• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: a hlavne jak sem rikal, podminkou pro me je, aby ta postava byla pouzitelna jako support do gr party
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: ja sem prave porad na vazkach, cruss me laka, pac sem ho nikdy nehral a je to takovej badass typek, monk je zase co sem ted posledni dobou sledoval quina dost variabilni a tech pouzitelnejch buildu je tam hafo, ale zase mi prijde jako dost silenej papir :-/
    STU
    STU --- ---
    LADINEK: stejne jako jsem nevidel nikoho pouzivat tohle... ten tvuj sutr mi taky padnul dneska teprve :)
    JADE
    JADE --- ---
    LADINEK: ten sutr mi padl teprve vcera a tak me napada, jestli v non-season neni "novej"...
    BARTUC: ja bych se taky priklanel z osobni zkusenosti k monkovi, Cruss je takovej nemastnej neslanej, az misty hodne nudnej a nic nedelajici, v tomhle patchy bylo naprosto zasadni ziskat povinnou vybavu, jinak naprosto o nicem...pripominam ze dropnout must have helmu, stit, mec a prsten s dobrejma rollama je dost onanisticka zalezitost ;[
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    tak jsem vytvoril tankovaci WD a mam dotaz ohledne sutru. Videl jsem spoustu vicemene stejnejch tankovacich setupu, ale nikdo nepouziva Esoteric Alteration, proc ? :)

Base Effect: Gain 10% non-Physical damage reduction.
    Rank 25 unlocks: While below half Life, your resistances to Cold, Fire, Lightning, Poison, and Arcane are increased by 75%.

me to neprijde jako spatnej kamen. Jinak ted to mam takhle: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274 vim, jeste musim sehnat Blackthorne kalhoty...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: co se me tyce,tak na singl me monk bavi nejvic,za to cruss me jeste ani bavit nezacal
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a ja mam stale otazku pro zdejsi theory craftery, Crusse nebo monka? co bude vic IN? chtel bych neco co muzu hrat jako support i jako dps na single, vic me asi tahne cruss, ale chtel bych vas nazor, jestli bude viable... abych nezacal hrat neco a pak zjistil, ze pres gr 30 se sam nedostanu ani kdybych se zblaznil
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: coz nevylucuje co sem prave napsal :-D
    STO78: ja to prave necetl, nemam na to ted vubec cas, sem rad, ze hraju, ale uz neni cas procitat informace a v praci to mam blokovany vsechno... pokud by to bylo tak, tak je to v cajku a zaroven neskutecnej overkill, kdyz si vemu jak rychle se clovek i svepomoci dostane na 70 :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: spis by vsichni vypadali jako hentai :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: toho se prave bojim, nedokazu si predstavit, ze bych mel potkavat barbary s kouzelnickou capkou ala harry potter a obrim dildem v ruce a k tomu kozacky na 20 cm jehlach :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: tezko rict,korejci a jejich vkus,vis jak.. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: xp boost je picovina, ktera prave ovlivni game play, ale zase to neni uplne pay to win, pac porad musis odehrat ty hodiny na nadropovani vybavy... na druhou stranu paragon pointy pomuzou mega moc... stash a podobny blbiny sou naprosto v pohode...

jen doufam, ze nebudou k dostani nejaky uchylny transmogy, ktery nebudou korespondovat s tematikou Diabla :-/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: to jo, to dorazilo, ale mely bejt nejaky odmeny za participaci na s2 a splneni nejakych veci...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: slysel jsem nejak az zavrou S2, tak ti snad prijde nejake mejl s tvejma vecma nebo co
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jj kosmetika plus prave rozsireni slotu na postavy a stash,to si miletad koupim.ale treba xp boost bych si fakt neplatil,to uz povazuju za cheat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    taky mam dotaz, kdy se budou rozdavat ty veci za S2? S1 sem nezazil, tak nevim, jde mi o ten transmog a pripadne o plachtu na zada (jestli sem to pochopil, tak na plachtu staci 400 season achiev pointu ne?)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mikrotransakce? mor vsech her... jen doufam, ze si za ne nebude mozno koupit nejakej gear, ale jen kosmeticky ficruky...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a vcera jsem zkusil predelat cold sentry DH na fire,coz je vlastne uplne stejny jen mam na levym EA s kriderem.
    a porad myslim na to,jestli v tom byl nejakej rozdil krom toho,ze cold dela freeze a chill.
    a taky ze je fire hezci :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mam dve otazky:
    -se spustenim S3 zacnou v asii mikrotransakce? a pokud pak bude zajem,mozna budou i v us a evrope? jde mi o char. sloty a stash

-ty sety,ktery se rozsirujou na 6 kusu,budem lovit cely znova nebo jen ty 2 zbyvajici kusy a bonusy budou predelany?

jsou to otazky pro overeni co jsem se tak doslechl/docetl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam