• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONfanklub Ivo Bendy. Duševní strava. fanklub SNIDANI

Vitejte :)

Rád bych zde rozebiral tuto, dle mého názoru, velmi důležitou, složku stravování. Jak, co, v kolik atd.

Ring je volný, ale nemlít uplný sračky, trochu se před odesláním příspěvku zamyslet, dík ;)

jo a nechci tady absolutně žádný hádky, nikdo nebude nikomu vnucovat, že to, co jí, je špatný, nikdo nebude nikomu dalšímu brát právo na názor. Na to je tu dost jinejch klubu, já chci u snídaně klid. Banány sice na snídani dávat nehodlam nikomu, ale jestli mi někdo přesolí omeletku, tak zauvažuju ;)

je to klub o snidaních, takže se tu píšou snídaně, pokud někdo píše o odpoledním brunchi, není to snídaně, založte si klub o brunchi (atd)

toto pravidlo je pevný a nehodlám ho měnit, pokud někomu nevyhovuje - unbook je vaše právo

rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SASH: mne teda nikdy nekousala .))) a i kdyby, dyt ti rikam, ze poradne kousat je stasne dulezity .))))))
    SASH
    SASH --- ---
    DRAGON: sem si natrhala u babicky koprivy a spenat, takze potrebuju zkonzumovat oboji a idealne cerstvy, tak sem chtela zkusit to smoothie, nic vic, nic min, jinak vetsinou stravu konzumuju v tuhym stavu :] kopriva do salatu jak? dyt to stipe :D sem ji davala sparenou do rizota, ale cerstvou moc nevim prave
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SASH: jasný, to chápu, kopřiva je náhodou dobrá právě v tom salátu :)
    jinak pokud ti chutná víc špenát, tak jez klidně špenát, on má podobný složení jako kopřiva :)
    SASH
    SASH --- ---
    DRAGON: to mozna jo, ale nekdy mi ty smoothies prijdou docela vyhodny, treba samotnou cerstvou koprivu bych jinak nepozrela, spenat jeste v salatu jo, ale takhle je to proste pro me lepsi forma prijmu vitaminu a zivin..mozna podle te teorie tveho kamarada si k tomu smoothie jeste neco zakousnout?
    jinak je v tom banan, hruska, kopriva, spenat a trocha jahod
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    strouhaná mrkev, banán, jablko, skořice + agáve

SASH: Kamarád, co se živí konzultacema v oblasti stravování, mi řekl, že pro trávení není dobrý rozmixovávat si stravu na šťávy, pokud nejsi nemocná a nejsi schopná pozřít tvrdou strukturu. Vychází to nějak z toho, že když všechno pečlivě koušeš, tak si mozek ukládá informaci, co zhruba jíš a pak tím způsobem přistupuje ke spalování tý stravy. Pořádně kousat (cokoliv) je strašně důležeitý

SASH
    SASH --- ---
    dnesni zabinec :]]
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    dneska predpulmaratonova dietka: rozmixovany tvaroh s bananem a nutelou. to by slo :)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    tak kdy jindy nez v nedeli zejo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HANNA
    HANNA --- ---
    colombia excelso, švestkový koláč od maminky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    avokado s houskou a konev mate
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    pan de tomate a caprese. Bageta, bazalka a rajčata domácí.

čaj bez mléka
    [ ZUZKAOU @ Mozkove erory.....mobily v lednicce caj v kvetinaci atd...... ]
    IKA
    IKA --- ---
    Jogurt s hruškou, hrozienkami a matchou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    multak pred plavanim, 2 banany po
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    broskev & banan s bilym jogurtem a lzickou domaci jahodove marmelady, jecmen, kavicka
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    dnešní upgrade
    topinky z topinkovače z domácího toustový chléb, máslo, marmite, earl grey s mlékem.

čímž se nasytila má anglická nostalgie a teď ještě vymyslet, co se zbytkem té lahvičky.
    IKA
    IKA --- ---
    Rekonštrukcia raňajok u babičky: Pečivo opečené na platničke, maslo, marhuľový džem, šípkový čaj.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    knackebrot, máslo, marmite. Ledová káva s mlékem.

Marmite is just like Vegemite pretty much except it's even grosser.

HANNA
    HANNA --- ---
    domácí bábovka, káva
    NILA
    NILA --- ---
    IKA: to mi pripomina vcera videne : "preco by si sa nemohla najest. daj si taku lahku vegansku veceru. trebars 48 broskyn alebo tak." :)

razny chlieb s fazulovo rozmarinovou pomazankou s mandlami, susene rajciny a salat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam