• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    je nekde spocitany,proc je 15% poison dart na moju lepsi nez nez 25% fetish? ok,poison dart flusu i ja s tim gemem na +%dmg na primarku,ale fetisove maj enforcer.
    a v pripade,kdy nemam jeste pasek s +poison dart a dobry mojo na poison dart a mam tam fetise,neni pak lepsi mit na bracerech +physical? zkousel nakej uber WD?
    ja to trochu zkousel a totalne nevim

dobrej build,nicmene klasik peti me bavili vic,ikdyz od patche 2.2 nevim jak je efektivne jet,coz bez SMK hadam nejde
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    na speed farmu T6 nebo nejakejch nizsich riftu je ingeom+nemesisky super.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jasny no, ja zatim ingeom netaham... ale taky to zkusim

HOUMI
    HOUMI --- ---
    WRATA: this JULIAN: , je to spis bug :)
    BARTUC: no ono ty nemesisy se hodi na ty elity-> fialovy gule + monk to jede s in-geomem a ten proste potrebuje elity :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    teda myslim to takhle: obcas tam nejaky klikatelny itemy jsou, ale nic z nich nepada
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    WRATA: obcas tam nejaky itemy jsou. Sem tam chesta, sem tam nejaka vaza ci brneni.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Prave jsem v GR narazil na zlatou chestu ale byla prazdna. To je normalni?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jinak ted mam na profilu svuj zDPS gear, tak se muzete pokochat :-) je tam ztrata 35% expu, ale bt setik navic se hodi :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mno nekterý gemy by se mi hodily dvakrat :-) stejne ted vyexpim uz jen 2 gemy a nemam co poradne levlit :-D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no to mi na tom prave sere, ze je mam v truhle, zabiraj misto a pletou se mi.. navic kdyz je chci levlovat, tak nejsou k dispozici vsechny exemplare, tj. chybi ty ktery ma na sobe jina postava
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: hlavne ti pak budou neustale padat,cimz ti jakoby zaberou slot v dropu z guardiana.mam v truhle kazdej jeste jednou nevylevlenej.sice to zabira misto,ale nepadaj mi aspon porad
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    to s tema gemama je takovy prapodivny a neprehledny a doufam ze to v nejakym future patchi nejak poladi.. uz se mi stalo nekolikrat, ze sem se prekouknul a levloval gem kterej sem levlovat nechtel.. no mozna me ted pri psani napadlo reseni, ze ty gemy ktery nepotrebuju zahodim/budu zahazovat, ale zase jeden nikdy nevi ze jo :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ENDER: taky premyslim, ze bych si udelal druhyho monka, ale to znamena dropovani a levleni dalsich gemu, protoze jak na dps na zdps mam dva stejny gemy :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JULIAN: ted uz jo ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    konecne mi padlo na monka diabo s wol redukci a zacal jsem resit predelani buildu, nasledne jsem zjistil ze jediny co by ty 2 chary sharovali byl pasek a sutry, udelal jsem si 2. monka :)

akorat resim, ze jsem dost mekkej a obcas dostavam za 90%, takze premyslim jak zvednout preziti, co jedete u wol monka za gemy? jestli teda jede nekdo hc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    BARTUC: btw vcera se mi povedl craft ancient born's zbrane a chesty :-) az je to skoro skoda na zDPS takova pekna zbran :-) rerollnul sem diru na CDR a pak tam dam douru az padne gift :-) Ancient chestak padla super, se trema dirama, temer cap HP, jen skoda, ze nerollnul secondary missile reduction jako sem mel ted... ale i tak boost jak svina :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MEMORY: nastenka,char Voodoo. nemam poison darts na beltu ani offhandu a ted jsem zjistil,ze by melo bejt na bracerech asi spis physical nez poison?
    je tam mnoho prostoru na lepsi drop/roll,ale na to si taky jeste pockam
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    ONDRA_PATA: ukaz build :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: je fakt, ze s monkem mam v podstate neustale 61% dodge chance a navic gem mi pod 70% hp zveda tough jako prase, nicmene porad se cejtim nesvuj s tak malo hp :-D

ted resim, jestli teda prehodit +10% dmg na LoH... moc se mi to nechce delat, protoze ta dmg je ted fakt insane a kdyz to sundam, tak pujde dps dost dolu... Navic s tim AS co mam se i s tema 10k Loh co mam ted krasne healuju, umiram jen kdyz me neco shutne na ranu, nebo se nejak blbe zaseknu...

jinak jak tu nekdo psal, tak ted uz je to u me jen o skillu a ten mam nevalnej, musim trenovat :-) dneska zkusim progress v GR, tak dam vedet, doufam, ze se dostanu aspon k 45 solo :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: jj nemesis mam taky a taham je obcas do nizsich riftu, ty stronghamy mam ciste kvuli zvyseni celkovyho dps grupy...

btw vcera konecne GR 50 ve 4 lidech pokoren :-) vim ze to neni v dnesni dobe nic extra, ale me to moc potesilo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam