• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    KOCH
    KOCH --- ---
    btw jak to vypada s guildama ceskejma ??? uz se tam zacinaj hromadit naky cesi nebo to je furt na umreni ??? a co clangori furt sou naflakani high lvl s low lvl v jedny gilde ??? :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    nevim ty privaty sem zkousel a neni to ono ... navic tam je uplne beznej login bug kdy se fakt lognes jednou do pul roka a pak mas dovolenou zas na dalsi kvartal :D navic za zabiti garliho dat skill up a 15 lvl me nak moc nenadchlo :D zatim se budu stale tesit na myho FS na 102 lvl az se zas jednou dostanu k netu poradne ... jinak privaty fakt smrdej ;D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PETERSIS: jj dej vedet ;)
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    CARTMAN: Ted to instaluju, tak pak kdyztak podam report :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PETERSIS: nikdy sem nezkousel je pravda ze sem o nich slysel .) sem tam se objevi nakej clovicek na ofiko foru coc chce poradit s mithril blade of deathblow s dual slotem +8 apod srandickama ale nikdy sem to nezkousel :)
    PETERSIS
    PETERSIS --- ---
    Zkousel nekdo hru na Private Serverech? Ja hraval kdysi davno MU Online, na oficialnim serveru s pomalymi raty, me to nikdy nebralo a vim, ze to same me stvalo i na Cabal Online, protoze v te dobe neexistovaly privaty. Ted se divam, ze uz nejake jsou, tak chci zkusit
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: aukce je fajn cena nekterych itemu padla na tretinu nekterych se ztrojnasobila :D ale obecne aukce odcerpava z ekonomiky spis itemy nez penize zlvast kdyz to co ma cabal neni bidovaci aukce ale cistej buyout... presto je to nebe a dudy proti cemukoliv co bylo doted :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    ja jsem jednoznacne pro ... sice je prima mit DualTrans na 55 lvl ale k cemu kdyz si pak nevychutnas skoro nic z nakejch urcitejch urovni pac si moc narachanej

taky sem zvedav na ty aukce az se dostanu poradne k netu ...

ale jinak realnej svet plnej peknejch holek (kort v lete) vede a ted uz budu stejne vetsinu casu kempit tam :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRFREEMAN: moc nas tady neni no ;) ale me se novej rank system libi :D
    MRFREEMAN
    MRFREEMAN --- ---
    me ten novej system ranku podle levelu pride totalne dojebanej.. sice to zamezí boterům, ale neni to proste vono... mel sem svyho oblibenyho forceshieldera vsichni se divili jak muzu bejt tak silnej na tak maly urovni.. tvrde sem makal na skillu (SFS) ...(než me ten ceskej hypokretén HoVn0xXx podved.. (jeste ted mam chut ho zrasit "Uplnym Fotbalovym Kopem z Listové" :) )). Mel sem kamose z rumunska.. warrior byl asi o 3 lvly prede mnou. naposeldy co sem ho videl asi pred 14ti dnema byl lvl 119 tusim (!!) takze kdybych mel furt svyho milaška.. moh sem bejt tak 115 DT >:[ Ted sem zvolil cestu bladera.. nemam bladery moc v lasce ale casem uvidim jak to pofacha. je par veci co zlepsili tim vanocnim datadiskem. jednou sem pouzil to "vykoupeni" veci zpatky od NPC, na aukcich sem uz vytriskal kolem 200k. mam dost kamosu co sou docela stedry (:P) takze se o prachy nemusim starat. kdyz sem se u kamose lognul a on videl muj buddy list, skoro vyprsknul to co pil me do ksichtu :]] ja se ho ptam co je a on ze tam mam nak moc pratel, a pak sem se ho ptal a ze prej tam ma 4 kontakty :]]] (ne ze by by bylo mit az moc pratel ktery maj prumerny pocet zbytecnyh otazek za sekundu okolo 10ti vyhoda. ale uz sem si zvyk filtrovat spam a otazky s jakymkoli smyslem. sakra to je dlouhej text. divil bych se ze to doctete az sem. sem hrozne ukecanej. tenhle klub je taky dost zivej. osm prispevku za 6 mesicu :]]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    dobry to imho je protoze to nenuti grindovat skilly naopak zjednodusuje to gameplay na nizsich lvl... nevim jak se mi bude libit utocit na Falea (final bos LiD) s master skillem ale zase aspon to bude vyzva :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    no hele vono to mozna neni na skodu pac to trosku aspon zamezi tem dylinakum boterum ne ??? ;]] navic to bylo nahovno kdyz na tebe machroval nakej kripl polskej s tim ze diky bohatejm rodicum co mu zaplati premium si te naseka jak malyho joudu
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jj prekopali dost a jedna z veci ktery uz nikdy nebudou je dual trans na lvl 20 ;)
    KOCH
    KOCH --- ---
    no asi tri :D priblizne za mesic se na to zas kouknu cet sem neco o nakym rozsireni zas tak to prubnu preci jen 100 lvl tam mam tak to nebudu muset delat odznova zas ;]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: tak to si asi tak dva mesice enbyl ve hre a necet zmeny v skill systemu ;)

MEPHISTO: me se to naopak libi ale mozna proto ze se mi jeste nestalo ze bych anrazil na ten lvlcap... a jen na upresnenou:
    quest na auru je tak jako tak batlestyle up tkaze ho udelas i kdyby si nechtel a b) aura se da na pozdejsich levelech kombinovat s BM a je to jeden ze zpusobu jak solovat bose s prstem v prdeli.
    KOCH
    KOCH --- ---
    no ja bych jen dodal ze na lvl 20 muzes byt klido pido uz transceder ... a kdyz budes dostatecne dobrej magor tak i dual transka ... nejaky skill lvl nemaj s normal lvl nix spol.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: no nevim tyvle, jakože Aprretiance rank až po dosažení 20 lvl?! a po udělání questu na Auru? která je naprosto k ničemu? paráda, a to ani nemluvím o tom, že regular je až na 30.lvl..jako kdyby aelspoň ty skillpointy nelítaly do hajzlu, ale voni jo dojedeš na koec lvl a nasrat..gooten tag a ajkej si...fakt tim mě teda posrali na holy zada.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak sem si po vycerpani a dohrani contentu wotlk zase nahodil starej dobrej cabal :DD
    KOCH
    KOCH --- ---
    no vono to vlastne bude az v prosinci ;]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: 13. vychazi wotlk... taky sem si chtel runes of magic zkratit cekani na nej ale bohuzel sme s kamosem torsku spatne dekodovali to datum :D mysleli sme ze to otviraj v zari a ono to bylo v listopadu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam