• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    taky se dneska tesim, jak budu tunit followera :o))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    a to ste mi to nemohli rict driv? :-D
    JADE
    JADE --- ---
    K3BAB: ok dik, jeste by me zajimalo +ele dmg ? ale je fakt ze u skillu followeru to nepise, jakou dmg to dela ;[
    JADE
    JADE --- ---
    no to mi reknete, jak funguji ty "nadstavby" itemu na followerech ? normalne ? mel jsem vzdy za to ze maj jen ty svoje ability a je treba je nakrmit jen primarnima statama int/dex/str a tim to hasne...resp. kdyz dam followerovi treba zbran s +25%dmg on elites, tak se mu fakt zvysi na elitach o 25% dmg ? kdyz mu dam neck s +holy skills a templar treba nakou abilitou dava holy dmg, tak se mu taky zvysi ?
    STU
    STU --- ---
    BARTUC: ty woe toho vyuzivam co jsem ten ring objevil :D prekvapive je pak follower uzitecnejsi nez většina lidi na pubu :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ikdyz to by taky mozna mohlo fungovat na followerovi ne? :-D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    R3SP: no tak to je pak naprosta pecka a op jak svina :-) jeste hodim na dhcko ten amu co stackuje moby na sebe a gg :-)
    R3SP
    R3SP --- ---
    BARTUC: jinak ten prsten funguje jak rikas staci rollnout na zbran lightning dmg tu to zrovna typek ukazuje stou zbrani co ty rikas
    Diablo 3 – Templar Follower Guide 2.0 | MeatHead Gaming
    http://meatheadgaming.com/d3/diablo-3-templar-follower-guide-2-0/
    R3SP
    R3SP --- ---
    BARTUC: urcite bych tam nechal vit strafe mas vicemene hlavne na snizovani cd u RoV
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw na helme nechat vit, nebo rollnout strafe dmg?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Croon-2431/hero/60747407

pripadne co zlepsit?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    mam dotaz. Netusite, jak presne funguje wyrdward ring? je tam, ze ma urcitou sanci zastunovat na 1,5s pri lightning dmg... me ted jde o to, jestli to plati ciste na lightning dmg aka tunderfury, nebo jestli by to fungovali i v pripade, ze bych mel na jakykoliv zbrany primary dmg lightning... nezkousel to nekdo?

ptam se pro to, ze pokud bych na en-jang-do natocil lightning dmg a zkombinoval to s timhle ringem a dal na followera, tak by to mohlo bejt op jak svina, protoze co sem testoval s thunderfury a tim ringem na templarovi na monkovi, tak to stunuje fakt casto a pekne cely packy a je to moc prijemny a s timhle mecikem by to fungoval tak, ze by po celou dobu byla sance a pod 20% by to byl perma cc...

ale mozna premejslim nad picovinama :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ: njn spatny dps vid :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    BARTUC: No o tý Saxtris se mi snad i v noci zdálo jak nás 10 minut ponižovala.. :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    WASQ:
    HOUMI: svata pravda drahy svagre :-) vcera sem zase po nejaky dobe provetral zdps monka a byla to sranda a rift krasne frcel :-) akorat guardian nam pekne zatopil, protoze tam nemuzu stahovat ady, coz je pekne na pikacu...

treba ted s natalkou me t6 rifty fakt bavi, pekne to cisti vsechno kolem ceho jen z dalky projdu a je to fajn... pokud chci farmit keye, tak vemu monka a mam rift hotovej za minutu :-)
    DIOM
    DIOM --- ---
    NJORL: jo..taky mi přijde, že v riftech teď padá o dost méně legend než dřív..chodím si teď na HC T6, abych nahnal gear a nepadá mi skoro nic..1-2 za celý rift, dříve běžně 5-6 kusů..a to čistím kompletně všechno
    NJORL
    NJORL --- ---
    ja jsem si udelal Natalka build na super fast T6 rifty

http://eu.battle.net/d3/en/profile/njorl-2739/hero/61159399

a deje se mi takova zvlastni vec. kdyz jsem prochazel T6 pred 2.2, tak celej rift trval treba 15 minut a padlo 3-6 legend. s timhle super mega pocem mazec rychlo turbo buildem v podstate ani nevidim co se deje na obrazovce a jsem hotov za cca 7 minut. nicmene legenda padne jedna nebo dve ...

wtf?
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    FORTRESS: má ji i Dh, s lukem na bola... taky zajímavá věc.doporučuji zkusit, celkem sranda na nižších riftech :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Wiz má snad taky tu pull abilitu (bracery) kde to hezky packuje ne? Imo do 50 žádnej support ani potřeba neni.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    WASQ: jj to je pravda :) sak jsem psal na xpy, tzn presne tyhle gr 40- 50 :P tam proste exceluje :) vejs se da hrat, ale oproti WD, crusovi ten blind je zalostne malo jako cc :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    HOUMI: já jenom k těm supportům - na ty střední grifty 40-50 je podle mě pull monk (pokud to umí a snaží se stahovat všechno okolo) mnohem lepší, než cokoliv jinýho. Protože ti stačí jen on, kterej běhá, háže to na hromadu a DHčka / wizny to rozmastí na pár ran dřív, než je ten mob sejme - právě díky tomu, že je to v jedom paklu a ne všude okolo. Tady v těch levlech mi naopak přijde sader a WDčko na houby
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam