• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Včera jsme s BARTUC: jeli pár griftů tak už to snad dostávám do ruky. GR50 je podle mě reálná s dvouma dps (WD/DH) pak už asi jen jako support (54-55)?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Patch 2.2.1 Witch Doctor Stun, no Legacy Gear
    http://www.youtube.com/watch?v=_gQNJrq-RaA

Je to tady každopádně. Docela zajímavá informace pro mě byla ta že čím víc (v případě jednoho supportu jako včera) wd stunuje guardiana tím mu roste tolerance na ten permastun a unlockne se. Tím pádem chápu proč jsme se tam včera chvílema váleli jak kuželky.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: je pravda, ze uz jen zdps wd pokud je zahrany dobre, tak pro me znamena naprostou pohodu jako dps a s crussem to musi bejt uplne sileny a pokud se schuna prepne do beas aoe modu, tak se imho s prstem v nose dostanem na nejakejch 60 - 65. Dal uz to ale nevidim kvuli maly dmg, protoze ten rozdil mezi anc a neanc kridderem je propastnej... hlavne taky musim jeste potunit gear a dostat elemental arrow spolecne s critem na toulec, ale zatim stesti nepreje
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No ten permastun jsem včera s klukama taky moc nevychytal. A to mám i ten neck na prodloužení duration. :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: koukej makat, zitra at mas komplet vybavenyho crusse na zdps :-D zdps wd mame, dps taky... jediny co, tak je treba jeste ten anc kridder, protoze se bojim, ze na GR nad 60 uz nebudeme mit dost dps, ale to se uvidi... je fak, ze kdyz mam klid na to rozjet poradnou bleskovou sou, tak ta dmg i s non-ancient kridderem je slusna
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    K3BAB: To aby si mal co robit ty nolifer. Zdps vudu myslim mame. Ono inak je to v podstate jedno imo, akurat ak to chceme pushnut niekde cez 60, tak by bolo treba toho crusa.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: odporucam ti sa zamysliet nad pasivkami, fierce loyalty na prebiehanie medzi groupami, dog navyse, viac sacrifice. menil by som to za rush of essence. na ramena reduce cooldown. bracers by boli asi dobre nemesisky, spawnnes pack a naplujes mu do tvare horrify.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    já včera jel poprvý zdps WD a jako dali jsme kolik, GR54? určitě by to šlo výš, ale ještě musim vychytat dobu horrify a jak budu stíhat běhat od skupinky mobů k druhý skupince. a ještě trochu cooldownu na sacrifice, ten mi ještě dělá trochu problém.
    a samozřejmě mi za těch pár riftů nepadla jediná použitelná věc, vlastně možná jen dvě ancient sračky :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Škoda že už to nehraju. Máte tu celkem zábavnou diskusi... S Clavenem je sranda náhodou. I když tentokrát bouchnul nějak brzo, není ti něco?? :-)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    FORTRESS: behame season, mas ma aj vo friendoch, kludne napis. chce sa ti hrat aj zdps?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Taky jedu season nebo season bohuzel = normal?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    FORTRESS: season bohuzel :'(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: napiš mi ingame, jedu WD a včera mi padly dvě
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Docela bych se na pár griftů vlísal, potřebuju ancient zuni chestku.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    K3BAB: neni problem, v 10 sem ve hre jak na koni, tak dem dropovat!!! no-life forever :-D
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    ONDRA_PATA: jj, bud si prepni chat, alebo lightning reflex stlac space (close all windows)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ONDRA_PATA: imho ne, jedina moznost je prepnout si na nejakej chat, kde ti to nebude nikdo ukazovat :-D pripadne v nejakym nastaveni chatu, ale to varim z vody
    WAR_TIN
    WAR_TIN --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: predpovidam ze dnes ci zitra ti padne dvakrat kdyz budes alespon 4-6 hodin hrat v kuse...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    me treba ancient IK kladivo taky jeste nepadlo a podle me si ho jako zaslouzim! takze si to musim kompenzovat tim, ze vzhled vsech zbrani co pouzivam, menim na IK kladivo.. to uz je prece sign of determination nebo ne?.. nechapu, ze to GM este nepochopil a vyhlasuju bojkot hry, dokud mi ho neposle postou!
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    můžu to rozčísnout idiotskym dotazem? tak jo.
    lze nějak vypnout nebo zamezit tomu, abych si občas při boji nekliknul do chatu na něčí drop? krom toho se postavit jinam v mapě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam