• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    tak dnes klasika a to jablecny ocet s vodou, chlorela a nejaky aloe vitaminy, nastrouhana mrkev se susenymi fiky, seminka, orechy, kapka malinoveho kefiru, litr carneho caje se zazvorem, medem a citronem. Fiky a mrkev dochazi, ja cas na zmenu :)

Vetsinou mm snidani sladkou, malo kdy snidam slane veci. Ty jim spis po zbytek dne, ale rano potrebuji sladke chute
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, matovy caj, kafe, recky jogurt s medem

AHASVER: ja to mam taky kazdy den jinak. hned po probuzeni si delam jecmen, at to mam rychle za sebou:)), kdyz jdu behat, tak snidam az po behu doma, kdyz mam 2x tydne hodinu na 7.30 nebo jedu do bazenu, tak jim az po 9 a to si kupuju snidani v tescu na narodce. klasika kefir, celozrny rohlik a banan, kolem 30kc. //jinak od tveho posledniho dotazu (zda snidame sladke nebo slane) pozoruju, ze se mi zasadne zmenily chute, predtim jsem sladke snidane vubec nevedla. tak jsem zvedava, co se stane ted :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    AHASVER: ja chtela a pak sem to nak odeslala bez toho,D

ja snidam tak do hodiny po probuzeni, a kdyz mam ranni kasi, snidam klidne i prubezne hodinu dve, nekdy si ji udelam totiz tolik, ze to dojidam postupne,D - jsem ale specifickej pripad, mam to do prace tak tri metry od postele;) jinak mimoradna snidane v behu bejva neco z pekarny, tzn. 20-50 kc
    KAREN
    KAREN --- ---
    nepal shangrila, domaci celozrnnej kolac s jablkama, rozinkama, orechama, skorici, voda
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    zitny chleb, sametova lucina, sunka od kosti, rajce a jeste kousek pomerance, mandarinky, jablka a bananu, cerny caj s medem a citronem a jeste se vrhnu na mnou delany sachr .o)

AHASVER: obvykle do pul hodky po probuzeni, mam pomalej start tak dost casto vstavam klidne i dve hodky pred odchodem, sprcha a pak klidne i hodinu snidam, ctu noviny nebo koukam na ct24, kopnu do sebe kafe a jdu, ale bez snidane nedam ani ranu .o)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    dnes Toppas, Kyška, kafe, lipový čaj
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    AHASVER: v pracovní den cca hodinu po probuzení - snažím se jíst v klidu, ale v poslední době u toho poletuju po kuchyni a chystám snídani rodině, párkrát se mi stalo, že jsem ji do sebe soukala cestou na autobus,
    o víkendu max. půlhodinu po vyplutí z postele - dítě mě tahá z postele většinou výkřiky "ham, dou, ham!" - ale to si pak patřičně vychutnám, zapluju u toho s kafem do křesla a dávám tomu tak hodinu
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    jecmen, matovy caj, ledovy salat s cizrnou a mrkvi a medovo-horcicnou zalivkou, platek chleba, kafe s mlikem
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AHASVER: do 15 minut po opuštění postele potřebuju dávku kofeinu a sníst něco slaného, nejčastěji nějaké pečivo s něčím. Raději vstávám dřív (ideální čas je hodina před nutným odchodem) a pomalu se resuscituju, rychlé stávání mi nedělá dobře. Pravda, tak jako tak se nikdy neprobudím před 10.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    AHASVER: ja mam rada klidne dlouhe snidane doma, tedy pokud je prilezitost. vetsinou snidam treba tak 15-20min po probuzeni a jsem schopna snidat u knizky, ci novin treba hodinu. Kdyz pospicham do skoly, tak neco rychleho sezobnu doma a zbytek papam pri ceste, ale vetsinou nic nekupuji a beru si do pytlicku ma oblibena seminka a orechy. Ale davam prednost klidne snidani v domacim prostredi
    IKA
    IKA --- ---
    AHASVER: cez pracovny tyzden tak hodinu - hodinu a pol po prebudeni (teda uz v praci), cez vikendy vacsinou hned ako sa zobudim (niekedy sa s ranajkami vratim do postele.)
    IKA
    IKA --- ---
    "grecky" jogurt s trochou hruskoveho a trochou pomarancoveho dzemu (nevedela som sa rozhodnut), tri sezamove pracliky, zazvorovy caj.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    AHASVER: jak kdy...kdyz mam co doma na snidani tak vetsinou tak do hodiny po probuzeni (pokud nemusim do skoly, to ve vetsine pripadu hned)...kdyz nemam a jedu do skoly tak vetsinou skoncim na polivce a rohliku z kantyny co mame ve skole...a kdyz nemam a nejedu do skoly ta skoncim na brzkem obede. cena za snidani tak 25 max 30 kc...
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    bili jogurt s medem a roztlucenymi bananovymi platky a mandlemi, voda
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    snídaňovej dotaz...
    jak dlouho po probuzení obyčejně snídáte? a přerušujete snídani? odjedete nejdřív do práce nebo snídáte po cestě?

související otázka pro snídající po cestě - kolik je adekvátní cena za všednodenní snídani (ne teda nedělní brunch)

a draku nečuř se, dík
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    toust se sýrem a šunkou, kafe s mlíkem.
    NILA
    NILA --- ---
    čerstvá mramorová bábovka so sójovým kakaom a mandarínka (a to všetko s členmi Front 242!! sry Dragone)
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    jablecny ocet s vodou, chlorela, nastrouhana mrkev se susenymi fiky, seminka a orechy, zakapnuto ovocnym kefirem, litr cerneho caje se zazvorem, medem a citronem, kostocka marcipanove milky
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    (run), banan, vajicka na masle, slanine a cibuli, chleba s ruznejma seminkamama a susenou cibuli, caj, voda
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    domácí ořechovo-čokoládovej koláč, bílej jogurt, medovo-ořechový guacamole, zelenej čaj s jasmínem a hlavně v posteli s ultrapozdním vstáváním, uááááá, neděle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam