• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LELI
    LELI --- ---
    hele mozna lama dotaz - mam Xbox 360 a diablo 3 CDcko, ze kteryho hraju (kdyz deti nehrajou smouly, takze very casual) - jak muzu upgradovat/hrat s nekym s vama? zatim akorat jedu takovou tu 4aktovou kampan za witch doctora a sem uz dokoncil Hell na lvl 60, takze zbyva akorat Inferno, vcera sem se dozvedel ze se to hraje na nejaky rifty a vsecko je s datadiskem jinak... je tu nekdo s xboxem? :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: je fakt, ze kvuli tomu hrajem d3 a ne SC :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: sberatele jsme asi vsichni ;)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: taky sbiram timhle stylem :D ae uz to musim dost tridit no ... proste potrebuju stash pro kazdej char , at je ten hlavni spolecnej ae ty dalsi at ma kazdej char :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno z barbiny me normalne bolela hlava jak sem to chvilku hral, ze strafe buildu sem ten pocit nemel...

ONDRA_PATA: njn to je pak jasny no .-) ja si ti na monkovi prehazuju pekne a na ostatnich zatim nemam gear temer zadnej, gze pohoda :-) ale stash bych uz ted potreboval vetsi, ale to je spis o tom, ze sem sberatel a rikam si, ze by se mi to jednou mohlo hodit :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ENDER: je to mini bonus kterej neni moc poznat :) takze je to posledni vec co by te zajimala ;)
    DIOM
    DIOM --- ---
    ENDER: magic find je úplně k prdu..dřív to bylo možná trochu znát, když se člověk dostal na stovky procent, ale dneska je to o ničem
    ENDER
    ENDER --- ---
    pouzivate nekdo magic find? :) snazim se co nejdriv vybavit od nuly a nevim jestli to ma smysl...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a ted si hodlam postavit t6 farm electrocute wiznu,protoze tim electrocutem se da krasne rozbijet vsechen bordel v okoli.se simplicity strenght a depth diggerama by to mohlo jit vcelku dobre,plus offhand na electrocute,kterej se da mj. natocit +%dmg na dost gearu.
    ani nevim,jestli uz takovej build nekdo stavel,ale vcera padla ancient thunderfury,tak by se to mohlo hodit
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: mam plnou truhlu a kazdej char. dvakrat. WD treba jedu 3 buildy plus jsem postavil zdps.
    nebavi me prehazovat vecne polovinu gearu,tak bych mel hezky dashing monka,palm+wol monka a tempest rush monka na t6 farmu a takhle podobne s ostatnima.jen barbara a cruse ted vubec nejedu krom ik ww buildu,reakor je nahozenej na druhym charu a nevim,jestli ten build ma cenu jeste drzet.
    me nebavi se honit za vysledkama,rad zkousim a hraju ruzny buildy,vetsinou totiz solo nebo stavime kamosovi
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: souhlas, ale halvne stash pro kazdej char :)))
    BARTUC: mno strafe v natalce je neco jako waste barbina :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mg co tam mas? ja mam jednu non season barbinu a pak season monka barbinu dh a HC barbinu a sem spokojenej :-) pristi sezonu pojedu crusse a k tomu pridam zase dalsi chary :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: ja castery nehral nikdy v zadny hre, (teda krome chvilky v L2 v období C4), jinak dycky sem hral meelecka nebo tanky a obcas ranged dps typu archer a tak... magove me nejak vubec nelakaji svoji podstatou... nelakal me teda ani DH, ale s monkem uz je malinkato nuda, protoze progress uz je dost malej na itemech, tak chci zkusit neco jinyho... rozjel sem si i seasonal barbinu, ale ten waste build me nejak uplne nebavi, tak uvidime :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: on je ten DH vecne tuhej,to je cena za "zevleni" vzadu.natalka je fajn,ale to mi trochu nevyhovuje tim svihanim mysi sem a tam.mozna zkusit prehazet klavesy..

prosim prosim prosim o dalsich 6 char. slotu :(((
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: hele ja si udelal ted wize a docela me bavi :D sem castery nehral skoro :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: fajne, testnu primarne to :-) dekuju

STO78: jak sem psal, ja DH hral asi tak 3 hodiny vcera, gze moje zkusenosti sou veskery zadny, jen co sem tak z rychliku koukal na videa... muj main je ted monk a hraju ho jak na zdps (bavi me asi nejvic), tak klasicky raiment set a DS build (atm 50 GR done a vic asi ani nemam chut zkouset zatim) Je mi jasny, ze to takova brnkacka jak to vypada nebude, ale proste mi to prijde celkem nudny oproti natalce :-)

kazdopadne uvidim, jestli me dh bude vubec bavit, porad to mam zazity jako teplej char, tak sem zvedav :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: hele ta natalka je v ladderu na prvnim :) ma to slusnej potencial ;-) light krider je ciste na coop... takze ja bych sel natal ptz se s tim da chodit i speed gr a je to dobry, takovej ww DH :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: tak obcas to budu muset tahat solo vis jak :-D ta natalka me docela bavila, je prdel jakou to dva dmg :-) jako jewelly a pasek mam z monka slusnej, gze ted jde jen o to doladit k tomu set a nevim co primarne skladat... zatim kadalim a cekam co mi nadropuje driv, ale jde i o to, abych se to naucil a zazil si to... nicmene ten party build mi prijde extremne nudnej... proste se uklidis do kouta a drzis jedno tlacitko
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HOUMI: mno ja sem vcera zkousel prave ten build s natalkou a je to prdel, sice nemam komplet set (mam jen 2 casti) a vubec vybava stoji za vyliz prdel, pac sem teprve vcera dal 70, ale prislo mi to fajne :-) je ten strafe build s natalkou viable, nebo se na to mam vybodnout? jde mi ted ciste o efektivitu a jakz takz zabavu z hrani, pac na zabavu mam svyho monka :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    BARTUC: jo a presne tenhle duvod + ze xp supporty dostavaj 2-3x vic xp nez ty 2 dh prave :D blizz to dnes naznacil v bluepostu a vlastne jen tak hned to nebude ale az v pristim major patchi....
    jinak ofc supp zustane, ale cilem je odstanit perma stuny aby se lidi vic snazily + vyrovnat ty xpy..
    BARTUC: to je grp build no... na solo se to jezdi s multishotem ale osobne me bavi mnohem vic strafe build s natalkou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam