :)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    kocovina, hodne vody a caje z maty, svestky a orechy
    NILA
    NILA --- ---
    kozí jogurt, med, jablčná vláknina, pšenica, hrozienka, brusnice, broskyňa a maté.. už by som mohla vymyslieť aj niečo iné:)
    IKA
    IKA --- ---
    KAREN: praveze som si nevedela poradit, ako zuzitkovat ten chayote.:))
    KAREN
    KAREN --- ---
    IKA: achtak, zas neco extra, koukam;)))
    IKA
    IKA --- ---
    KAREN: no on bol tiez povodne v zmesi (+sladke zemiaky a chayote), ale dnes na ranajky zostal len sam:))
    korenie mam nejaku zmes v mlynceku, ktoru sa mi nedari vygooglovat, ale obsahuje cierne korenie, kardamon, zazvor, koriander, muskatovy oriesok a citronelu. a este take to cervene korenie, ale to nepisu v zlozeni.
    KAREN
    KAREN --- ---
    //IKA: ten patizon nak specialne korenis? ja ho tuhle davala do naky zel. smesi, ale este mi tu peknej kousek zbejva)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam