• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: 42... jsem zvedavej kdy ten prst vytahnu ;)
    STU
    STU --- ---
    BARTOK: si zkus ten build podle me :) kadala sype ten novej set jak kdyby chtela aby mel kazdej vsechno hned mi prijde :D
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STU: Ty hade.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jasny no, tak ja jedu monka season, gze to potrebovat budu a na barbine taky mam jeste hodne co ladit
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: a tak jo, ale v urcity chvili uz to nepotrebujes ( kord na non-S ) :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno t6 je stale nejlepsi na farm legend ne?
    STU
    STU --- ---
    gr 41 s prstem v nose :) spokojenej s novym buildem :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: ono to hlavne k nicemu neni :D kdo by chtel farmit T6.... to uz ztratilo smysl :)
    JADE
    JADE --- ---
    bmw hrajete nekdo z linuxu/wine ? po patchy mi to hlasi nakou sracku, ze cannot find confguration/data folder nebo nejakou takovou slataninu, predtim to behalo no prob...
    JADE
    JADE --- ---
    TRAUCHER: tyvoe to uz mi prijde takovy zbytecne psychedelicky az epilepticky a ze z toho vlastne ani clovek nic nema....teda krom ty epilepsie :P nevim no, ja to nechavam minimalne do uterka ulezet, byt mam fps 100+ a latency v cajku cuka se mi to jak prdel po prejtu ;[
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    TRAUCHER: to chci, snad to nenerfnout nez to nafarmim :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TRAUCHER: hehe confirmed :) je to hrozna prasecina :D no nic tak zejtra asi new S :)
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    niekto sa tu rozhodoval nad monkom. tak jeden god monk :)
    Diablo 3: T6 God Monk (Patch 2.2)
    https://www.youtube.com/watch?v=gxCvkp6zfLg
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ok zatim si Tě najdu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FORTRESS: za cca 10 min?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dal bych lvl s3? Nekdo volnej?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    UNCLE_JIMBO: preferuju mumble :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    UNCLE_JIMBO: kdyby nekdo chtel zahrat (s teamspeakem) poslete request Mcht#2136
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: ted jsem dohral :D padl mi posledni kousek wastes setu... je MOCNEJ :D fakt jako barbara tezce vratili do hry ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STU:ted sem dorazil dom a mam tak hodku a pul max nez se vrati zena s poterem z venku
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: jsem prijel do prace a sef byl strasne prekvapenej co tam delam, ze mam prece volno, tak jsem mu chtel oponovat ze mam pul den... radeji jsem mlcel a jel domu :) takze jestli mas cas.... jinak pujdu longboardit :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    poskladal jsem novej WD build na cold pety kdyby to nekoho zajmalo http://www.diablofans.com/builds/53952-wd-cold-nuke-pets
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam