• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    JADE
    JADE --- ---
    STU: jeee Sister_B nj,nj na tu bych zapomel na chuderku...Lojzu, pamatujes ? ! :D to jo...je fakt ze na srazech v netwave se zasedne parilo Diablo I po lanu a pak dungeon keeper :) bylo to krasny, jelo se na sraz a stejne se jen hralo a komunikovalo pres mamedia ! :D
    STU
    STU --- ---
    JADE: sister, jahor, badly, insejn... ;) dobre to byvalo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: pak byli retardovani oni :D
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: je mozny ze jsem retardovanej, vzhledem k veku bych se tomu ani nedivil...ale takhle se tenkrat ty jejich nicknames psaly, pokud teda uz nemam totalniho alszheimera :P
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: tak ted nevim,jestli tohle bylo cool nebo jsi jen propadal z cestiny :)
    JADE
    JADE --- ---
    tyvoe softex....hyhy,mikyna,miky,atom,browser...mg, kde jsou ty casy ?! :P
    STU
    STU --- ---
    STO78: dobře ty.... je tu ještě někdo koho znam patnact let a nevim ze s nim hraju diablo? :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno nevede, protoze nema LoH... uvidim otestuju to, ale zatim se mi nepodarilo dostat se pres GR 47... umiral sem instantne kazdou chvili. treba mi loh pomuze. pokud ne, tak se vratim ke starymu fd s 10% dmg... bohuzel tam misto vit je AS a tenje mi v tomhle buildu taky k prdu :-D ale koukal sem, ze mam srovnatelnej FD xo pouziva Quin69 gze chyba musi bejt nekde jinde :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: v tom pripade starej FD vede :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER:
    HOUMI: mno vit mi tam jaksi zbyla :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: jak pise NYCKER: srat na Vit :P jinak coop ve 4 nehraju nebot nejsou lidi okolo me, rozumnej lidi s gearem a vhodnym charem.... :D
    KORAL: jo presne tohle me bavi asi tak 5min a pak to delam 14dni ptz roztridit vse to je neco :D
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: jenom 51 protoze kdyz jsme meli naslapnuto na odhadem 54 musel jsem jit do hospody na litvinovskej maskariozni majstrovskej titul... tazke nelituju...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    BARTUC: dnes 51 na publicu, 54 nam usla asi o minutu :) len to sme mali support WD a ziadneho barbara, co by pulloval pol mapy
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    KORAL: tohel byla moje 5. FD od spusteni sezony :-) nicmene zase treba na ringy, gifty a zbytek anc gearu mam fakt smulu... uz takovejch 250 paragonu protacim u khadaly raiment katata a celkem sem dostal troje a ani jedny anc... proste defka :-D
    KORAL
    KORAL --- ---
    BARTUC: Máš štěstím, mě padla zatím jen jednou a ještě na Anc :( Stále na ní čekám ... hehe
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw jakej tu mate nejvyssi GR ve 4 tady?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak mi vcera padla druha Anc. FD :-) tentokrat sem ji rollnul na LoH, tak uvidim, jestli se dostanu pres ten proklatej GR 47, ma i Vit, gze bude vic hp a vic survive a navic budu moct prehodit helmu kde mam vit za helmu kde mam LoH :-) mno dneska snad zkusim... jen me sere, ze potvora nevysla s % dmg :-)
    STU
    STU --- ---
    KORAL: diky
    KORAL
    KORAL --- ---
    Po skončení sezony se ti u normál postavy vlevo dole objeví obálka a v ní si vybíráš co chceš aktuálně hodit do invu. Do bedny se ti nic nehází, právě abys v tom neměl bordel a neztratilo se nic.

Takže jen udeláš místo v invu a pak si postupně vybíráš obálku, vyprazdnuješ inv(rozkládáš, ukládáš do bedny) a znovu plníš z obálky, která zmizí, až když ji celou vyprázdníš.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    STU: jo takhle, no v poste ti vydrzi 30 dni, pak zmizi.
    STU
    STU --- ---
    JULIAN: jako ze se mi samy nahodne rozlozi, nebo mi predmety zmizi nebo se zacnou objevovat ve chvili kdy zacnu uvolnovat misto? mluvim o situaci kdy mam plnou stash jak na normalni hre, tak i na sezone a sezona skonci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam