• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    Koukam ze krome jinych oblibenych MMORPG ktere maji dobrou ceskou zakladnu se tu jeste neobjevila diskuze o vynikajicim pocinu nasich asijskych kamaradu a to o hre Cabal Online ktera se v Evrope tesi take velkemu zajmu ceskych hracu ... klub slouzi jako "Vault" pro vsechny parany, domlouvani War, akci, obchodu atd.
    rozbalit záhlaví
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: hele ja proto ze sem se nechtel u ty hry trapit taky po tretim charu sahnul po BL abych nic neresil :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    no covece hele preci jen sem dycky byl na ty tezky brneni pac se mi zdaj paradni naoko takze bych zkusil toho wa ??? no uvidime jak mi to pujde naskillovat ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jako ze jsou easy .)
    KOCH
    KOCH --- ---
    ezmode?netusim co to je .. ja nejsu hardcore paran tak na me pomalu uz :D
    svoje leta slavy uz sem zazil, ted sem v mozkovym upadku :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: wa a bl jsou takovej ezmode :D zalezi co te bavi .)
    KOCH
    KOCH --- ---
    takze wizzna nebo WA ???
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    KOCH: co máte všichni s marsem? to je tam víc českých guild? nebo míň hráčů?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: s FA i s FB se docela blbe soloje cokoli :(
    KOCH
    KOCH --- ---
    tak je to jasny acc mi nenavratne prej zustava bloklej tak jdu na mars zkusit stesti.akorat furt nevim za koho hrat, FS me uz nebude brat.premejslel sem o FA bo FB ale vubec nevim.uz by mohli vymyslet naky novy povolani.:-))
    KOCH
    KOCH --- ---
    hele jen se snaz.tak vsak ve hre se zmin o klubu na nyxu a uvidis jak to tu ozije.vono ja kdybych nebyl tak linej udelam nakou nastenku a anketu at je tu naka zabava.ale ja linej sem tak snad nekdy az bude pruda.:-))

jinak hele ja bejt odbloklej a mit 114 lvl tak farmim RS a b1f a tyhle blbiny.nikdy nevis co ti dropne me treba padl v lidu shadow eof v dobe kdy byl jeste kurva vzacnej a celkem sem si vydelal kdyz sem to strelil nakymu manikovi s nejvyssi nabidkou.v ty dobe 7kk bylo za seof hodne malo.
    KOCH
    KOCH --- ---
    este ne ... cekam na definitivni odpoved
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    já bych se chtěl zeptat jestli máte nějakou hodně osvědčenou farmu pro lvl 114 FA? pomozte mi prosím na peníze teďka hodně trpím zkoušel jsem různý rady z Cabalwiki.com atd. ale nic mi nějak převratně nefunguje
    KOCH
    KOCH --- ---
    hele vypada to ze GMka konecne dostali muj ticket se stiznosti na blokovani acc takze asi jeste chvilku pockam jak to doresej a kdyz nic tak zkusim ten vas mars ... jaka je tam komunita cechu ???

KOCH
    KOCH --- ---
    to je ten jupiter?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: to bylo cisty :D nikdo preci neni vazanaj reagovat na vsechy troglody co dou kolem :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    CARTMAN: pfff bych te bil :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: hh v mu sem mel zaseklej sroubovak v klavesnici imrvere :D evilspririts a GO :D oprenej u kompu sem si cet... jakmile nekdo prisel delam sem strasne cistou dusi :D Rozhodne jim ale napis na ten support mohli by aspon neco odpovdete. hlavne uved jmeno account a nejlepe jake postavy jsou na ajkych serverech aby meli voditko
    KOCH
    KOCH --- ---
    problem je v tom ze ja sem asi pul roku nehral a jeste pred mesicem asi sem mel vse ok pac sem studoval jak se ten cabal plati.ted ale your account is blocked a nazdar hodiny.jakoze udelat si zas 100 lvl joudu neni nic na dyl nez mesic ale stejne takova ztrata.jo a ja hele nebotim.uz v MU sem delal gmko primo proti boterum a proste styl pareni ze dam 2 lvl a 15 mega alz zatimco si pudu dat s kamosema speka a par piv mi je proste proti srsti.tak hold budu muset dat nak vedet tem adminum no tak do pul roka se s moji krkolomnou anglictinou nak ocistim:-))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: no oni rozdali hafo banu kdyz testovali tu svoji antibot utilitu a ladili ty rozpoznavaci modely. ale taky sem slysel o mnoha cesis kteri skoncili timhle protoze proste botovali :DD
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: njn bohuzel merkur ;)

KOCH: bohuzel nic lepsiho nez napsat na support ticket neexistuje :( ovsem pochybuju ze nak vytahnou ban buhvi ze kdy a budou ho resit... nicmene mozny je vsechno :d
    KOCH
    KOCH --- ---
    no kdyz tu mluvite o banech tak serte na hacky atd. ja mam blok uctu a nic sem nehekoval.:-)nevite nahodou nekdo o lepsim zpusobu nez spamovat support aby me odbanli?:-)))rad bych se za vama jeste podival.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam