• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    MAESTRO_007: Přijat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /poslal jsem žádost o přijetí do clanu. Díky :-) (spirallkk)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jako dobre to maj rozbity, porad me to vyzahue ze hry, s nejakou hlaskou, ze mi dosly zdroje v pc :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Dneska to asi nebude ke hraní, do hry jsem se sice dostal, ale každý TP znamená minuty čekání, většina NPC nefunguje,....
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    HULIK: Vítej do klubu 😊
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak už se mi tady víc jak 30 minut točí Queued for game ....
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tak jen malé info:
    Tak jsem včera s kolegou z guildy udělal v grupě ten Purified Essences Easter Egg.
    Ani jeden jsem ho ještě neběželi a materiál jsem měl jen já a v pohodě to proběhlo a odměnu jsme dostali oba.

Další zajímavost. Dělal jsem úklid v eternalu a měl jsem tam pár mythic itemů ze starých časů item level 540 a pří rozložení u kováře jsem z každého dostal 4 sparky :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Veta co mi utekla

Killing Lair Bosses has a chance to drop a DOOM chest, which contains existing Uniques that have DOOM Crucible transmogs!

Become the Butcher in Season of Slaughter — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24244648/become-the-butcher-in-season-of-slaughter
    NESS
    NESS --- ---
    Podle PTR je zaklad udrzet KS jak to jen jde, tzn klicovy je dostatecny MS + evade a teleporty.
    Problem NMD/Pity bylo backtrackovani stim se bohuzel neda nic delat, kde je blbej design tam se tomu nevyhnes a na KS zapomen, v HLT a PVP zone je problem kdyz ti dojdou monstra, tam se tomu vyhnes pokud dopredu planujes trasu tak aby porad slo nekam postupovat, bohuzel neni cas k KS stihat a resit loot, tzn brat to nejnutnejsi, nejlepe kdyz je kolem tebe zivo, teoreticky to jde pak pobrat (az ti KS dojedou), ale prakticky na to stejne nedojde, tzn pet pobere co jde, neco dobehne do truhly samo (lege/ancestr), zbytek smolik.
    Sice to nikde nepadlo ale v PTR byl i mythic KS s nazvem "fresh meat" ten byl za 9K killu v rade a to je cilovka kam se chces dostat a jedine kde toho slo dosahnout byla HLT, jinde neni takova intenzita monster, znacka ideal je delat sloupky, vycistit kolem prostor, pustit sloupek behem toho se respawnou normalni monstra. Marena nebyla uplne spolehliva aby sla pustit opakovane a udrzel se KS, musi byt okolo mostra. Zalezi jak prodlouzili ten timer, treba to ted pujde.
    Dost pomaha co dokaze svinit ofscreen napr: light spear, evade spirit, heartseeker, spirit wolfove (ceh runa)

Pokud stale plati ze Palad dostane Griswold's Opus za klasovy kvest, tak ho doporucuju delat az na 60lvl, nejlepe na T1.
    Griswold's Opus - Duriel/Harb
    Ward of the White Dove/Dawnfire - Varshan
    Sundered Night - Grigo
    Mantle of the Grey - Grigo/Urivar
    NESS
    NESS --- ---
    Na leveling bude asi vhodne byt co nejvic Butcher, tzn to vypada sezoni blesingy zacit fresh meatem, pak krvave klice, chce to zacit T1 uz se zasobou klicu a jit rovnou na bosse pro unikatky, jako treti obecna repka, pak bych sel glyphy a sloughter jako posledni.

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HULIK: jakoby máš tuto sezónu poslední šanci na Eternalu, protože po nové expanzi budou všechny staré věci nejspíš "nepoužitelné"
    NESS
    NESS --- ---
    XP v S12 pujdou ciste pres killstrajky (jak posilal MAESTRO_007), bossove jsou nerfnuty "Experience rewards have been reduced for defeating World and Lair Bosses.", Azmodan je pryc, tzn to chce na farmu nejaky build s dostatecne velkym aoe aby to obsahlo celou obrazovku, velky potencial ma sorcka ktera ma light spear(crack, hydra), Hammerdin, Auradin, Bandish palad, Death trapka, Evade spirit, Cataslysm druid, Quake barb
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Potřebuji něco dodělat na Eternalu a tuto polosezonu se Eternal bude od sezony lišit asi nejméně v historii, díky tomu že tam vlastně není žádný sezonní buff, pokud jsem dobře pochopil.
    Takže jsem chtěl nějakou eternal postavu aktualizovat na top build (na eternalu má člověk všechno, že) a docela mě bavil heartseeker tak jsem si ho chtěl zkusit ....
    NESS
    NESS --- ---
    Muzes za predpokladu ze uz stim konkretnim charem nebyli, pokud ano, tak ten char uz se na tebe neportne.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Když mám všechny 4 ty Purified Essences.
    Mohu sebou na ten Easter Egg vzít celou partu?
    Jsem dnes sehnal poslední.
    A chtěl by někdo jít?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    aktualizované pro S12

Diablo 4 Tier Lists with Class Build Guides - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/tierlists
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HULIK: deathtrap a neco s orphan maker

jinak na ROGunu je top tento typek
    https://www.youtube.com/@MattiasTheGamer/videos

Top 9 Strongest Builds for Diablo 4 Season 12!
    https://www.youtube.com/watch?v=4GTWmxKR8MQ
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: Roguna bude marna, zase leveling na dance a pak mas na vyber deathtrapu nebo Orphan Maker, jako uz nevim kolik sezon :-) Stejne dopadla srocka kde mas na vyber jen crack, nebo druid kde si muzes vybrat z pulve, zmena je az barb tam uz si fakt muzes vybrat mezi lung a hotou, spirit tam si muzes vybrat jestli kepeleke pouzijes s paybackem nebo quill, jedinej kdo je fakt zajimavej je nekro, tam je tech moznosti vic, mozna zkusim golema. Jediny kdo si mzues vybrat mezi Skovejma buildama je neprekvapive Palad :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Dobře to ochcal. Chtěl jsem se kouknout na rogunu a nic :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Mekuna a jeho srovnani, Ja pujd smerem na auradina ale uvidim treba Hammer bude lepsi

Best Builds to Play in Diablo 4 Season 12
    https://www.youtube.com/watch?v=2NMB8UIAnvs

MAESTRO_007: No bohuzel az pres pristi sezona, taky to mohli dat uz tuhle sezonu :-) No kam stim pres muly, klasicke reseni, vyuzit invent dalsich postav a hrat skatulata hejbejte se :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam