• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Pokud nekomu uz dosly napady co poslouchat k Diablu, jako me, tak sem hledal ve svem archivu a vzpomnel si na tenhle podareny soundtrack, tak tady trochu inspirace :-) (snimek vskutku zajimavy, ale OST Epic, doporucuji cely, u nekterych tracku mam v D3 i husi kuzi :-))

Battleship [OST] #2 - The Art of War
    http://www.youtube.com/watch?v=uvmCyW3OPes
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: tak zatim 46... 47 sem nedal asi o 30s pac sem totalni pica, ale myslim, ze potencial kdyz bude dobrej rift je urcite 49 - 50...
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: ok :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: ja spis myslim, ze to byl luck zacatecnika :-) vubec nebim jak to budu ted zkouset, pac poalednich asi 5 dni mam lagy a latency nad 200 a to je s timhle buildem dost problem... az to zkusim znovu tak dam report :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: sakra to sem bud tak slabej a nebo nemam skill :-d
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: ty solo gr sem zkousel na para kolem 200
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: potřebuji tvůj paragon, abych tě dohnal DMG :-) Itemy máme stejné ...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: hele ja sem byl solo zatim presne dva krat. Poprve sem dal tusim 39 nebo 37? ted nevim a podruhy sem byl 46 a tu sem nedal tak o 20s (mel sem moby z 5. aktu a umiral sem na ranu od tech prasat posranejch bo co to instantuje z druhy obrazovky) porad se k tomu odhodlavam, ale zatim se dycky nasel aspon jeden clovek co hral se mnou, gze sem solo nemel prilezitost (v parte me to bavi vic)
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: A kolik chodíš solo ?
    Já si dneska zkusil a dal jsem 38 a měl jsem ještě čas. Takže tipuju, že 40 bych dal s odřenejma ušima :-D
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Vyndat se vššechno :D Pokud ten ring máš na dané postavě, kterou si projel ten GR anebo v truhle tak ano, jinak ne.
    SKOKY
    SKOKY --- ---
    zdar mám dotaz. Jde normálně vyndat legendery gem z ringu nebo už je tam perma? A když ho tam mám, jde tomu gemu i nadále zvedat rank?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: diky
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: ja ho tam mam ze dvou duvodu (zatim) 1. libi se mi prudit lidi s tim squeak! 2. nemam ingeom kde bych mohl rollnout cdr a mel zaroven diru (gift nemam). Sledge fist sem potkal zatim jen jednou a to jeste pred lvl 70, azurewrath mam, muzu vyzkouset :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Protože poison dart buffuje všechny fetiše a 25 % fetish army jen těch 8 výtečníků, dmg všech fetišů se mění na poison.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: no jestli sem videl dobre ten Pig sticker u tebe, tak to je hroznej fail :P azurewrath/ stun fista nebo in-geom - jina moznost na zDPS neexistuje :P

jupi ranni rift a hned cow lvl :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    je nekde spocitany,proc je 15% poison dart na moju lepsi nez nez 25% fetish? ok,poison dart flusu i ja s tim gemem na +%dmg na primarku,ale fetisove maj enforcer.
    a v pripade,kdy nemam jeste pasek s +poison dart a dobry mojo na poison dart a mam tam fetise,neni pak lepsi mit na bracerech +physical? zkousel nakej uber WD?
    ja to trochu zkousel a totalne nevim

dobrej build,nicmene klasik peti me bavili vic,ikdyz od patche 2.2 nevim jak je efektivne jet,coz bez SMK hadam nejde
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    na speed farmu T6 nebo nejakejch nizsich riftu je ingeom+nemesisky super.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jasny no, ja zatim ingeom netaham... ale taky to zkusim

HOUMI
    HOUMI --- ---
    WRATA: this JULIAN: , je to spis bug :)
    BARTUC: no ono ty nemesisy se hodi na ty elity-> fialovy gule + monk to jede s in-geomem a ten proste potrebuje elity :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    teda myslim to takhle: obcas tam nejaky klikatelny itemy jsou, ale nic z nich nepada
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam