• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: mne prisel lepsi ten fearovaci,jelikoz fearujes vlastne porad a lip stihas litat mezi mobama
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: jak rikas :) tos zkusime :) jeste resim prsten...mam takovej ten fearovaci co zrychluje moovement speed po fearu, ale jeste jsem nekde v truhle nasel nejakej healovaci, kterej zvysuje life regen v zavislosti na chybejicim zivote ? co myslis ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: podle me ano
    konecne se to ancientovy harampadi k necemu hodi :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: no jde mi vo to, zda teda nasadit treba ty blackthorne sracky s dex/str misto int ???
    JADE
    JADE --- ---
    WASQ: no...u wow jsem propalil 9let zivota, ver ze z toho taky nic hezkyho nekouka :P tech shardu bylo nejspis vic, radsi uz to ani nepocitam...to bylo tak jako obrazne :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    JADE: 10k shardů je nic. Já jsem rozházel 35k shardů na jednoruční zbraně a neviděl jsem ani Aether Walker ani Serpent Sparker (2 top klacky pro wizny) - v normlání podobě, natož ancient.. :)

Jo a proto sem si nainstaloval WoWko, tam prostě víš, že za 100 arén budeš gearnutej :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: kecam,unity ma elite dmg,ale treba CoE ring, Ess of Johan...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja vim ze uz jsem se mozna ptal,ale dulezity je mit primary stat na ringu a amuletu?
    kdyz ma amulet s CHC,CHD,AS a socket na WD,tak je to myslim i uzitecnejsi nez INT? pokud je to ancient,tak skoro 1000 int uz je znat.ale treba Unity mam presne jak ten amulet.

dejme tomu,ze mam oba ringy AS,CHC,CHD,socket a to samy na amuletu,pripadne na amuletu element.dmg
    vyplati se to vic nez nejakejch 1500 int?
    za predpokladu,ze CHD a CHC bude v rovnovaze.
    a dalsi vec je univerzalnost pro jiny postavy...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: dex a str dava armor. tedy 1 dex=1 armor
    coz jsem pred mesicem netusil :D
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS, ONDRA_PATA: neco mi unika, ale mel bych mit dokonce i str/dex gear jo ??! to jsem netusil...po truhle se toho vali habadej :) mno proste jen to Kukri zasrany ;[[
    JADE
    JADE --- ---
    FORTRESS: nad Kukri uz jsem se tu nejednou rozcilovl...rel bych ze tak uz minimalne 10k shardu v riti a nic...tk bohuzel musim pouzivat Mass confusion misto totemu, ale na trash je to ok do tech confused mobu jde +30%...skoda ze na bossovi jsem uplne k nicemu ;]
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: ok,ja ten build znam,jen prave zmatla ta int ;)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: mno castecne mas pravdu... co se expu tyce, tak jet zdps je rozhodne efektivnejsi nez cokoliv jinyho, ale pokud to hrajes rozume, tak tim muzes parte fakt hodne pomoct... me osobne o expy az tak nejde, me bavi samotna podstata toho zdps monka... je to super drzak a fakt me bavi, jak tam litam ve vsech moznejch srackach a krasne mi tam problikava 1,1mld tough a k tomu grupe prinasim spoustu dmg a utility navic :-) Navic lidi se kterejma hraju to dost casto i vyzadujou, abych se switchnul na monka, protoze pak sou ty cleary o dost rychlejsi a plynulejsi...

nicmene je to vzdycky o domluve, nemam absolutne zadnej problem, pokud nekdo z tech lidi rekne, ze by si chtel zahrat zdps... jen switchnu na dps a cau :-)

jinak uz sem rozmrzelej z nat zbrane... vcera my padly dve ze dvou GR (v poradi cislo 6 a 7) a porad neni zadna ancient... a calamitka mi taky ne a ne padnout :-/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Ten gear by byl lepší na dex/str na některejch místech, ale mám jen int charactery tak se ancient dex gear shání těžko. Každopádně je int alespoň na resisty. Šlo spíš o ten build než že by to byl tip top gear.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    support class dela strasne moc v grupe... pokud mas 3 dobry dps, tak je lepsi, kdyz je 4. postava support... vim z vlastni zkusenosti presne co tu bylo psano... jako support monk sice neposkytuju permastun, nicmene porad taham moby na jednu gurpu, coz urychluje zabijeni + poskytuju tunu dps navic + tough + dalsi deff pro meelecka diky sanctu, gze vim, ze i kdyz mam dps slusne gearnuty, tak s tim supportem se dostaneme vys a v mnohem vetsi pohode :-)

me support monk fakt bavi, ale bohuzel se ted malo kdy sejdeme v plny parte a ve dvou to nema moc smysl
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jeden dotaz.proc nemas na gearu str nebo dex,kdyz to zveda armor a mas int,kdyz stejne nedelas dmg? nebo uz vic armoru nepotrebujes? ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mne se ten nerf WDcka moc nelibi,v tom mi prave prislo kouzle jeho shamanismu :D
    v tom pripade ocekavam nejakej jeho dps boost nebo co se to od nej vlastne da po patchi ocekavat..
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/fortress-1474/hero/59461118

imo potřebuješ ještě kukri na perma totem (+30) a sacrifice na lockdown rift guardianu
    STU
    STU --- ---
    HOUMI: konecne.... :)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    JADE: v poradku neni prave WD :D ptz nabizi perma control vseho a tim padem mobove nedelaj nic..... a to prave odstrani v pristim velkem patchi :)
    JADE
    JADE --- ---
    tak jsem tak nejak dotunil doktorku tankerku v ramci moznosti a musim rict, ze je to vo dost zazivnejsi nez nejaky dps...a paradoxne se clovek podiva i do riftu, kam by se jinak jen tak nepodival :))) ale nerozumim tomu...jdes 4x narachly dps a 45 je pomalu problem...ted jsme sli ja, support cruss, wizz a dh (vsichni teda meli 800+) a 51 jak nic ;[ neco neni v poradku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam