• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ICARUS: http://www.diablofans.com/builds tu si mozes pozriet, co sa teraz hrava
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ICARUS: Si me pridej sem na nastence, klido ti pomuzu, nemam ted nak skym hrat :-) Muzu season i non season...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    BARTUC: Uz to expim, trosku smutny jak doslova prvni rare co mi padla byla lepsi nez moje legendarka, ktera byla v vanille skoro BiS. Je nekde nejaky guide/navod ohledne endgame a tech GR a tak dale?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ICARUS: 1 -70 je otazkou pul hodky, sehnani vybavy na gr 30 je otazkou par dni, sehnani endgame gearu na progress gr 55+ je otazkou stesti a efektivity farmeni.
    STU
    STU --- ---
    ICARUS: kdyz ti nekdo pomuze tak mas s trochou stesti za vecer hotovo :)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Mam zakladni D3 a demon hunterku na 60lvl. Jak dlouho mi potrva, nez se dostanu na endgame RoS a stoji to za to vubec?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak je to tam :-)

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: jop. na WD to pada snad nejhur.sic mam oba buildu postaveny,ale ancient zunina nebo zbran karastrofa
    JADE
    JADE --- ---
    STO78: o Krideru mi prosimte ani nemluv...atakuju paragon 600 a prvne jsem ho videl dropnout az dneska...nicmene dropnul nejakemu op dh s paragonem 800+ nicmene kdyz mi ho hodil na zem ve vterine nepozornosti ho proste sebral nakej usmudlanej barbar para 250 co se s nama prizivil na GR runu a bylo po Krideru voe...
    jinak sem na prasky z WD...proste na toho zmrda nepada vubec, ale vubec nic...;[ dojedu paragon 600 a vyseru se na tu picovinu totiz :P
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    STO78: Máš koukám taky hodně modrejch.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: nezvolil :-) tohle je specialni build na t6 kterej je kompletne prizpusobenej oneshotovani vseho, nicmene v gr je pouzitelnej tak max do lvlu tak 25... az uvidis jaky cunarny provadi schuma, tak usoudis, ze tvoje rozhodnuti bylo uplne v poradku :-) se schumou se ted v gr predhanime, respektive ja se na nej snazim dotahovat, ikdyz je fakt, ze ja solo gr chodim minimalne, 90% casu sem na zdps buildu v grupe, kterej me bavi asi nejvic :-) gze bud v klidu, tal rasha sorcka oneshotuje elity v gr 45 :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Díky ONDRA_PATA, BARTUC, SCHUNA

Já se nějak ozvu :) Včera jsem to vytáhl na t2, ale rád se chvíli povozim. Třeba pár t6 bounty na ring, nebo tak něco. Dneska se mi vrací žena z Irska, tak se budu věnovat jí, ale zejtra určitě něco pokosim

Jinak Wiz je docela sranda, ale když jsem včera viděl, jak to dává BARTUC za monka - IKáčka na jeden skok a to killoval za 3, tak nevim, jestli jsem nezvolil špatně.. :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    WASQ: dnes po paty hodine,mozna driv,budu wiznit
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: diky za info, snad v lete bude na steamu sleva tak to urco koupim :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: wizard nejsem, ale rad te potaham
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    WASQ: Ked season, tak kludne napis.
    WASQ
    WASQ --- ---
    HOUMI: Hrál jsem příběh a super. Nemám všechno na 100%, ale časem určitě dodělám. No a pak jsem zkusil online a to byl nehoráznej debakl. Šílený loadingy a čekání na každej závod, nebo střílení, nebo cokoliv. Než se načetli všichni lidi.. Hra byla tak děsně rozsekaná, že jsem to znechuceně vypnul. A to jsem dost mulťákovej a jediný singly jsem dycky hrál GTA. Třeba to časem doladí, ale takhle to podle mě nemá smysl. Když si dáš na hraní hoďku a půlku z toho jsou nějaký loadingy :)

btw za koho se můžu na chvíli pověsit v t6? nejlépe nějaký mocný Wizárd.. :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: a dobry ? hrals online ? me to dost laka :D je to jedna z mala her ktera by me dokazala dostat od diabla :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: tak je to spravne :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam