• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    btw jak vam dropuje IK kladivo a anc natalka? vcera sem pocet mych nataly zbrani dostal na 11 a ani jedna anc... a kladivo sem jeste ani nevidel dropnout u nekoho jinyho :-/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JADE: sbiram matros,takze jezdim jen normaly ted,ale vcera DoD ancient :)
    JADE
    JADE --- ---
    ONDRA_PATA: hmmm aspon jedno kdyby...kdekoliv ! :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    dnes rano 2 SMK v Nriftech.celkovy pomer Nrift/Grift uz 4:1
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    twe tak vcerejsi seance speed GR ve slozeni sup monk, cruss a ww barbina to byl neskutednej masakr :-D fakt me to bavilo, kdy sme GR davali za 2 minuty a pekne to frcelo... jen kdyby dropy padaly trosku lepsi... mam pocit, ze cim rychleji gr prolitnem, tim horsi dropy padaji
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    tak sa pochvalim trochu, seasonal solo crus :)

BARTUC
    BARTUC --- ---
    STO78: nemam to obleceny... zkusim se s tim vecer odlognout a pak hodim
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    tka sem vcera zkousel lightning kridder build a je to pekna nuda a hlavne mi to prijde o dost slabsi nez natalka... a to mam temer srovnatelnej equip :_/
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: jo presne s tim souhlasim :) sak uvidime co vymysli kluci blizardsky .... tam se proste musi upravit cela "obtiznost" + to co si psal ... ale jak jsem psal v ZE a podobnejch sou lidi co proste bavi theorycraft a "rozumi" mechanikam ... my jsme jen ti, co tezi z toho co oni vymysli :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Po patnácti neúspěšných pokusech na T6 otevřít s WD prsten se konečně povedlo. A je na něm strength :(
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    STO78: nerozciluj se :) osobne se povazuju za lepsiho, byt to ted vysledkama neodpovida ptz hraju 3 rifty denne ... xD uz vubec neschazuju ZE , vim co zatim stoji .... Ta hra tim perma CC ztraci skoro smysl, to proti cemu stojis uz je pak pouze bambilion hp a to neni challenge a zabava :) verim tomu ze az nebude perma cc, budou este vejs, ptz to presne, jak rikas, umi hrat :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WD lockuje většinu affixu monster kromě reflect demage a electrified afaik
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    mozna se to tu uz resilo, ale kdyz maj elite reflect damage, tak kdyz je udrzite v perma stunu, tak nemuzou ten reflect nahodit?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a přitom by stačil nějaký efekt "icebreaker" pro mrchy, který by byly schopný odmrazit své okolí :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ono je to stejny ve vsech mmo/party based hrach... 90% prace odedrou tanci a healeri ( ted myslim tunu klikani a snazeni se aby ne vychcipala cela parta) a dps pak jen co nejefektivneji toci rotaci a "jen" se vyhybaji pripadnym srackam.

nicmene kazda role ma svoje, tuhle sezonu hraju za zdps monka i dps DS monka a za DH a kazda ta postava ma uplne jinej herni styl a kazda je tezka necim jinym... Rozhodne nemuzeme shazovat typky z zE za to jak to hrajou...

nicmene souhalsim, ze fun factor toho nekam kotoulovat do rohu a pak 2 minuty drzet jedno tlacitko a pak zase kotoulovat do dalsiho rohu a zase drzet tlacitko a tak porad dokola mi fakt prijde jako desna nuda... Nicmene co si budeme povidat, z velky vetsiny ty nejefektivnejsi veci sou nudny :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: o nekolik prispevku driv jsem tu zminoval,ze tohle je podle me spravnej WD,jinak samozrejme souhlas
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Souhlasim, není to vůbec jednoduchý na těch vysokejch riftech i s perma stunem natož bez něj. Tam uplně stačí nelocknout nějakýho chargovacího championa kterej pak zacasti jailer/frozen a už se válej dpska. Ten nesmrtelnej fallen to je taky dobrej poser ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    STO78: ale ja taky mluvim o jejich hre,kdy jen stoji a nic nedela,protoze jsou na tom tak dobre,ze nemusi. my jsme lamy,ktery takovyhle souhry nedosahnou a pak je jasny,ze se jako DH furt valim.a naopak kdyz jsme hrali s krider lightem a perma stunnem,tak me tam to stani na miste a drzeni tlacitka fakt nebavilo
    ENDER
    ENDER --- ---
    STO78: co? hraju 14 dni, rekord s tankem mam 53, moc jsem to nehrotil, ani to nemam v planu..
    nechapu jak jsi z my poznamky vyvodil tyhle zavery..

a uz vubec netvrdim, ze hrat to na topu je easy..
    ENDER
    ENDER --- ---
    STO78: to nikdo netvrdi, ale ta mechanika kdy blokujes rift guardian skills pres perma cc je fakt dementni... nic vic nic min, aspon to takhle vnimam ja...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam