• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    BARTUC: no tak to jsi udelal dobre ne? co blbnes
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno v podstate byla spodni hranice...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: taky bych zustal u maximusu ;) ten roll zavisi na tom kolik byla dmg predtim , ne vzdy je %dmg ta spravna cesta :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: mno, mel sem na nem rollnout +10% dmg a vyslo by to mnohem lip... kazdopadne diky za radu :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Podla mna to mas rollnute fajn. A zostal by som pri maximuse : cca rovnaky base dmg ale +vita +slave (vyborny na single target) a bonus dmg pre fire CotA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: a ano, sem kokot s tim rollem na maximusu :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    muzete mi prosim poradit kterou zbran vzit vzhledem k mymu gearu? samozrejme muzu prerollnout bracery na physical...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/croon-2431/hero/56618118

diky moc

STU
    STU --- ---
    UNCLE_JIMBO: to jde i s barbarem když priletis furious chargem přes celej monitor a zafreezujes/zastunujes :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    UNCLE_JIMBO: jsem rad, kdyz WD rozumi svemu remeslu :) tak tak
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    UNCLE_JIMBO: figl je v tom, že se mi většinou povede doběhnout k packu ve spirit walku a otevrit hned fearem, takže nevyhodi prvni varku blbosti, samozřejmě to nevyjde vždycky, ale je to dobrá výhoda :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    JADE: fear, rooty a ryby... mam nonstop control (až doladim gear tak můžu mít 80% redukci cooldownů a k tomu -1s all CDs za každej kill kolem mě), takže elitam procujou jen některý ability, většina procuje jen když hitujou ;) a tu ztratu myho dps snadno doženu buffama... davam 20% attack speed, 30%dmg voodoo (prakticky bez CD), 15%dmg (+strong arm bracers) z rybniku, 20%dmg z poison hauntu, 10%dmg z poison gemu (procuje se fearem) a umiram jen vyjimecne, takze to dovede hunterum udelat pohodli :)
    JADE
    JADE --- ---
    UNCLE_JIMBO: jako cumel sem jak pero z gauce, bylo to dost efektivni ! hlavne jsme vubec nechcipali, ono to stunuje i elitky bo co ? pac co jsem tak mel zkusenosti s cc crusadera,barbara i monka tak se mi zdalo ze na elity to nemaka ;[
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    UNCLE_JIMBO: a kdyby někomu chyběl WD tank do party klidně dejte vědět ;)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    JADE: ja mam taky tank WD a nejlip se mi hraje se trema huntrama, jen to skladam na hromadu, dlazdim cestu voodoockama a je klid :)
    JADE
    JADE --- ---
    STO78: ja jsem ten patch note nejak necet...od dob hrani wow to nedelam, pac se budto zbytecne nasiram, nebo zbytecne na neco tesim, co me pak zklame...ale maj tam nejak omezit efekty ? z toho videa o wizzardech se mi zdalo, ze je tam spis jeste pridaj ;[[[
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: no vono se prave pak zmeni na realnej problem to, ze dostanes DC a prijdes o ancient vec a to uz neni neco v poradku ! :))) zas vydelavat si hranim, no nevim no...musi to bejt pakarna...hlavne frajeri musej mit nabeh na epilepsii, ja z toho vcera mel regulerni tik ve voku ;[ preefektovany, jeste zalagovany...fakt mi z toho bylo soufl ;[
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: tak vis jak, pokud ho to dostatecne bavi to hrani a je schopnej se tim uzivit pres streamovani, tak proc ne vid :-) zase na druhou stranu pak z toho hrani odpada asi ta zabava a beres to jako praci... nicmene ja bych tak taky nechtel skoncit, ja sem rad, ze hrani mam jako kratochvili u ktery se zrelaxuju a na chvili zapomenu na realny problemy :-)
    JADE
    JADE --- ---
    BARTUC: jo tak nejspis to je jak rikas ty, ja uz si zas ty detaily presne nepamatuju...no je to blazen to kazdopadne! ale do takovyhohle herniho stavu se prave rozhodne dostat nechci, stacil mi zakys 9 let na WoW ;[
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    CLAVEN: jako kez by me to bavilo,zkusil bych to.
    ale bohuzel jak to neni diablo nebo torchlight,tak me to nebavi.

tak si za 14 dni s chuti resetuju hlavu novym carmageddonem,muhahaha
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    BARTOK: ja bych to tak videl, ze mas stash plnou "zajimavejch v budoucnosti urcite hrozne potrebnejch legendarek" :)) takze aspon dobra prilezitost si tam uklidit a nedelat harakiri pres hazeni na zem priste :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam