• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    DIOM
    DIOM --- ---
    a jo..bylo to v partě, takže bez Unity..s Unity bych to dával asi v klidu..to je velkej rozdíl
    DIOM
    DIOM --- ---
    KORAL: no já mám 500k+ HP a včera si mne na GR 47 Perdition vodil jako nic..samo záleží co tam máš za passivky a tak
    KORAL
    KORAL --- ---
    DIOM: Nesouhlasím, já mám kolem 400 a IK na 45 nedostávám ...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Irituje mě, jak si lidi shazují výbavu před odlogování, aby se nikdo nemohl náhodou podívat v čem chodí ...
    Viz případ Bartuce :-D;-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    na softcore by monkovi mělo stačit 400k HP..ono je to od GR45+ stejně jedno, dostaneš IK i kdybys měl 1M HP, takže není moc co řešit :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: tak pokud mas na hc 600k, tak to sem docela klidnej :-D rezisty az na physical mam s mantrou taky pres 1400 vsechny... mno musim dropnout ancient boty, katata a shouldery :-) ale s tema amethystama to celkem jde
    ENDER
    ENDER --- ---
    BARTUC: hc monk, cca 600k, resisty kolem 1500, armor asi 13k a ds davam rany kolem 600 mega a v gr, ktery chodim (kolem 35+-) mam spis poblem s prezitim nez dmg :) ale hc je jina hra :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: taky sem to vcera testoval a docela prca :-) jeste nemam doladenej gem a nemam diru v off handu, ze elitky nedavam na ranu, ale i tak je to prca... nicmene je to fakt jen na rychly farmeni shardu a trial keyu a me osobne, kterej ma ve zvyku vetsinu docistovat, tak mi to moc nejde pres prsty :-)

btw vcera sem se vztekal, kdyz sem sel po dlouhy dobe na dps monkovi, ze umiram na ranu a pak sem zjistil, ze mam jen 323k HP... kolik tu tak monci maji hp? Jako jo, davam DS rany za 1 - 1,5mld a pada to krasne i v GR 45+, ale ten survive je fakt tragickej... navic budu muset asi prehodit +10% dmg na LoH, ale to se mi moc nechce :-D Narval sem vcera misto diamantu amethysty do chesty a razem mam pres 400k HP, ale i tak mi to prijde nejak malo... nicmene sem koukal na gear a nemam moc prostoru kde vitalitu rollovat, jedine snad dropnout ancient gear :-(

jak ste na tom vy monkove?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem vcera zjistil,ze jsem ten in-geom kreten spatne prerollnul misto int na dex %dmg. i tak god monk dobrej,krasny T6 do 3 minut i s protahovanim slabsiho v parte. akorat teda nekdy to fakt zmrvim a zaseknu se o neco a pak nemam cooldown na elitku.nekdy je to lehce o nervy
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jede te tu nekdo Carnevil+DoD za WD?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    FORTRESS: ja mam zas pocit ze za chvili mi to zmizi jak jsem to uz otevrel :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: hehe :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: hehe :-D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    BARTUC: Já mám tu truhlu něco mezi sklepem a dámskou kabelkou. Na normal jsem se ještě neodvážil vyzvednout ještě věci ze sezon.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOUMI: ja jsem klesl uz tak hluboko ze jsem musel grindit i zlutej :( reroll na cheste za 50 pro reduce elite bylo svinstvo...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyvole kukri a DoD už mě budí ze spaní
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: zkupuju vse kuli diablu :D takze me dost laka ta CE vanilla za 300€ :D

btw fakt doufam ze blizzu dojde ze ten matros je neco desnyho... ma to tak kazdej, a fakt me nebavi grindovat primo modrej/bilej. to proste nejde ani :D at to koukaj predelat !
    STU
    STU --- ---
    kridla mi z diabla delaj slideshow :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: diky :-) litr se mi ale nechce davat... vzhledem k tomu, ze bych vyuzil fakt jen kridla (ale kosteny sou fakt best :-D )
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: njn to je zakladni rozdil mezi farmou (ty) a esteeetem :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam