• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hue, z nudy sem zalozil dh, ze budu delat dps pro zdps WD... co se ted jezdi? natalka, nebo neco jinyho?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to takhle za 3 roky nevidite jedinou SMK a pak vam jich za tejden padne 5 a 3 vcera.. :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: ten item jak padnul v asii bugem :D jako jo pekny veci, ale dokud to blizz nepotvrdi tak nic :)
    STU
    STU --- ---
    GIZMO: cy woe je... si teda myslim... to je kamosovo byt... nejsem zastáncem techle novych vychytávek jako zapusteny tv do niky, muj je ten 4:3 monitor a moje bezrameckova televize normalne levituje v prostoru jako vsem normalnim lidem :D a jo, hraje se mi na ni blbe, u tv mam malej stolek a z gauce nic neprectu
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    STU: Neni to trochu nahovno ... mit udelanej barak podle televize?
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARTOK: To spis ten monitor z dob krale Klacka :D
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    Ta slívka :D
    STU
    STU --- ---
    WASQ: 3v1 ;)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    ICARUS: hele je uplne jedno co budes delat, BiS itemy ti muzou padnout kdekoliv, nicmene po relativne dost kratky dobe se z t6 stava normal a z toho duvodu tu jsou GR. Doporucuju sehnat si partu lidi a chodit v grupe, nejen ze mas vyssi expy, navic vetsina lidi uz ma nafarmeno, tak te muze "potahat" na vyssi obtiznosti a hlavne cim vic prouzku, tim vic adidas, coz znamena, ze s plnou grupou je nekolikanasobne vetsi sranda, nez solo :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ICARUS: viac hracov, viac expov, idealne cerveny gem do helmy a honit paragony
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ICARUS: Tak doexpeno. Jestli to chapu dobre, mam ted grindit nephalem rifty, dokavad nebudu mit gear na Torment, potom budu farmit Realm of Trials a nakonec si muzu honit levely v Greater Riftech? Je jedno, jestli hraju solo, nebo ne?
    WASQ
    WASQ --- ---
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ICARUS: http://www.diablofans.com/builds tu si mozes pozriet, co sa teraz hrava
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ICARUS: Si me pridej sem na nastence, klido ti pomuzu, nemam ted nak skym hrat :-) Muzu season i non season...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: Uz to expim, trosku smutny jak doslova prvni rare co mi padla byla lepsi nez moje legendarka, ktera byla v vanille skoro BiS. Je nekde nejaky guide/navod ohledne endgame a tech GR a tak dale?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ICARUS: 1 -70 je otazkou pul hodky, sehnani vybavy na gr 30 je otazkou par dni, sehnani endgame gearu na progress gr 55+ je otazkou stesti a efektivity farmeni.
    STU
    STU --- ---
    ICARUS: kdyz ti nekdo pomuze tak mas s trochou stesti za vecer hotovo :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Mam zakladni D3 a demon hunterku na 60lvl. Jak dlouho mi potrva, nez se dostanu na endgame RoS a stoji to za to vubec?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak je to tam :-)

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jop. na WD to pada snad nejhur.sic mam oba buildu postaveny,ale ancient zunina nebo zbran karastrofa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam