• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: jen tak malo? zrovna u barba bych ocekaval mnohem vic...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: imho chces mit tak 350k HP, zbytek cpat resisty/armor
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak sem prave utratil 100mil na rollech vilewardu a dostal sem se s furious charge dmg jen na11%. btw co hodnorite jako dulezitejsi u touhg statu, rezisty, nebo hp? mam ted dvoje vilewardy hodne podobny, ale jedny maji all ress a jedny maji vitality, jinak sou doat podobny a nevim jaky obliknout. s tema s allress mam vsechny resy na 900+ nektery pres 1200 bez war cry a hp 560k... s tema druhejma mam vyssi allress o 93 a hp 500k. co myslite?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    MICROSHIT: po dvou hodinach jedes T6 ? hod link na to jsem docela zvedavej. Ja s timhle http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274 jedu T4 a uz to mi prijde neefektivni. Z DH jsme zvyklej v malejch riftech na T6 elity prakticky instantovat (pokud nejsou shielded) ale s WD ten dmg proste neni a pizlat se s elitou pul minuty me nebavi...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: jo a zkusil jsem dát sever templářovi, nic :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mám otázku na folowera k reakoru. zvolil jsem templáře, kvůli zabaveni bossa. nejedu vysoký, spíš takový rychlovky GR20-30. a nevim, jestli mu nechávat str na rollu. např. ring s as, cdr, chc s možností přerolovat str
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WRATA: lidi hlasej pozitivni feedback z 2.2 ptr ;) nebavi je hrat ted a chtej uz patch ... blizz posloucha :)
    MIMINO: nemaj bejt dlouhy..... ale 2 mesice jsou malo no .. cekal jsem taky 3 :-/
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jsem taky prekvapenej a docela me to stve ze to je takhle kratky. Co mi ale vadi mnohem vic je ze tam neni napsany proc je to takhle kratky.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    WRATA: ciwe docela kratky, cekal bych alespon ty 3-4 mesice, ze to bude, clovek ani nestaci poradne "vyexpit" char a aby zacinal na novo...a to me ten WD ted zrovna neskutecne bavi, to abych to ted hral tech 14 dni v kuse :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WRATA: no jako docela me prekvapili, ted abych se nehcal boostnout na HC aspon :D
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    WRATA: ale má! včera po dvou hodinách hraní už jedu s wd T6(když sem hrál za monka tam mi padli TaT rukavky a mask of jeram), korát než napadá equip na jinej build,tak bude možná konec :D nějaký tipy na WD?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: má, kvůli oblečkům :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    MICROSHIT: Uz to nema smysl imho. Season 2 konci 5.4

Season 2 Ending Soon - Diablo III
    http://us.battle.net/d3/en/blog/18313042/
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    pls někdo na sezoně,kdo by mě boostnul na 70? d
    NJORL
    NJORL --- ---
    STO78: pod na ubery. mam partu. chybi jeden hrac :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: :P jako trenuju te v behani po ranu , dle me se taky dycky nekde couras :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    no zaklad je mit na hlave helmu s rubinem... to je hned 2x rychlejsi expeni. pak jeste HF ring a jsi na 250% progresu. to co jsi drive delal 2,5 hodiny pak udelas za jednu ...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to bych taky zkusil, ale taky vim lejno jak na to :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: tak to kazdopadne, mam na ne stesti posledni dobou
    NJORL
    NJORL --- ---
    NYCKER: kdyz si support tak nemusis
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam