no jako ja sem byl chvili v mf a taky to celkem dobre padalo, bohuzel jsem permanentne online a ani dnesni emergency maintenance nic nevyresila, naopak zacinam obdivovat lidi z GM.com za to ze se nestydi za to ze vyreseni banalniho problemu typu dnesnich a vcerejsich lagu jednotky starajici se o guildy a buddies apod. jim trva klidne 3 dny, ze lidi co maj dycky po 3 minutach error code si pockaj tejden nez na ne prijde rada. aneb mas premko? prachy sme dostali a brec si na forku jak chces ... informovanost hracu na foru ktere je primo vytvorene k prenosu informaci ze strany jedne na stranu druhou je tu a tam ... posledni prispevek od jakehokoli GM je zatim stale o nejakym zkurvenym novym kostymu a nejakejch petech aby 30% hracu kterejm novej update totalne OPET (!!!!) rozmrdal celou hru mohlo mit dobrej pocit ze je tam nejaka nova pica ci oblek pro devky kterej jim spravne log nezaridi ...
moje osobni hodnoceni
novej update 7 / 10
dnesni event 9 / 10 jen za to cekani a za celkem solidni dropy uzitecnejsi nez pri eventu predchozim
games-masters.com - 010001010111101101011101 (v binarnim kodu to znamena particka vyjebanejch neschopnejch idiotu)
at si delaj updaty klidne jednou do mesice a maintenance trikrat denne na hodinu ale at se kurva uz o to staraj ... zamestnani pri kterym se budu moct jen vymlouvat a lidi mi za to jeste budou platit, to by chtel kazdej