• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: ja mel dycky nejvic tech palic priblblejch :-D ted uz cekam jen na anc kriddershot a sem spokojenej :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BARTUC: no podle me od patche snizili drop rate temhle ramenum.to jinak neni mozny.pred patchem jsem jich mel pomalu 12 z 10 krabicek :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: jop mel sem to uplne stejne kdyz sem shanel ramena na dh... prijde mi to, ze ta hra fakt presne vi co shanim a neda mi to defka :-D

jinak vcera sem konecne pokoril GR 50 s DH (nutno dodat ze na prvni pokus), coz vim, ze neni zadna velka hitparada, ale me to potesilo (2. char na gr 50 v tyhle sezone), navic s mejma volsovejma rukama je to temer heroickej vykon :-D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    to je k posrani,jak ted z 20 krabicek padne 14 RoRGu a zadny skeleton ramena :D
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    TORUG: jo sorry me to spadlo a uz jsem se tam nedostal :(
    TORUG
    TORUG --- ---
    MEMORY: to vysvetluje ty vcerejsi lagy :)
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MEMORY:
    Blizzard CS EU on Twitter: "We're currently investigating an issue affecting our authentication servers, which may result in failed or slow login attempts. #BlizzCS"
    https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/608767673686704128
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: nechod ubery sam, ber to pres comunity at maj vsici masiny, vic masin vic amu :-) jinak co vim tak 30 je malo xD az to bdue 300 tak pak :P
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: hlavne musis dodat, ze za ten tejden si dal tak 400 paragonu :-D
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NYCKER: Pokud jde jen o T6, tak s přehledem. I když tedy při 4 lidech mi přijde, že už bych to pižlal moc dlouho. Tak 1-2 bych si troufnul. Asi to zkusím, díky za tip.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NYCKER: To je dobré, někoho takového musím najít. Měl jsem tisíce materiálů z modřenek a nemám nic. Cokoliv padne okamžitě měnim na další Piro Marella nebo na reroll něčeho na těch F+R, co mi straší v bance.
    JADE
    JADE --- ---
    STO78: neser...ja to nevidel jedinkrat v zivote :S
    HOUMI: ano priznavam, kdyz na me skocilo...play for free a jeste moznost hrat za diabla, casem tyraela, moje srdce zaplesalo a s chuti jsem zacal testovat :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: anc battlefire... tech 20% fire a anc dps to vyrovna
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele u tý natálky, volili byste jako druhou zbraň non ancient calamity nebo ancient balefire?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    NYCKER: jj to uz se praktikuje dlouho a da se rict ze to je aspon feeer :)

btw nevim jak vy, ale ja mam ted obdobi, kdy fakt moc nedablim.... nak to neni ono ted :D urco me to bavi, ale proste mi chybi hon za treba nakym super mega rare setem a tak ..... skoda ze tam neni ten endless rift aspon :-/ a predstava ze tahle sezona je nekdy do srpna ....

no aspon ze me bavi karty a hots :) mozna vlastne az spusti ten diablo event v hots tak se neco bude dit
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ONDRA_PATA: Štít je pomalu už tabu - vyrobil jsem jich už tak 60 a tohle byl jediný, který měl aspoň 3 ze 4 vlastností správných, abych mohl rollnout tu poslední. O tom, že hodnoty těch vlastností nejsou nejlepší, bohužel vím. Nebo bys radil jiné? Co jsem koukal, tak radili právě tyhle, ovšem samozřejmě lepší a navíc ancient.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ETHAN: potřebuješ správnej pásek. a ten štít taky lepší, ikdyž mně se nepodařil pořádnej ani po 200ks
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SCHUNA: To je dobrý tip, dokud nedám dohromady solidní F+R. Díky!
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ETHAN: do groupy miesto unity convention of elements
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ONDRA_PATA: Já oba ty lepší prsteny už mám, jen nejsou nijak moc dobře narollované a navíc chodím většinou solo nebo se ženou, která nemá unity, takže ji tím nezabiju a je to v pohodě. Nicméně právě hledám směr, kterým se s upgrady vydat, případně kde bych co měl přerollovat a/nebo se snažit o stejný item, ale s jinými staty. Shield Bash styl hraní mi hodně sedí a jelikož všude čtu, že potenciál toho buildu je až třeba GR 53, tak mi to bohatě stačí. Tak vysoko vlastně ani moc nepomýšlím, rozhodně ne v solo hře. Takže vytunit tenhle konkrétní build mi přijde jako správná cesta pro mě a sbírám rady, kudy dál.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam