ja se musim pochlubit jak me vcera nadherne vytocil nakej arcikokot...rikam dam si par public t6 runu pred spanim, tak sem joinul a tam nakej 1000+ para barbin...tak jako vlezu do riftu a nez se mi naloadovalo, tak byl guard tuhej a nikde nic a rift uz se zavira, tak si rikam ok...chyba v loadovani, dame novej...nj tyvole, ale to prase hnusny hned otevrelo hned dalsi a zase...nez se mi to naloadilo, on byl nekde uplne v pici druhym levelu a zase killnull guardiana a hned zavrel...takovou rychlost jsem proste nevidel;[ tzn. ale nemas sanci si sebrat ani gr klic a shardy nic...tak mu slusne pisu, ze je to nahovno, jestli by nemohl pockat, nebo alespon jestli by to nemohl cistit cely...a ten curak me normalne vyfakoval, vyrval do noobu a kokotu, tak jsem mu napsal at chcipne v irl a leavnul...ten zmrd mi pak whispoval ze me reportnul a at se tesim na ban...takze jestli prijdu domu a budu mit zabanovanej acc...sedam na prvni letadlo do francie a zapalim celej blizzard...imho dost mi to vzalo vitr z plachet lezt vubec na nakej public...pac total tragedie, bud jsou tam takovyhle mamrdi, nebo fakt socialky para 100-200 co proste boostujes a hovno z toho ;[ nj jenze farmi paragon 630-700 solo, to bych i tuho taky mohl chcipnout ja zejo ;[ takze fuck this shit ! :)