• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: uch s helperu nepadaj nepadaj uz pul roku ale na mercuru se pohybujou diky aukci kolem 550-600k

KOCH: wining bonus je exp,skillexp a drop bonus ktery ma nation ktery vyhral nedelni valku tusim. je to na cely tyden.

KOCH: a mimochodem siena update se jim nejak nepovedl od rana to po ocku zkousim a jeste jim nebezej ani stranky natoz servery
    KOCH
    KOCH --- ---
    btw ten winning bonus je co? za myho pareni nebylo jeste ani TG.:-))
    KOCH
    KOCH --- ---
    no hele ja nevim jde to vid,akorat sem zjistil ze uz na to nemam tolik casu co chodim do worku.ale jde to.no ted sem v praci a pisu z founu ale doufam ze dovalim dom z prace vecer a uz to pofakci a kouknu kolik uz se prodava sigmetalu a za kolik.btw UCH za chvili budou mit cenu zas pres mega pac z helperu uz nepadaj.vcera uz staly 750k.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    premko bylo dykcy brnkacka .) navic wining bonus muzes mit ted uz od nakyho lvl 55
    KOCH
    KOCH --- ---
    CARTMAN: no ja blahovy jeliman sem sem si myslel jak naflakam 10 fchh alchemistovi a jak nebudu mit hned 10 lvl peta.ted mi hnijou v bedne :-)) ale urcite se neztrati si myslim.

btw to premko je naky divny sem byl na merkuru bez premka zvyklej na 40 lvl dat pribehovy i normal questy a jeste 3 bary dojebat na creepu na apech a s premkem dam pribehovy q a nedam ani helper q a najednou lvl.sem necekal ze to bude takova brnkacka.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: ja mam zatim jen dva sloty a to ho taham od lvl 80 takze uz asi 35lvl a je kousek od lvl3... kazdopadne zatim fajn padl def a critdmg coz jsou oboje dobry up :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    nekde sem prave cet ze se expuje jen uzivanim skilu.tak to je zas nakej web kec.kurnik to je naprd.a jeste na prvni opt chytnu resist stun.ten je mi ted teda platnej.pozdej mozna ale taka baba yaga mi asi moc neposle k zemi.:-))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MRFREEMAN: Cartik tam porad je... bohuzel tento dual comp terra FB ma ted sluzbu podrztazky v aukci :D
    MRFREEMAN
    MRFREEMAN --- ---
    Cartiku ty si v SoP? :P byl sem tam na svym FS... ale je to uz vecnost co sem naposled Cabalil..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: no pet je tak 10lvl grindu je 1lvl peta :D hrozny peklo :) a na dummy ti leze jen skillexp takze tam peta nevyhonis
    KOCH
    KOCH --- ---
    jojo sienna uz za 5 dni.ale ja stejne jeste zadnej rozdil nepoznam pac 40 lvl je jeste hovinko na naky zmeny.ale jedu nahoru jak namydlenej blesk.v patek mam sice volno ale jedu do teplic shanet work ale pak kurva celej vejkend pohody u lvl takze snad tech 60 lvl dam.a pak uz jen krucek a mate me na krku.;)) jinak hele pet se da trenovat na dummies nebo ziskava exp jen z mobu? a jako leze pomalu jak svin ten jeho ukazatel expu.:))
    KOCH
    KOCH --- ---
    hovno extender ale core enhancer.
    KOCH
    KOCH --- ---
    no sigmetal s plastem vypada moc fajne.jako asi si nazavislacim nakej kurva velkej lvl, budu kempit siennu dokad neposbiram secky veci a utratim majlant v cash shopu za 30 denni epaulet jen abych stal uprostred mesta a low lvly me obdivovaly.:-)))

jinak birde dik za navod na paysafecard.sice litr v riti ale ten troglo,platinum premko na 3 mesice,board a ty katany za to stoji.:-)))navic sem strelil ten extender a bless bead a mam na hodne lvl o alz postarano.:-))
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TERRAFOX: hh gz ;)

FIREBIRD: jop to je mercury
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    sepire tebe já znám xD
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak naky ty stage foto :)

a z dnesniho vecera po probihani RS s mefem

KOCH
    KOCH --- ---
    hele a taky by bylo dobry treba abyste mi sem napsali v jaky gilde se nachazite a na jakym servu se ta gilda vyskytuje aby bylo mozny udelat nakej prehled na nastenku (nazev klanu, server, nick gild mastra, popr. webovy stranky) aby to tu zacalo mit trosku uroven a zaroven nejaky napady co by tady sli realizovat ... proste se aktivne podilet na zvelebovani tohohle forka aby nove prichozi nebo nahodni kolemjdouci mohli rict ze to taj mame pekny ;] pak nekdy az budu mit trosku cas a vetsi lvl za kterej se nebudu stydet tak to vsechno provedu nejak tak jak by to mohlo vypadat ;]

tak co vy na to
    KOCH
    KOCH --- ---
    jo melo by to padat v siene no psalo se to ...
    TERRAFOX: hele rozjelo ale az bude po upgradu serveru tak to zas padne ta konverzace pac nebude o cem kecat :D

jinak klucii fakt rikejte v gilde vsem co sou na nyxu o tomhle auditku a pak by to s konverzaci tady mohlo byt v poho.;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jo tohle sem videl ale evropskej sigmetal si videl ne?
    TERRAFOX
    TERRAFOX --- ---
    konečně se to tu rozjelo.... jinak s těma korejskejma upgradama je to pravda protože každej +lvl se jim ubírá 5% succes rate takže to nějak vychází
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam