• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: te vezmu zas rano sebou :) uvidis co delam ja :D
    BARTUC: to vis no... monk je jen na pullovani a tech 30% do bosse... jinak proste WD ma cc , crus ma bonusy pro grpu..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: a to na GR49 nechcipas? nebo tam mas nekoho kdo tam sype CC?
    protoze me teda prijde ze bez CC s houfem mobu na hlave dostavas strasnou cocku. se shroudem a v sanctuary np np, ale to nemas porad.

navic tenhle build mi prijde pro grupu dost slabej, protoze jedinej prinos je 10% dmg z cripling wave?
    Monk ma mnohem vetsi potencial, 30% ze sanctuary, 16% ci vic z conviction jeste navrch, ale co nema perma serenity tak to imho nejde.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: nope, jedu Cyclone strike (implosion), inner sanctuary (intervene), crippling wave (breaking Wave), Mantra of salvation (agility), Epiphany (Desert Shroud), Dashing strike (Binding Speed)..

v podstate jen skacu pred grupou, neustale vse stahuju k sobe, hazu sanctuary na cd a zvedam dmg pomoci cripling wave, nejaky CC se mi tam uz nevejde, protoze bych pak nevychazel s manou... co sem zatim byl GR 49 nejvys, tak to fungovalo dobre, ale je fakt, ze nejakej freeze nebo stun jak ma WD by se hodil, ale nevejde se no...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: jedes nejakej cold freeze build? me monk prijde na zDPS horsi nez treba crus, nebo co jsem potkal par WD. nemam s tim teda moc zkusenosti. inner sanctuary je super, ale jeho pozicovani mi prijde dost obtizne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: jasny no, DS build na HC neni, pac tam obcas proste umres kdyz ti blbe vyjdou skilly nebo spirit :-) ale je to prca :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: aha ja koukam na hc :) tam se jede wol, ds se pouziva (nebo ja pouzivam) jako evade, takze mam vzdy alespon 1 skok v zaloze
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DIOM: jasny no, ja s monkem zacinam a ten build me zatim bavi, ikdyz aktualne me teda nejvic bavi zdps monk a vyssi GR (doufam, ze se dneska sejdem a padne GR 50 :-D) Ja WoL jeste nezkousel, ale je fakt, ze palma je mocna zbran. Kazdopadne hlavni vyhoda DS buildu je v hodne silnym single target dmg, coz me dycky desne nicilo u raekor barba, jak sem dal rift za polovinu casu a pak sem tip top byl schopnej sundat bose v cas :-) A jak rikas, tak restraint/focus kombo udela strasne moc prave diky tomu, ze se nasobi. Co se spiritu tyce, tak pokud spravne pouzivas skilly, tak s nim problem nemas a v podstate to hrajes jen tak, ze drzis primary spender a do toho mackas DS a zbytek skillu a jde to pekne :-) na WoL zatim nemam daido, ale innu a natalku mam uz kompletni, takze to urcite casem zkusim, protoze palma me bavi mega moc :-)

ENDER: Mno R1 wordl monk jede prave DS build :-D

nicmene opet se budu opakovat, ja s monkem zacinam a hodne se ucim, gze si necham poradit
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: prave vsichni top monci jedou wol...
    DIOM
    DIOM --- ---
    BARTUC: vypadá to papírově silnější, ale ve finále to tak být nemusí, alespoň mně to tak nepřišlo..sice jsem ten DS build neměl dotažený k dokonalosti (hlavně ty ringy mi chyběly), ale byl jsem s tím schopen dávat brutální dmg, ovšem s přestávkami na doplnění spiritu, kdy jsem to musel mydlit ručně..s WoL buildem máš sice menší výstup dmg ze skillu, ale masíš to nonstop..když WoL doplníš o EP, tak tam ty 500M dmg čísla taky běžně lítají..a s Gungdo bracers máš pak tuny dmg zdarma..navíc mám s WoL buildem mnohem větší kontrolu nad postavou.. DS často debilně procne 2x po sobě na jeden click myši
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: je to takovy hekticky, je fakt, ze wol je asi mnohem vic na pohodu, nicmene ten DS build ma asi o dost vyssi GR potencial, kdyz s tim i lama jako ja je schopna davat GR 39 na prvni dobrou :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    co jsem koukal, vsichni na top jedou wol.. hopsacka je zajimava, ale nevim jestli by me to bavilo..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ONDRA_PATA: 6pc - DS dela 12500% weapon dmg.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: novej ne, jen predelanej pokud vim a je to silenej narez
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JULIAN: monk ma novej set?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja treba monka rozehral s tim, ze jsem ho chtel jet na DS. bohuzel tam dokud nemas aspon 5 kousku a rorg, tak to neni hratelny a to me sere, protoze ruka+sloupy me totalne nebavi. bohuzel diky demenci v designovani set bonusu mam proste smulu dokud mi ten raiment nepopada a viz nize, zatim nic.
    DIOM
    DIOM --- ---
    NYCKER: pravda..setový ringy jsem chtěl jen do DS buildu a pak jsem je blbě připsal i k WoL buildu.. kde bych bez RoRG nemohl fungovat, takže tam jsou F&R mimo hru :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: a tak je to spravny :-D

DIOM: je pravda, ze DS build je dost epileptickej a je to hodne mackani, ale ta dmg a survive je fakt silena... kdyz to delam dobre, tak davam prdy za 3/4 mld s tough kolem 160mil a to jeste zdaleka nemam doladenej gear a dolevleny gemy (bane of trapped nemam zatim vubec, pac nemam amu s dirou slusnej) a ten deff gem taky jeste nemam komplet... me to teda bavi a az bude lepsi zbran, tak to bude sileny, protoze jak sem tu uz psal, jen tak sem na sebe nahazel gear kdyz mi padl posledni kousek setu a z fleku sem dal GR 39 za polovicni cas...
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Hele jak je to s LoH u WD tanka ? funguje nebo nefunguje ? Jde mi hlavne o sutr ve zbrani jestli se misto LoH nevyplati treba tech +500 exp co byl v s2...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak vy to hrajete hc,tam samozrejme neni takova dmg
    ENDER
    ENDER --- ---
    JULIAN: stejnej problem...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    hele mam podobnej build, ale nejvetsi problem je s tougness. nemam dve unity ani cannot die follower relic a i kdyz mam desert shroud a mantru s resistama, tak dostavam nehezky popici. nemam teda idealni gear, uz mam skoro 200 para a jedine co mam je sunwuku set, kdyby mi vcera kamos nedal ancient daibo tak nedavam pomalu ani T6...
    ENDER
    ENDER --- ---
    DIOM: super, dik za inspiraci, jedu to hodne podobne, akorat mam vyrazne vyssi toughness a regen, protoze jedu hc.. daibo fakt chybi, ale i tak kdyz mam ally nebo epiphany dela to solidni dmg, a taky mam zatim jenom 170 paragon...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam