• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCHCabal Online [www.cabalonline.com]
    KOCH
    KOCH --- ---
    a uz ste to btw dali do konce aspon tu ft zkurvenou ? ;]
    KOCH
    KOCH --- ---
    jen nechapu co tam s vama delal 156 lvl nymand :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    a to uz je ten s tema skillama?
    KOCH
    KOCH --- ---
    no a nejaky dojmy z apdejtu?
    KOCH
    KOCH --- ---
    dneska jedu hrat electro techno k treboni, jen abyste to vedeli ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: tyvoe GS si strc za klobouk zajima me ilvl :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    samozrejme vcera mi padla prima staffka v dungu (GS 410), coz si myslim ze uz stoji za povsimnuti a drtim jedno BG za druhym ... uz x-krat sem si povodil AQ 40 coz mi je s dropama pro 60 lvl stejne k prdu ze :D
    KOCH
    KOCH --- ---
    no jo co chces kdyz forko navstevujou tri lidi a z toho se nadale zabyva cabalem jen 1 ;]
    KOCH
    KOCH --- ---
    pistolky sem nesnasel pac kundy to do tebe namrdaj fakt rychle a klepes se tam jak kunda nad hrncem, s WI sem problem nemel diky tomu skilu jak dashne a pleskne mu pac na to je 90% down snad, pak skill stun skill skill skill a WI pul zivota v picia nez se zvedne uz je znova na zemi ;], ale jak sou okolo nej jiny typci jeste tak se necapes
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: aaah ja myslel "pak az tohle doklofu" :)
    KOCH
    KOCH --- ---
    no samozrejme ze jsou zatim jen v korei, taky sem nepsal nic o tom ze je jdu vyzkouset ... "lognu pak" znamenalo az bude update live ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOCH: jesi to dobre chapu tak trans skily jsou zatim jen v korei
    KOCH
    KOCH --- ---
    no takze koukam ze sem tu zas asi dlouho nebyl takze postrehy ;]

- nechapu jak se nemuzes aspon snazit v TG bejt luminosity guardian, pri tom jak casto to paris bys v tom nemel sebemensi problem, navic co ja si pamatuju tak staty za nej byli hodne prima, kdyz si vezmu ze s povinnym nazranim v chumlech pro pointy (priblizne 5 - 8 pointu [2-3 vteriny cistyho casu utoku, dulezity je zmacknout utok a zbytek si hra dopocita, ty si mozna mrtvej v pul vterine ale to ze te to necha udelat skill ti z toho udela hrdinskej vykon ;]] nez prisla smrt v podobe plosnych utoku vedenych nejen na me, ressnout a znova) tak sem si za 15 minut vydelal 120 bodu potrebnych pro wexp/axp bonus a pak zacala obrana ktera vobcas s timhle dohromady da kolem 230 - 345 pointy dle stesti, driv sme takhle s vixim(BL) a par nadanejsima lidma z Infectious takhle vyhravali s prehledem TG2(a pak na tg3 sem taky nejak nepoznal rozdil, krome tech bez zivota co u toho prosedej mladi, co to krosili permanentne na ressech a utratili alzu jak sracek a chcipnou parkrat za hru ;]) a kdyz prisla obranna faze tak sme excelovali tam kde to bylo treba diky trosce kooperace a schopnosti dorazit tam kde to vrelo nejvic co nejdriv (s bajkem by to bylo bajo ;]) a vzhledem k tomu ze te to necha udelat dycky aspon ten jeden skill pred resem tak to diky tvymu dmg (kterej mimochodem OMG! ;]) das snadno body (a taky diky tomu ze i v tg3 sou furt jen lamicky ;]) a to ti musi dat krasny tejdeni skore a hned budes mit lepsi pocit z hrani, ja bejt tebou bych to nezatracoval ;]

- steamer lehkej ale libilo se mi zpracovani

-mam pocit ze chobotnicku si nejak extra nepamatuju, mam pocit ze se nejak da i obejit na lod ale vim ze by nejak mely jit zabit ty jeji chapadla a pak uz si nepamatuju vubec tam sem byl tak 3x a mozna ani to ne

- ft1 mi celkem i casem neco padalo, 3 - 4 runy nic, pak nejakej ten brac, pak zas run nic a pak uchh, pak par runu nic a dalsi uchh, ale prisel mi prima po chakriss, orca byla nejsussi, mozna jeste golemove v ty mistnosti predtim byli pekne zpracovany

- asi dalsi sucha ozvna: ........ +15 ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!???!?!?!?!?!?!!!!?!?!?!?!? (snad to staci pro znazorneni udivu nad debilitou korejskych lidi ktery uz to urcite maj zas ci se snad o to chtej snazit :D)

- max lvl 180 bych bral kdyby tam byla tg4 coz by bylo fakt uz pro typci ktery by nesockovaly 150-160 uz konecne a sli dal

-novy skilly: FA suchej ale myslim si ze bude zas zabijackej jako dycky, FS jako dycky stara dobra magicka skola, peknej skill do dalky kterej urcite bude brat neco i za zada catsera podle toho castu, asi se lognu pak a ozkousim, BL jako dycky narez jak svine ze (ten ozkousim prvni), WA se mi libi a vypada hodne pekne celkove .... ale WI a FB, doufam ze to je hodne dobrej plosnej skill dopredu popr u wi plosnej celkove okolo castera pac jinak epic fail a nebo to autori delali zamerne aby jim trosku ubrali na sile pri TG coz je kolikrat nehoraznost;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FA a WI docela grafickej fail imho :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    no tak dik za info :D

http://www.youtube.com/watch?v=Y-mpkq9ix-E

kazdopadne FS a BL se mi zdaj kulervouci :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ale zda se ze ne vsechno je zatim napsany v nebi jak je s cabalem zvykem :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: ja tam teda nic v tom korejskym notu o skillech nevidim a video uz tuplem ne

ptam se jestli existuje neco takovehleho:
    http://www.youtube.com/watch?v=symGXGb3FFE
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: uz jsou nekde ukazky? kdyz pridavali comp skily byly na youtube animace tech skilu ejste pred vydanim patche
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FIREBIRD: +15 se psorali nebo co? :D to je fakt typickej korejskej patch :DD

ale novej skill rikas jo... tyjo tak to asi kouknu jesi by to mel bejt nakej attack nad completerem
    KOCH
    KOCH --- ---
    ja jsem kousicek od lvl 71 ale nelevlim, delam honory a podobny blbinky a sbiram badge na hovadinky :D jinak jako prima, desne si prave uzivam AV a warsong, pozdejs bych se chtel podivat na ty areny ale na to nemam lvl kze nehrotim ... dunguju, hrabu suchy achievy, normalka :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam