• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele hunteri,jak je to s prsteny restraint+focus vs. prides fall helma? hadam,ze se ta dmg z prstebu vyplati,ale jde hatred nejak snesitelne ukocirovat nebo je to furt na suchu?
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: parada, konecne to zacne bejt zajimavy ;)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STU: A mám tě :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STU: Jo nasypala mi ho taky hnedka...ted jen IK klacek.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: njn jenze v gr 40 sem byl zatim jen parkrat a to v parte :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: presne ! :)

ja si jdu ted uzivat starter gear a cekat az mi popadaj naky setovky .... :D
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: 42... jsem zvedavej kdy ten prst vytahnu ;)
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: si zkus ten build podle me :) kadala sype ten novej set jak kdyby chtela aby mel kazdej vsechno hned mi prijde :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Teď mi padla kukri tak se taky rozkoukávám co se jede. Vypadá to že WD trošku buffly.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    2.2 patch notes: Fetish Sycophants damage is now increased by your highest elemental damage type at the time of summoning

otestoval jsem Belt of Transcendence (spawne Fetish Sycophanta s kazdym castem spellu ktery stoji manu) v kombinaci s ringem Convention of Elements (150-200% dmg increase jednotlivych elementu v danem poradi podle classy na 4 sekundy - u WD cold-fire-physical-poison = 16s rotace porad dokola)

puvodne jsem si myslel ze tahle kombinace bude super OP diky tomu, ze fetishum je jedno jaky element bude zrovna procly, takze teoreticky jim to melo davat az 200% dmg permanentne :)
    bohuzel fetishove se spawnujou podle nejvyssiho elemental dmg ktery je na stalo, coz je u me cold (z necku a wristu) a dal se pak chovaji jako cold spell, takze jejich dmg je tim ringem ovlivnena jen ty 4s kdy je procly cold dmg increase.. porad je to dost dobrej ring, ale OP masakr jsem neobjevil :)
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STU: Ty hade.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jasny no, tak ja jedu monka season, gze to potrebovat budu a na barbine taky mam jeste hodne co ladit
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: a tak jo, ale v urcity chvili uz to nepotrebujes ( kord na non-S ) :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno t6 je stale nejlepsi na farm legend ne?
    STU
    STU --- ---
    gr 41 s prstem v nose :) spokojenej s novym buildem :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: ono to hlavne k nicemu neni :D kdo by chtel farmit T6.... to uz ztratilo smysl :)
    JADE
    JADE --- ---
    bmw hrajete nekdo z linuxu/wine ? po patchy mi to hlasi nakou sracku, ze cannot find confguration/data folder nebo nejakou takovou slataninu, predtim to behalo no prob...
    JADE
    JADE --- ---
    TRAUCHER: tyvoe to uz mi prijde takovy zbytecne psychedelicky az epilepticky a ze z toho vlastne ani clovek nic nema....teda krom ty epilepsie :P nevim no, ja to nechavam minimalne do uterka ulezet, byt mam fps 100+ a latency v cajku cuka se mi to jak prdel po prejtu ;[
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAUCHER: to chci, snad to nenerfnout nez to nafarmim :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TRAUCHER: hehe confirmed :) je to hrozna prasecina :D no nic tak zejtra asi new S :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam