• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: sety su prekopane
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ja se chci zeptat na ten raiment set.musim ho sbirat znovu nebo ja u ostatnich jsou jen prekopany bonusy a co uz mam na monkovi je to spravny? jsem v praci,jestli se mam tesit domu :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JADE: hele a neni rozumnejsi si gearnout poradne jednu postavu a s tou nasledne progressovat Grifty, delat speed runy a tak? Je fakt, ze kazdyho bavi neco jinyho, ale ja na kazdou sezonu planuju jednu postavu a tu budu min/maxovat, abych se dostal co nejdal, navic pro me nejvetsi tahak vsech her je hrani v parte a tady jsem mel obrovsky stesti na to, ze sem narazil na ID Schuna a na muj klan, kde sou vetsinou fotrici a maminy od rodin, gze fakt pohodovy hrani, zadnej stres a neskutecne si to uzivam.
    JADE
    JADE --- ---
    ja mam dotaz tady na vas hardcorare...kuci neni to tak trosku masochysmus ? to jako fakt jedna smrt a cau ? to musi bejt prece total pakarna a vsechno musite pizlat 3 hodiny ? nehlede na GR, tam bych asi ze strachu ani nelez...nakej ten reflect, beam pod nohy a cau, levlis, gearujes znova ?
    ja osobne se teda potkavam s nazorem od lidi co maj paragon treba 400 a uz rikaj, ze nemaj co delat, ze nevi atd. rozhodl jsem se nagearovat vsechny classy do vsech dostupnejch hratelnejch setu a mam teda podle me co delat do nejmene paragonu 1000...ikdyz je fakt, ze mi to prijde ted dost monotonni...t6 rifty mi prijdou dost "zkraceny a vorezany" nekdy to proste hodi jeden, dva levely a konec...blood goblina jsem nepotkal ani nepamatuju...GR zase jdu, shardy pekny, goldy/xp taky, ale stava se ze treba loot je jen jedna zelenka a to treba jdu s DH kde farmim posledni kus novyho setu (legy) a padaj mi treba boty na barbara atp. ale to uz vem cert...nicmene na barbara treba mi padly od zacatku patche jen 2 kusy novyho setu a stale chybi kalhoty na immortal kinga...pak me ceka komplet WD, kterej je chudacek naprosto zanedbanej :P a myslim ze mam tak na 2 mesice o zabavu postarano....bmw jak jsem whinoval na gifty, tak uz mam 4 v batohu, ale nechce se mi je pouzit na sracky, pac pak vim ze mi hned padne nakej ancient a budu bez giftu :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    JULIAN: mno zatim asi hodim LoH a pak pokud ho buud schopnej nahnat jinde, tak to rerollnu, on i tak ma to velky dps cislo pres 4110 (coz je ale ovlivneny +7% AS), ale i tak to bude o dost lepsi nez co mam ted :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    JULIAN: Ako neviem, LoH sa da nahnat aj inde imo, ale base weapon dmg nenazenies nikde inde ako na zbrani.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: zrovna u dragona kterej zdvojnasobuje attack speed je LoH fajn, imho. Bohuzel nejsem si 100% jistej jak presne LoH ted funguje po minule sezone, i kdyz u DS a fistu by to asi melo byt co utok to full LoH a to je pak 30k+ na ancient zbrani docela fajn
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: kdyz jedu sup, tak to stejnem mam na sobe a grind to je efektni, ale neni tak zabavnej :-) jinak ja bych spis potreboval dobre rollnutej hf amulet :-)

nicmene ja sem pro kazdou spatnost kterou vymyslis, ale rad bych v dohledny dobe dal ve dvou rad gr 50 :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: tak, nahodis leorics hlavu a prsten, popr. HF ring (ten by sme mohli nafarmit, btw), zbieras legendy, modre a gemy. povedal by som, ze je to celkom efektivny grind
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SCHUNA: hemm, nudaaaa :-D ale budu muset no :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: Normal rift, otvarat bedny a zbierat modraky.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    LADINEK: tak jeste jednou :) nejak to zapadlo

Hele jak je to s LoH u WD tanka ? funguje nebo nefunguje ? Jde mi hlavne o sutr ve zbrani jestli se misto LoH nevyplati treba tech +500 exp co byl v s2...

Zool - Community - Diablo III
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Baatezu-1232/hero/56632274
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak vcera konecne padl ancient dragon :-) vim ze tu nekdo mluvil o tom, ze mu ne a ne padnou ani normalni, nicmene ja sem na to mel stesti a tohle byl uz patej od zacatku sezony a tenhle je ancient... roll sice nic extra, ale i tak je to hodne velky zlepseni...

kazdopadne bych se chtel zeptat, protoze ted stojim pred rozhodnutim, jestli prerollovat na +10% dmg a nebo LoH... aktualne loh na zbrani nemam a mam neco kolem 8k, coz se casem zdvojnasobi pres paragon pointy, nicmene bych rad znal obecnej nazor na LoH u monku... jedu DS build, kde by se asi nejakej hodil, ale nevim, jestli to neni skoda na ukor dmg kterej bych mohl dostat navrch...

jo a jeste jeden dotaz mam. Jak nejefektivneji farmit modry matrose? neustale se potykam s tim, ze nemam tenhle smejd na craft/roll... ostatniho mam mrte, ale tohle mi porad chybi... nejaky rady prosim?

diky
    STU
    STU --- ---
    ty woe... napicu charakter... napicu jsou hraci a jestli s takovejma hrajes jinde nez na pubu, tak te nechapu.... o zamrdany obrazovce efektama myslim u diabla nema smysl diskutovat.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78:
    JULIAN: ja hraju z 80% v grupe s wiznou a barbarem a je to docela pohoda... pokud ten barbar ma mozek, tak se to v klidu da... navic s wiznou je tam super synergie, kdy ja to stahnu na grupu, on to zamrazi a spolecne s barbinou to rozbijou :-) Kazdopadne je fakt, ze kdyz sem mel v grupe wiznu, dh a barbinu, tak muj komp dost plakal a ja taky, pac sem absolutne nic nevidel :-)

kazdopadne vsechno je to o lidech, pokud ten barbar ma mozek, tak je to v klidu
    ENDER
    ENDER --- ---
    v hc teda barbara vidim rad, protoze ma neskutecnej dmg, ano natahuje na sebe vice elit, v riftu na t6 jsem zvyklej bojovat se 3 zaroven celkem bezne, taky casto utikam :) aspon to prinasi nejakou stavu do hry :)
    tornada me teda taky serou, ale dh taky dela bordel...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    wizard v parte taky nahovno, sracek po cele obrazovce x_x
    naopak ted ty multishot DHcka jsou uplne super
    DIOM
    DIOM --- ---
    STO78: protože je momentálně OP? ..na solo si to dávají velkým stylem..ale je fakt, že v partě je to vopruz
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: ja to hraju jen solo nebo s kamosem crusem,kterej je na singl a maly mrdky maze za mnou.do velkej gr v parte bych ho taky nebral
    STU
    STU --- ---
    JADE: ja se poslední dobou bavim na publiku s broken promises... ty prerolovany chc na vitku fakt pomahaj a dost me bavi ty udiveny lowky kdyz cela parta chcipa o106 a ja si kosim elity.... na gr 47 jsem poprvy zemrel az u bosse
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam