• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STU: 200% elemental dmg na 4s s 12s CD znamena v prumeru 50% na porad (za predpokladu ze to dokazes vyuzit), tolik na zadnym itemu neni takze je to OP jak prase, jen se s tim musis naucit hrat..
    v carnevil poison buildu u WD je tenhle ring neskutecna prasarna... poison element proc ma stejny CD jako piranhado, takže se to hezky kombí a když žeru bosse bez toho zhruba 2-3 miliardy za vteřinu tak za ty 4 poison vteřiny bez voodoočka to udělá klidně 20-30 miliard, takže je to síla.. chce to jen sledovat a využít za každou cenu..

jinak ten ring používám abych se vyhnul reflectu :D vždycky když nahodí reflect poprvé (to mi okamžitě procne spirit vessel) se kouknu jakej je element a když je nařadě znova musím přestat útočit a žiju ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: oki ;) , jak ho nepouzivam tak nvm presne no :) ale beztak jak rikas..... uz se tam nic nevejde :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    QWOK85: to ukazuje kolem postavy myslim ne ? jinak to wizz prsten, ten tezi ze spelu ruznych elementu .....
    NYCKER: co vim, tak se jede ted v tank/supp monkovi :)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    STU: kdyby nějaká ikonka ukazovala jaký element je právě aktivní tak by to šlo užít ale takhle je to k ničemu
    DIOM
    DIOM --- ---
    LADINEK: ten mám na HC monkovi a úplně jsem si ho zamiloval :)
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    STU: Ale to není tank já myslel suport barb na nějake GR40+ (HC)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Jeste jedna vec ohledne tank WD. Jedu ted s Haunting Girdle (1 spirit k hauntu navic) a ted mi padnul krasnej ancient Cord of Sherma. Predpokladam sprvne ze ten Cord bude lepsi ?

LADINEK
    LADINEK --- ---
    ONDRA_PATA: mno uprime mi prijde tank na bosse dost k nicemu. Maximalne jeste kdyz spawnuje addy, ale jinak je to spis oser...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STU: pro WD by byly fajn
    STU
    STU --- ---
    STU: tak parada... vylepsil jsem si osobacek bez Unity :) a padly mi dva prsteny... jsou k necemu?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    LADINEK: to si nevyberes.poison je ideal kvuli bossum,kterejch je nejvic poison.
    navic je stejne nej HF amulet a ten nema nic,takze asi poradnym rollem res na gearu
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Mno tak mi dneska konecne padnul Xephirian amulet :) ale tak nejak po tom co jsem sundal Maras Kaleidoskop zase dostavam kotel od poisnu :D A to nemluvim o tom, ze tu dobu co mam ten Xeph. amulet jsem blesky jeste nepotkal :D

nejakej tip po cem ted jit ? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    STU: jj 5% je zaklad to nesundas
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: smulicka no :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: problem jsou streameri :)
    STO78: takle napsany to neni :) jeste se prave nevi jak to bude a je spousta otazek ( dle ceho dostat key , jak se budou xpit gemy .... ) takze klid ;) jen je potvrzeny ze trialy odstani/ total predelaj
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja spis nechapu,ze kdyz na to nekdo prijde,sere to na net,aby ho mohl nekdo prasknout.
    si to necham pro sebe a zmensim tak riziko banu neasi
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: fixnuto :)
    FORTRESS: no jako do gabynatoru na streamu rejpali jak o zivot :D Mannercookie dostal ban, Alkeizer taky asi :D docela sranda a zajimalo by me kdo to odnes vsechno xD
    STU
    STU --- ---
    QWOK85: včera nez jsem skončil tak jsem postavil tohle
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/tooold-2749/hero/43502714
    je to ale zalozny na broken promises ringu. muzes se pak zbavit CHC
    btw. CHC 5% je povinej zaklad?
    JADE
    JADE --- ---
    STO78: jde to i mimoseznonne ?! :P
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Ahoj. Poradíte nejlepší tank build na barbara?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam