• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: co se stalo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    asi jsem blizzardu zaplatil celkem málo peněz. zasranci
    JADE
    JADE --- ---
    on myslel ze juang-do=mec ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: no proto :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: o nic nejde,uz to tu nebudu rozmazavat ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: nope to fakt nechapu, ale to u me dneska neni nenormalni, moje mozkova kapacita je na bodu mrazu :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: jezis..to je jedno,stale nechapes co myslim.radsi nic ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno ja hlavne nerozlisuju dagger/mec/srp/etc :-) proste je to mecak a nazdar :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: uz to chapu,tys myslel jednu a tu samou vec :) gear znam
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: uz sem tu psal, ze nevim presne jak se ty veci jmenujou, jde to eun-jang-do a k tomu ten neck co stahuje mobky k sobe... that's it :-) resp primarni je kombinace eun-jang-do s primary lightning dmg a k tomu wyrdward... ten neck co stahuje k sobe je bonus a stit bude jeste vetsi bonus :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak asi preklep nebo fakt nechapu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    my si nerozumime :) psal jsi kombinace mece a eun-jang-do,to jsou dve zbrane a templar dve zbrane mit nemuze ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NYCKER: mno prave ze nemusis... staci tam dat wyrdward :-) nicmene s tim stitem to bude jeste lepsi... dneska to testnu, budu mit vse najednou, tak sem zvedavej jak to bude fungovat :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno, templar hitne mobku a k ni to stahne mobky co sou okolo, k tomu je zastunuje/zmrazi coz mi jako dh dava krasnej prostor pro RoV... templar s coklem pekne tankujou a ja to zezadu jen kropim a mam to pekne na hromate... ten neck sem jeste poradne netestoval jak moc a casto to stahuje k sobe, ale libi se mi to :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: porad ale nechapu tu kombinaci mece a juang-do
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: mno ja nastesti ne :-) kazdopadne sem vcera i zkusil vymenit taeguk za iceblink a musim rict, ze je to mnohem vic safe reseni... dneska zkusim asi solo :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: no to jo,jmenuje se to tak nejak,ale psal jsi v kombinaci s nejakym mecem?
    vcera nas templare tunilo vic koukam :)
    a ja tu zbran vzdycky vyhazoval...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja ted z hlavy nevim presne jak se to jmenuje, jde tam o ten mec co pod 20% zmrazuje v kombinaci s wyrdwardem a lightning dmg a tim amuletem, jak stahuje enemaky k sobe... fakt masakr :-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: coo? templar prece nema dve zbrane?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tak musim rict, ze ta kombinace mece, wyrdwardu a ktomu juan go je fakt OP jak prase :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam